שרשור מיחזור

נירהמ1

New member
פירה הופך גם למילוי מצויין לבצק ../images/Emo3.gif

עלים ביחד עם בצל מטוגן, פלפל שחור ומלח יש יופי של מילוי לרולדה מבצק עלים, או בורקס.
 

נופר א

New member
ממש מתאים לי!!!!!!

אני קונה לתינוקת כל פעם מעדן אחר בתקווה שהיא תאכל ,וכשזה עומד להתקלקל אני נותנת לכלב(רק בלי סוכר) ואז בכל זאת נשארים לי דברים לזבל ועכשיו יש פתרון,תודה!!!!!!!!!!!!!
 
צ'יפס שטוגן בהצהריים ונשאר

לחמם במחבת עם שמן ולשפוך מעל בלילת ביצים בתוספת תבלינים. ולטגן משני הצדדים. מתקבלת פשטידת צ'יפס טעימה ביותר.
 

clcl

New member
אם נשאר לך גביע קוטג' למשל . . .

תכיני בסיס בצק פריך . . . תבשלי תפו"א גדול אותו תמעכי לאחר הבישול . . . תוסיפי את הקוטג' + ביצה ותיבול ואם את רוצה גם מעט גבינה צהובה מגוררת ומעל תפזרי שומשום ו . . .לתנור. אגב, ניתן לחלק למנות ולהקפיא.
 

clcl

New member
מאטריות שנשארו לעשות פשטידה

קטנה אליה להוסיף תפו"ע מגורר, צימוקים, סוכר, קורט מלח, ביצה וריבת פובידל (או ריבת שזיפים אחרת) וקינמון . . . לשמן תבנית פיירקס בהתאם לכמות - ולתנור. מעדן
 

effyba

New member
מרק עוף או נוזלי צלי שנשארו אני

מכניסה לתבנית קוביות הקרח, ולאחר שקפאו מסדרת את הקוביות בקופסת פלסטיק אטומה במקפיא, ויש לי תמיד בסיס למרק טוב (ציר)או לתבשיל פסטה או אורז וכד'
 

clcl

New member
כאשר אני מכינה עוף בגריל, אני מניחה

אותו כמובן על רשת ובתבנית מים . . . בזמן הצלייה מתמוססים השומן והתבלינים למים . . . ומאותם מים עם תבלינים ושומן העוף אני מכינה רוטב מאוד טעים . . . מעבירה את הנוזלים לאחר הצלייה לסיר, מוסיפה בצל מטוגן, אבקת מרק פטריות . . . בודקת טעמים . . . מביאה לרתיחה ואח"כ עוד כ- 20 דקות בערך על להבה נמוכה . . . התוצאה רוטב משגע שמתאים להמון דברים למשל . . . ליצוק על פירה תפו"א מאודים, על ניוקי, על אורז, בהכנת מרקים . . . מומלץ
 

Big Mama 1

New member
שלום לכולם ../images/Emo137.gif

ממש נחמד הפורום שלכם! אשמח להציץ מדי פעם ולהוסיף לכם רעיונות. (אני שפית מקצועית, וגם אימא לילד סרבן במיוחד.....) אפשר אפילו למחזר ספגטי ברוטב עגבניות, אם רק מוסיפים לו ביצה או שתיים תלוי בכמות שנשארה, מעט מאוד מלח רק כדי לתבל את הביצים והופ, למחבת חם מאוד, משומן כראוי. לכסות את המחבת ולאחר שצד אחד השחים יפה הופכים. זה מאכל איטלקי שראיתי פעם באחת מתכניות הבישול ניסיתי והתאהבתי! ושיהיה לכולם בתיאבון.
 

נופר א

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

איזה כייף שאת שפית!!!!!!!! נשמח ללמוד ממך!!!!!!! את מוזמנת לתת כל יום(לפחות)רעיון!!! ותודה על הרעיון לספגטי!
 

wan

New member
אמא שלי נהגה למחזר

כמעט הכל. מה שזכור לי הוא. שביום ראשון היה מרק סמיך ואעים ממה שנשאר מחמין חיטה. שכלל גם גרגרי חומוס עדשים בדרך כלל. ולזה הוסיפה מרק עוף או מרק ירקות. והנה מרק. והייתה גם שקשוקה באפונה ירוקה שנשארה תמידאחרי שבת. חממה שברה ביצים מעל כמו ביצת עין. לכסות ויש שקשוקה נהדרת. הרשימה ארוכה . כי היא מחזרה וממחזרת הכל. זה תמיד הצחיק אותנו. אבל תודו שעל מנת למחזר, צריך דמיון פורה וכושר אילתור . וזה יש לאמהות שלנו בשפע. אין כמו אמא
 
למעלה