מצחיקולה, לא קרה כלום. תודה לך
N n i t z a n15 New member 8/2/06 #64 ../images/Emo13.gifעשיתי עשיתי יצא נחמד מאודד.. השתמשתי בצבעים שהיו לי.. הצילום לא יצא משהו..
א אילאיל זיו New member 8/2/06 #66 מבעד לחשיכה זה נראה ממש חמודייייי יש מצב לצילום קצת יותר טוב? פליזזזזזזז?
ש שלישית אדן New member 8/2/06 #65 כתבתי תגובה אך לא במקום הנכון../images/Emo140.gif בכל אופן אני מוסיפה גם פה המון תודה על ההסבר המאלף והדוגמאות המצוינות מחכה כבר לסדנא הבא
כתבתי תגובה אך לא במקום הנכון../images/Emo140.gif בכל אופן אני מוסיפה גם פה המון תודה על ההסבר המאלף והדוגמאות המצוינות מחכה כבר לסדנא הבא
T Tנקר בל New member 8/2/06 #69 החיוך בדוגמא גם בוצע בעזרת סכין חית חיתוך? לא חותכן מיוחד (כמו לבצק סוכר)? אם כן - אז איך עשית את הגומות הקטנות בקצה הפה?
החיוך בדוגמא גם בוצע בעזרת סכין חית חיתוך? לא חותכן מיוחד (כמו לבצק סוכר)? אם כן - אז איך עשית את הגומות הקטנות בקצה הפה?
נ נילקי1 New member 8/2/06 #70 אילאיל מקסימונת../images/Emo24.gif איזה יופי של הסבר, צילומים - סדנא מושלמת. אני אוכל לנסות להכין רק בחמישי בבוקר, אבל מה זה עשית לי חשק, מחכה ומצפה בכיליון אצבעות. בזכותך בעלולי יקבל מתנה שווה לולנטיין'ס.
אילאיל מקסימונת../images/Emo24.gif איזה יופי של הסבר, צילומים - סדנא מושלמת. אני אוכל לנסות להכין רק בחמישי בבוקר, אבל מה זה עשית לי חשק, מחכה ומצפה בכיליון אצבעות. בזכותך בעלולי יקבל מתנה שווה לולנטיין'ס.
N n i t z a n15 New member 8/2/06 #72 תודה תודה תודה ../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif
K katavor New member 11/2/06 #76 יש לי שאלה בבקשה - לגבי האפיה: את אופה את הבובה בפוזה של הישיבה, נכון? על מה את מניחה את הבובה בזמן האפיה? על משהו גבוה? על מתקן כלשהו? תודה מראש
יש לי שאלה בבקשה - לגבי האפיה: את אופה את הבובה בפוזה של הישיבה, נכון? על מה את מניחה את הבובה בזמן האפיה? על משהו גבוה? על מתקן כלשהו? תודה מראש
ש שרון אמיר New member 7/2/06 #2 בתגובה לבובילינה כמובן../images/Emo23.gif ואני אוהבת אותה יותר מקרוב
ד דומדמנית המקורית New member 7/2/06 #16 וואאאאו עכשיו מדגדג לי כבר להכין אותה.(ובשביל זה אני חייבת לפרוק את הקרטונים שעוד נשארו לי,כדי למצוא את מכונת הפסטה שלי). תודה על ההדרכה המקצועית והסובלנית.
וואאאאו עכשיו מדגדג לי כבר להכין אותה.(ובשביל זה אני חייבת לפרוק את הקרטונים שעוד נשארו לי,כדי למצוא את מכונת הפסטה שלי). תודה על ההדרכה המקצועית והסובלנית.
ד דומדמנית המקורית New member 8/2/06 #73 אני אוהבת ללוש עם המכונה את הפימו טוב טוב ואז לעבוד איתו. זה סוג של שריטה אני יודעת,אבל ככה ממש כיףלעבוד עם החומר. המכונת פסטה ממש מרככת אותו.
אני אוהבת ללוש עם המכונה את הפימו טוב טוב ואז לעבוד איתו. זה סוג של שריטה אני יודעת,אבל ככה ממש כיףלעבוד עם החומר. המכונת פסטה ממש מרככת אותו.