פשוט מקסים
א אילאיל זיו New member 7/2/06 #3 שרשור מיוחד לסדנא - שאלות, תגובות ביקורות, מחמאות והרבה הרבה תמונות של הבובות שלכם בבקשה לשרשר רק לכאן תודההההההההה היה כיףףףףףףף
שרשור מיוחד לסדנא - שאלות, תגובות ביקורות, מחמאות והרבה הרבה תמונות של הבובות שלכם בבקשה לשרשר רק לכאן תודההההההההה היה כיףףףףףףף
נ ניב המתוקה New member 7/2/06 #7 איזה מתוקה ! הסבר מעולה!!../images/Emo24.gif הדבר היחיד שלא הבנתי איך עושים את הפה עם סכין יפני..
א אילאיל זיו New member 7/2/06 #10 את מעבירה את הסכין בחלק החד מהקצה של הפנים לקצה השני. ומכניסה טיפל'ה לעומק.
א אילאיל זיו New member 7/2/06 #17 תחברי אותם לצידי הגוף שיישבו לאורך הגוף ממש דבוקות אליו. תפעילי מעט כוח לחיצה
א אילאיל זיו New member 7/2/06 #18 תחברי אותם לצידי הגוף שיישבו לאורך הגוף ממש דבוקות אליו. תפעילי מעט כוח לחיצה
S sunnycalifornia New member 7/2/06 #8 אילאיל מקסים!!!!כל הכבוד הסדנא מקצועית ומנוסחת נפלא!!!! והבובולינה נהדרת.... תצטרף בקרוב לחברותיה אצלי במדף.....
אילאיל מקסים!!!!כל הכבוד הסדנא מקצועית ומנוסחת נפלא!!!! והבובולינה נהדרת.... תצטרף בקרוב לחברותיה אצלי במדף.....
ג גלי של משה New member 7/2/06 #9 הבובה יפיפיה../images/Emo68.gif אני אנסה גם ואם תצא יפה אעלה תמונות תודה
ק קורות חיי New member 7/2/06 #11 מדהים, מקסים, מושקע, מוסבר נהדר ומעורר הערכה עצומה כלפייך. כרגע לולי כבר ישנה אבל אנחנו נעשה את זה מחר עם חברה שהיזמנו אלינו מראש. המון תודה, עקבתי אחרי כל שלב בדריכות- זה ברור מאוד ואין לי כרגע שאלות. תודה תודה תודה
מדהים, מקסים, מושקע, מוסבר נהדר ומעורר הערכה עצומה כלפייך. כרגע לולי כבר ישנה אבל אנחנו נעשה את זה מחר עם חברה שהיזמנו אלינו מראש. המון תודה, עקבתי אחרי כל שלב בדריכות- זה ברור מאוד ואין לי כרגע שאלות. תודה תודה תודה
S sunnycalifornia New member 7/2/06 #14 אילאיל יש מצב לקובץ וורד????../images/Emo24.gif הבת שלי השביעה אותי שמחר אנחנו עושות אחת כזו "אבל בלונדינית" ועם פה "אדום" חחחחח
אילאיל יש מצב לקובץ וורד????../images/Emo24.gif הבת שלי השביעה אותי שמחר אנחנו עושות אחת כזו "אבל בלונדינית" ועם פה "אדום" חחחחח
א אילאיל זיו New member 7/2/06 #20 אממממממ, אני מתפדחת לומר שאין לי מושג איך עושים מזה קובץ וורד. מי שלוקחת זו על עצמה אז זה יהיה נהדרררררר
אממממממ, אני מתפדחת לומר שאין לי מושג איך עושים מזה קובץ וורד. מי שלוקחת זו על עצמה אז זה יהיה נהדרררררר