שרשור מי ער?

lile0

New member
ששש, אתם מעירים את עומרי

יש לו בית ספר מחר

sarita4

New member
אני סטודנטית

אבל צריך איך שהו לשלם את הלימודים...

handlessman

New member
כע, וואלה...

למה את סטודנטית? (תני לי לנחש, משפטים, כולם לומדים משפטים)

handlessman

New member
אהממ אהממ...!

דבר ראשון - לא להזכיר לי את המילה בית ספר, תתעדכני בפורום דאון ותביני למה... ודבר שני - זה שאני לא כותב בפורום לא אומר שאני ישן! פשוט המחשב שלי מחובר בכבל למחשב הראשי, ורק כשהמחשב הראשי דלוק ומחובר לאינטרנט אז גם אני יכול להיות מחובר לאינטרנט, ואמא שלי כיבתה את המחשב הראשי יחסית מוקדם, אז... תמשיכי לבד. אני הלכתי לישון ב-12 וחצי, אם זה מספק אותך...

glitter8

New member
מה , לא הלכת לבית ספר?

שתבינו, אני בעבודה יש לי שעה פנויה....אז נכנסתי...שהמנהל לא יתפוסותי...

sarita4

New member
גם אני בעבודה

ועוד גכל היום עד 12 בלילה... והיום רק התחיל

the benjamin

New member
הי ג'ינג'ית זוהרת

אני דווקא הייתי דואג דווקא מהתלמידים שיגלו מה המורה שלהם עושה בהפסקות...אז: שימי שכפ"ץ - או בעברית אפוד מגן, ותני לשיר "עוד מעט עוד מעט" להתנגן. הרי עד מעט נגמר לו יום הלימודים אז תתפללי "אל תתנו, אל תתנו להם רובים..". :) בני (אוי, תראו מה שגרפים בכלכלה יכולים לעשות לי...)

glitter8

New member
בהפסקות אני דווקא...

יושבת איתם בכיתה ומשמיעה להם...נכון....

popikon23

New member
הלוואי והיתה לי מורה כמוך כשהייתי

תלמידה (או מרצה כמוך היום...) איזה כיף לתלמידים שלך! אני בטוחה שבעוד כמה שנים, כשכל אחד בפורום דיויד ברוזה יספר איך התחילה האהבה למוסיקה שלו יהיו כמה שיספרו שזה התחיל ממורה שלהם שהשמיעה להם את הדיסקים שלו בהפסקות

handlessman

New member
אצלי בבצפר...

כששואלים אותי מה אני שומע ב-mp3 אני אומר דויד ברוזה, ואז הם אומרים - אה שוב ההוא... מי זה בכלל? ורק אחדים מהכיתה שלי שהיו אז בטקס בכיכר רבין ביום הזיכרון לרבין וראו אותו משתולל על הגיטרה ושאלו אותי למה הוא עושה ככה...

popikon23

New member
גם אני שומעת לעיתים הערות

טיפשיות כאלה לגבי דיויד. אנשים לא יודעים להעריך את המוסיקה שלו ואת העובדה שהיא יוצאת לו מהלב! ההפסד הוא כל כולו שלהם!

למעלה