שרשור מי ער?

glitter8

New member
אז גם לי יש מה להגיד...

הופעה ראשונה של דיויד ראיתי בגיל 12 וכל כך התפדחתי לראות את ההתחרעות שלו על הגיטרה שכל ההופעה הראש שלי היה תקוע ברצפה.... עברו 20 שנה (אאוץ') לא רוצה לספר לכם איפה הוא תקוע בהופעות האחרונות....

the benjamin

New member
וגם לי!

אתם אולי מתפדחים לראות את ההתחרעות שלו על הגיטרה, או מהתגובות שאומרים לכם על ההתחרעות שלו - אז מה אני, שמשתדל להתחרע כמו דויד על הגיטרה, אגיד???? חושבים אותי למשוגע עם כל התיפופים, הדפיקות, ההתעללות בגיטרה והחיקויים של דויד. כן כן - "יוצא לי שם של מטורף של לא עושה חשבון..."

popikon23

New member
אני חושבת שזה מקסים

זה רק מעיד על כך שאתה מתחבר למוסיקה בכל רמ"ח אבריך!

handlessman

New member
גם אני משתדל להתחרע כמה שיותר...

אבל מה שאני יותר טוב, זה בחיקוי היציאות של דויד... אתם יודעים, כל הצעקות האלה פתאום והקשקושים שהוא עושה בשפות לא ידועות וכל זה... למשל, את הביצוע של מתחת לשמיים במצדה 93 (נראה לי ש-93, מה שבטוח זאת הגירסה שמופיעה ב"המיטב") - אני יודע בע"פ את כל היציאות, לומרות שאני לא מבין מה כל הקשקושים שהוא אומר, אני זוכר פרט לפרט, ויוצא לי מאוד יפה... ו-א-ל תבקשו שאני אקליט ואשמיע לכם... כי זה מביך! (או שרק נתתי לכם את הרעיון עכשיו?)

glitter8

New member
והכי קטע- שימו לב!!

אתם יודעים מה הנושא הבא שאני צריכה ללמד בעברית? ונשבעת לכם שלא אני בחרתי את הנושא!! כן כן, שיריו וסיפוריו של יהונתן גפן!! ועוד משלמים לי על זה!! אולי נפתח פורום י. גפן?

glitter8

New member
ואללה, עוד לא בדקתי אפילו

אבל יהיה מוי כיף!

handlessman

New member
נראה לך שכבר החליטו את זה מראש?

או שראו שאת משמיעה להם שירים של דויד, והניחו שיש לך גם קשר ליהונתן גפן, אז נתנו לך ללמד עליו?

glitter8

New member
זה נושא שמלמדים כבר 20 שנה

יש קלסר משימות למורות וכל שנה עושים אותו הדבר פעם הזמינו את יהונתן לדבר עם התלמידים (כך סיפרו לי) והוא הגיע שיכור לגמרי ודיבר שטויות מאז לא מזמינים אותו... כמובן שהשנה אני מתכננת דברים יותר מגניבים כמו למשל להכין קליפ לאחד השירים שלו...

popikon23

New member
אולי השנה תזמינו את דיויד?

בטוח שיהיה יותר משעשע אפילו מיהונתן גפן שיכור..

glitter8

New member
מה נראה לך? שלא חשבתי על זה?

עכשיו אני רק צריכה לחשוב איך אני עושה את זה (בלי שזה יעלה לבית הספר הרבה כסף)

glitter8

New member
סליחה???

אני מתכוונת להזמין אותו ותראו שהוא יבוא בשמחה,כמו שהוא בא לרחוב סומסום (אמנם לפני 20 שנה) אבל עכשיו הוא סוגר מעגל וקוטף את הפירות

למעלה