שרשור מחמאות

חייב מילה טובה על רנין ויוסי

שניהם לא דופקים חשבון לאף אחד ובין היחידים ביחד עם שי ועם ליאון שבאמת משחקים את המשחק ולא נגררים אחרי אנשים אחרים.

u r a n i a

New member
../images/Emo45.gifסופסוף מישהו חושב חיובי-כל הכבוד

לאון: מתוק, חייכן, כיף איתו
יוסי: מצחיק בטירוף, יודע מה הקהל רוצה ומספק את הסחורה
אשר:חבר'מן, חרוץ
ג'ני: חביבה, נעימה, שקטה
רנין: רגישה
שי: חתיך, מספק אקשן
איתי: חייכן, איש שיחה
קרן: אחלה גוף
ונסה: אוהבת בעלי חיים
צבר: נראה טוב
עינב: עוזרת בעבודות הבית(?לפחות זה מה שאני זוכרת מהשבועיים הראשונים)
שיפרה: לא מחרחרת ריבים

Come Alive

New member
אני מחמיאה גם לאלה שכבר לא איתנו];

אלה שכבר לא איתנו:
בוריס: היה לו אחלה חיקוי ליונה ערביה מיקי: אממ.. היא מתלבשת יפה ערן: סיפורים מעניינים נעמה: אמ... אחלה ציצים?
אלה שעוד איתנו:
יוסי: מצחיק, חמוד כזה, מגניב.. אחלה אבא, אני חושבת עינב: מצחיקה, חמודה, רגישה ג'ני: אממ.. אמ... מגניב לה, היא בלונדינית טבעית רנין: היא נראית סבבה כזה, והיא מעניינת שי: הוא כריזמטי צבר: הוא.. אממ.. יפה כזה? איתי: יש לו סיפורים, לפעמים הם גם מעניינים ונסה: היא.. מביאה אקשן
(טוב, בתקווה שבקרוב היא תביא אקשן אמיתי
) שיפרה: מתוקה אמיתית, לב טוב, מקסימה קרן: אחלה רגליים? אשר: הוא.. אממ........ אמ... אמ.. יו חח.. נחמד לאון: מדהים מדהים מדהים! מתוק רציני, חמוד, מצחיק אותי, אני אוהבת אותו לאללה

ady18

Well-known member
אממ ...

בוריס: שקט לא מפש לריב וגם היה מצחיק כזה מיקי: חמודה מאוד דאגנית ערן: מסטול טבעי וסיפורים שהורסים מצחוק נעמה: דאגנית חברה טובה ומקשיבה אלה שעוד איתנו: יוסי: מצחיק ,תמיד מתנדב בכול משימה ,לא מנסה לריב על כול דבר... עינב: מצחקיה, אכפתית ג'ני: מקשיבה,חברה טובה רנין: חכמה מותק אמיתית לא מחפשת לריב צבר: חוש הומור איתי: מפנק עוזר המון בבית ונסה: המון אקשן, מקשיבה שיפרה:מבשלת ודאגנית קרן: חמודה אשר: חרוץ ,משקיע וסבלני לאון: מצחיק בטירוף,חברותי ,לא מחפש לריב,מקשיב,דואג לכולם

למעלה