שרשור מילים ביפנית

Hadassmn

New member
שרשור מילים ביפנית

תגידו מה את לא רוצים ללמוד יפנית? אני כן.. אז תשרשרו את המילים (אבל את המילים שאתם ממש ממש ממש ממש סופר בטוחים שזו המילה.. או שתכתבו שאתם לא בטוחים. תעשו את זה ככה: נגיד למילה שב שב........אוסוואיר (נראה לי) oswair אז שרשרו

Mrs Love

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

הדבר היחיד שאני יודעת: אריגטו = תודה ARIGATO אני יודעת את זה מטימותי

יש לי דפי מושגים ביפנית....

אני אתן את אלה המדוברים, כי האחרים זה שמות לאגרופים, ביעטות הגנות וכ"ו (אני קראטיסטית....) אריגטו גוסימאס= תודה רבה אונאגי שימס= ברכה לפני עבודה משותפת ימאי= הפסק אג'ימה= התחל קאטאנה=חרב קאמה=דוב וגם מגל וואשי=נשר טנטו=סכין ארוכה סאנשין=שעון חול נקו=חתול טה=יד דמדה=אסור בושי=לוחם סמוראי יואי=התכונן סאי= הסכין כמו של צבי הנינג'ה (הסכינים הקטנים, לא החרבות) ג'וצי=נמר נו=של טורה=פה ספירה: איצ'=אחד ני=שתיים סאן=שלוש שי=ארבע גו=חמש רוק=שש סיצ'=שבע האצ'=שמונה קו=תשע ג'ו=עשר ניג'=עשרים סאנג'ו=שלושים יונג'ו=ארבעים גוג'ו=חמישים רוקוגו=ששים נאנאגו=שבעים הצ'יגו=שמונים קוג'ו=תשעים היאקו=מאה שמחתי לעזור!

ShiraChan

New member
אונגאי=בבקשה...

בבקשה במובן של שאלה "בבקשה?!" כמו פליז באנגלית...

inulove

New member
בקשר למילון של ערוץ הילדים..

זה יפנית?! ואלה רק אותייות או מילים!? וגם מה זאת אומרת היראגאנה וקאטאקאנה?

ketty the sheep

New member
שתי מערכות של אותיות בשפה היפנית.

עקרונית, הירגאנה משמשת לכתיבת מילים שמקורן ביפנית, וקטקאנה לכתיבת מילים שבאות משפות אחרות. יש גם את הקאנג'י, שהיא מערכת ענקית של סמלים שמקורם בסינית, אבל אני מניחה שערוץ הילדים לא הולך ללמד את הגולשים שלו את זה.

פעם ניסיתי ללמוד

אבל ללא הצלחה אחרי שקניתי כבר זה שיעמם אותי מידי אז הינה אתר ללימוד הירגנה קאטקנה וקנג'י ומילון אנגלי-יפני והפוך

סאנגו

New member
כמה מילים...

מי- Dare מה- Nan איפה- Doko מתי- Itsu למה- Doushite כמה- Ikure חודשים: ינואר- Ichi gatsu פברואר- Ni gatsu מרץ- San gatsu אפריל- Shi gatsu מאי- Go gatsu יוני- Ruko gatsu יולי- shichi gatsu אוגוטס- Hachi gatsu ספטמבר- Ku gatsu אוקטובר- Juu gatsu נובמבר- Juu-ichi gatsu דצמבר- Juu- ni gatsu ימים: יום ראשון- Nichiyoubi יום שני- Getsuyoubi יום שלישי- Kayoyoubi יום רביעי- Suiyoubi יום חמישי- Mokuyoubi יום שישי-Kinyoubi יום שבת- Doyoubi

Stinki Winki

New member
אממ אני לא יודעת הרבה

האי = כן באקה = טיפש יוקי = ירח (לא בטוחה בכלל!!) סאקורה = פריחת עץ הדובדבן אריגטו = תודה אוסווארי = שב סיונרה = להתראות

ליסאן

New member
יוקי זה שלג ../images/Emo41.gif

אואיו (גוזימס)- בוקר טוב אויאסמי - לילה טוב

ketty the sheep

New member
הנה פיסת מידע ביפנית, שאף קשורה

לסדרה. ^^; 殺生 - ססשו - הרס החיים, הרג. ○ - מארו - מעגל (מכך נובע ש'ססשומארו' = הרס מעגל החיים, אני מניחה).

De-Panther

New member
יש לציין שכדי לראות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בהודעה של קטי את הכתוב צריך שתיהיה תמיכה בריבוי שפות במחשב שלכם אז מי שרואה ריבועים איפה שהיא כתבה את השמות שיעשה: לחצן ימני->קידוד ואז יבחר ביפנית זה אמור להיות שם בנוספים... עכשיו יש כמה סוגים של יפנית... אז כל פעם תבחרו במשהו אחר... וגם בסינית אם צריך
וככה יהיו לכם כל סוגי הטקסט ופעם הבאה לא תצתרכו לעשות את כל הסיפור הזה

למעלה