שרשור "מישהו" ושאר
ות

Kettercat

New member
משפטים חשובים שיש לזכור

היי לכולם, מישהו יודע היכן אני יכולה למצוא רשימה של כל המשפטים, החוקים והנוסחאות החשובות שיש לזכור במיוחד בהנדסת המישור? סתם רשימה חביבה שכזו שתסדר לי קצת את כל הבלאגן בראש

freedom rider

New member
ראיתי רשימות כאלה בכל מיני ספרים

ניתן להשיג בחנויות הספרים ובספריות.

ררדד

New member
בדפים האחרונים של כל ספר שעוסק

בהנדסת המישור (כמעט בכל ספר, לא רוצה להתחייב..)

ררדד

New member
אם זה דחוף לך ואת לא מוצאת-תגידי

ואני אנסה למצוא/לסרוק מאיפהשהוא

טים ג

New member
טבלת התמרות פוריה

זה הטבלה שיש לי. יש למישהו לינק לטבלה יותר יפה ונחמדה

קומבינטוריקה והסתברות

למישהו יש מידע על הסתברויות של תוצאות שונות בזריקת 2 קוביות ? או למישהו יש מידע על כללי יסוד בהסתברות ? תודה

Pro Killer

New member
אני מתערב שעם כל הגאונים פה יש דבר

פשוט מאוד שאני יודע ואתם לא... קישור לפורום הזה..אבל היישן... תסתכלו בתחתי העמוד...מתחת ל "שלח הודעה" תלחצו מתחת לזה הרבה פעמים ותגיעו לפורום היישן...מגניב לא?

Pro Killer

New member
לא בפורום הזה..

אלא בוותיקים יותר.... זה קישור בלתי נראה..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif זה לא פורום ישן ../images/Emo59.gif

זה ארכיון הפורום. מה ההתלהבות ?

ררדד

New member
../images/Emo6.gif

ופלא העולם התשיעי יהיה אם הוא יצליח להקפיץ לפה הודעה מהעמוד הראשון של הפורום

תהייה קלה

שלום רב לאנשי פורום מתמטיקה, בהיותי סטודנטית לביולוגיה, החליטו לאלץ אותי ואת כל באי הפקולטה למדעי החיים באוניברסיטה לעבור קורסי חדו"א ופיסיקה. עד עכשיו היה לא רע, אבל הבעיה מתחילה השבוע, בצורת בחינות. למען האמת, הבחינה שמטרידה אותי יותר מכל הינה הבחינה בפיזיקה. אז הלכתי וחיפשתי, ולמרבה תדהמתי גיליתי כי אין ב"תפוז" פורום פיזיקה ראוי (או בכלל). חשבתי קצת וקלטתי שרוב האנשים שמבינים מתמטיקה (לפחות כאלה שאני מכירה) עשויים לדעת משהו על פיזיקה. אז שאלה לי אליכם: היכן אוכל למצוא תשובות/מדריכים ללימודי פיזיקה (מכאניקה נכון לעכשיו, אבל גם חשמל לסמסטר הבא) באינטרנט? מישהו יודע? או שסתם בא לכם לתת טיפים, מילה טובה או עזרה? המון תודה, יעל.

freedom rider

New member
כמה תשובות

1) אני לא מבין כלום בפיזיקה. אנשים שלומדים פיזיקה באופן מתקדם (באוניברסיטה וכו) אכן נדרשים גם ללמוד מתמטיקה בהיקף מסויים (בד"כ תואר ראשון בהיקף רגיל/מצומצם), אבל אנשים הלומדים מתמטיקה אינם נדרשים ללמוד פיזיקה כלל. 2) בכל מקרה, פורום זה אינו מקום ראוי לשאלות בנושאי פיזיקה. 3) למה דווקא תמיד באינטרנט? אני הייתי מתחיל לחפש בספריית האוניברסיטה. 4) חיפוש באינטרנט תמיד כדאי להתחיל בגוגל. אבל הנה עוד נקודת התחלה טובה: בקישורי פורום מתמטיקה יש כל מיני קישורים לאתרים של אוניברסיטאות בהם ניתן למצוא "חומר" במתמטיקה. כדאי לך לנסות ללכת לשם ולראות אם יש גם משהו בפיזיקה. לא עזרה גדולה במיוחד, אבל זה מה שיש לי להציע
כמובן, אם את צריכה עזרה בלימודי המתמטיקה שלך, את בהחלט מוזמנת לבוא ולבקש.

דווקא חשבתי על זה.

על עזרה בלימודי המתמטיקה, אני מתכוונת. יש לי מבחן בחדו"א "לביולוגים" בשבוע הבא, ופשוט אין לי מושג מה הקטע שלהם שם. יש איזה עניין עם "כלל הסנדביץ'", ועוד משהו עם סוגי רציפות פונקציה. יש למישהו מושג (וכנראה שיש) מה זה הדבר הזה ואיך אפשר לטפל בו בלי להשתגע?

barbq9

New member
נראה לי שאת יכולה לנסות ...

לשאול גם כאן. מקסימום לא תעננה שאלותייך.

למעלה