שרשור מי אמר למי ובאיזה סרט (בורקס) "מי מתעסק? זה מיקו"
A aviadbarel New member 30/10/07 #10 פארוק כשהסבתא שופכת עליו מים... אחרי שאלכס הפחיד אותו עם הסדין... "אתה לא מתבייש, עם אישה בגילי?"
A aviadbarel New member 30/10/07 #7 שאלת השאלות זו שאלה קשה, רק מכורים אמיתיים יכירו... איך קוראים לאישתו של הקצין התורכי שמתשאל את ויקטור חלפון בשבי?
שאלת השאלות זו שאלה קשה, רק מכורים אמיתיים יכירו... איך קוראים לאישתו של הקצין התורכי שמתשאל את ויקטור חלפון בשבי?
M mike00 New member 30/10/07 #8 קצין מצרי.... מה קצין כמוך באל-ספאח?למה שלא תיקח משכנתא תעבור לצפון העיר? אני ממש לא זוכר שדיברו על אשתו.....תזכיר לי..
קצין מצרי.... מה קצין כמוך באל-ספאח?למה שלא תיקח משכנתא תעבור לצפון העיר? אני ממש לא זוכר שדיברו על אשתו.....תזכיר לי..
A aviadbarel New member 30/10/07 #18 בדרך החוצה אחרי עסקת החליפין דרישת שלום לסנא (לא בטוח שככה מאייתים את זה) ותבוא לבקר בשבתות וחגים. ואל תשכח - קפה, רגע לפני שגולש, מורידים מהאש..
בדרך החוצה אחרי עסקת החליפין דרישת שלום לסנא (לא בטוח שככה מאייתים את זה) ותבוא לבקר בשבתות וחגים. ואל תשכח - קפה, רגע לפני שגולש, מורידים מהאש..
M mike00 New member 30/10/07 #16 לקלפנים../images/Emo6.gif זה לפי אמנת לאס וגאס.....איזה קרוע הסרג'יו הזה...
T THE WIZARD 55 New member 30/10/07 #17 תוכניות ילדים, תביאו את האהובות שלכם.. אני מחפשת את הבית של פיסטוק..