כאשר אני מכינה עוף בגריל, אני מניחה
אותו כמובן על רשת ובתבנית מים . . . בזמן הצלייה מתמוססים השומן והתבלינים למים . . . ומאותם מים עם תבלינים ושומן העוף אני מכינה רוטב מאוד טעים . . . מעבירה את הנוזלים לאחר הצלייה לסיר, מוסיפה בצל מטוגן, אבקת מרק פטריות . . . בודקת טעמים . . . מביאה לרתיחה ואח"כ עוד כ- 20 דקות בערך על להבה נמוכה . . . התוצאה רוטב משגע שמתאים להמון דברים למשל . . . ליצוק על פירה תפו"א מאודים, על ניוקי, על אורז, בהכנת מרקים . . . מומלץ