נו נו נו מוכר לי אני סנילית לשמות:(
M mike00 New member 30/10/07 #21 חגיגה בסנוקר... הבוס של עזריאל לרב חנוכה אחרי שגבריאל התעצבן עליו בחנות...
A aviadbarel New member 30/10/07 #25 כן, רק שגבריאל היה מחוץ לחנות כשהוא הרביץ לו הירקן הלך לעשות משלוח כי עזרי איחר חזרה מהמשלוח הקודם, וראה את גברי מעשן. הוא ניסה לגונן עליו, וניסה להעיף ממנו את הסיגריה.
כן, רק שגבריאל היה מחוץ לחנות כשהוא הרביץ לו הירקן הלך לעשות משלוח כי עזרי איחר חזרה מהמשלוח הקודם, וראה את גברי מעשן. הוא ניסה לגונן עליו, וניסה להעיף ממנו את הסיגריה.
A aviadbarel New member 30/10/07 #24 חלפון (השיכור הפעם) למושון (החנון) בסרט חגיגה בסנוקר, בארוחת הערב בבית הרב ("כרמלה, אורחים נוספים הגיעו...")
חלפון (השיכור הפעם) למושון (החנון) בסרט חגיגה בסנוקר, בארוחת הערב בבית הרב ("כרמלה, אורחים נוספים הגיעו...")
מ מילחמה New member 30/10/07 #28 "יש לך כזה?לא! ישלך כזה ?לא!יש לך כזה?לא!.. יאלה עוף עוף לי מהעיניים"
A aviadbarel New member 30/10/07 #31 וואיי תפסת אותי עם המכנסיים למטה לא מכיר את הסרט... מצחיק, אני מכיר הרבה סרטי בורקס. זה מסרט בורקס?
J junior gong New member 30/10/07 #39 נו באמת....... אסקימו לימון, הרימו עוגן, יודלה אומר את זה לפותחת בקלפים כמילת קוד בישביל לנענע אותה.......חלשים אתם.
נו באמת....... אסקימו לימון, הרימו עוגן, יודלה אומר את זה לפותחת בקלפים כמילת קוד בישביל לנענע אותה.......חלשים אתם.
מ מוחמד5 New member 30/10/07 #33 השרשור הזה מתחבר לי עם הידיעה המרה עלמותו של פולי מהגשש החוור, אהבתי לשמוע את המערכונים שלהם, היו משודרים בשעות הצהריים ברדיו, הייתי בורח מהשיעורים רק בכדי להקשיב להם. אוטו מגויס היה אחד המערכונים האהובים עלי. גם המערכון על "אפנר " . יהיה זכרו ברוך.
השרשור הזה מתחבר לי עם הידיעה המרה עלמותו של פולי מהגשש החוור, אהבתי לשמוע את המערכונים שלהם, היו משודרים בשעות הצהריים ברדיו, הייתי בורח מהשיעורים רק בכדי להקשיב להם. אוטו מגויס היה אחד המערכונים האהובים עלי. גם המערכון על "אפנר " . יהיה זכרו ברוך.
T THE WIZARD 55 New member 30/10/07 #34 ../images/Emo16.gif יו, ממש בטרם עת.. אין ספק שהיה הטוב ביותר אבא שלי אחד המעריצים הכי גדולים של הגשש החיוור. יהי זכרו ברוך.
../images/Emo16.gif יו, ממש בטרם עת.. אין ספק שהיה הטוב ביותר אבא שלי אחד המעריצים הכי גדולים של הגשש החיוור. יהי זכרו ברוך.