שרשור מכירה/החלפה/קנייה והבהרה

Nu Shoyn

New member
ספרים, רבותי ספרים למכירה

ספרים למכירה <Vox05populi@yahoo com> כל הספרים במצב טוב עד מצוין ובמחירים נוחים (20 -40 ₪ לא כולל משלוח) מקור: עמוס עוז – קופסא שחורה; מקום אחר; מנוחה נכונה חיים באר- עת הזמיר בנימין תמוז – חיי אליקום שולמית הראבן – עיר ימים רבים אליעזר ויזל – שערי יער קבק – במשעול הצר נתן שחם- הלוך ושוב גרשון שטיינר - פטריה אהרן מגד – החי על המת דוד פוגל – חיי נשואים חיים גורי – הספר המשוגע יורק בקר – יעקב השקרן חנוך לוין – חפץ שרה נשמית – מאבקו של הגטו חיים הזז – סיפורים נבחרים חיים הזז – היושבת בגנים מירי ורון – הפסקת חשמל זלמן שזר – אור אישים אנטון שאמס – ערבסקות עמוס מוקדי – פשוט, לחיות (חדש) אבשלום קווה – בושות (חדש) אמנון ז'אקונט/ורדה רזיאל – ש' כמו שקר (חדש) יאיר לפיד – האישה השנייה (חדש) חנה בת שחר – נימפה לבנה, שעירה משוגעת (חדש) רחל טלשיר – פגישה בקצה הערב (חדש) איל מגד – סודות המגנוליה (חדש) אבנר ש"ץ – לשוט אל השקיעה (חדש) טוביה מנדלסון – שמנים (חדש) צבי זמורה - ליסנציה פואטיקה (שירה) (חדש) תרגום: באלזק- אבא גוריו ראנדולף סטו – הסחרחרת שבים גראסיה מארקס – אין לקולונל מי שיכתוב לו; אהבה בימי כולרה חואן רולפו- פדרו פארמו ולדימיר נבוקוב – תפארת אמי טאן- חוג שמחת המזל חוויאר טומאו- טירת המכתב המוצפן קונרד לורנץ – הרע לכאורה מולייר – החולה המדומה איסאק באבל – חיל הפרשים ועוד סיפורים הרפר לי – מות הזמיר אלבר קאמי– אדם הראשון ג'ראלד דארל – חברברי הסוואנה קרלוס פואנטוס – מותו של ארטמיו קרוס אלכסנדר סולז'ניצין- אגף הסרטן (קשה) הלדוס לכסנס – גם הדג ישיר ונדיקט ירופיב - מוסקווה – פטושקי (חדש) ג'ומפה ליהרי- פרשן המחלות (חדש) קתרין האריסון – אישה כלב ים (חדש) פרימו לוי – מַפתֵח-כוכב (חדש) נבוקוב – ההגנה של לוז'ין (חדש) גרט הופמן – פרופ' ליכטנברג מאוהב (חדש) גרייס פיליי – בערוב אותו היום (חדש) ארווין יאלום - כשניטשה בכה (חדש) פיליפ רות – פסטורליה אמריקאית (חדש) מרגרט אטווד- בז וניאלה (חדש) רוהינטון מיסטרי- איזון עדין (חדש) זבאלד – אוסטרליץ (חדש) עיון: יעקב בהט – עיוני מקרא: עגנון והזז (קשה) קורצווייל – מסות על סיפורי ש"י עגנון לילי רתוק – הקול האחר: סיפורת נשים עבריות מרטין בובר – מלכות שמים אברהם בלבן – בין אל לחיה סימפוזיון קפקא- קובץ מאמרים זלמן שזר – אור אישים שפה ומשמעות- תמר סוברן (חדש) קלסי-כיס (10 ₪ לספר – כולם חדשים) קארל צ'אפק – סיפורים מכיס אחד אדגר אלן פו – הבור והמטוטלת פרוספר מרימה-כרמן צ'כוב – מעשה משעמם, מבחר ספורים רוברט לואי סטיבנסון- דר' ג'קיל ומיסטר הייד פושקין – הכושי של פטר הגדול אידה פינק – סוף העולם הראשון שלי דבורה בארון – כריתות וסיפורים אחרים וגם: כ-300 חוברות של national geographic החל משנות ה-70 ועד עתה. כולן במצב טוב מאוד. מעוניין למכור את כל החבילה

Mupirocin

New member
טרילוגיית שר הטבעות - ספרים חדשים

שר הטבעות : אחוות הטבעת , שני צריחים ושיבת המלך של טולקין, במצב חדש לחלוטין (לא נקראו...) , הדפסה מ 1998. 60 ש"ח בלבד לשלושתם ביחד ! ! !

../images/Emo220.gifדיסקים/תקליטים יד שניה לכאן

דיסקים ו / או תקליטים ו / או קלטות לקניה / מכירה / החלפה לכאן בלבד

R a z O z

New member
רוק כבד \ מטאל למכירה

פרטים בתיבה או במסנג'ר [email protected] דיסקים Ac/Dc - Back In Black Anthrax - Fistful Of Metal Assassin - The Upcoming Terror/Interstellar Experience (2 in 1 press) Autopsy - Acts Of The Unspeakable (first press) Autopsy - Mental Funeral (digi) Azazel - Ride Through The Horizon Biohazard - New World Disorder Blood Red Throne - A Taste For Blood Body Count - S/T (no front) Burial - Enlightened With Pain Burial - Mourning The Millenium (ep) Carcass - Symphonies Of Sickness (Earache, censored version) Coroner - R.I.P Crowbar - Live+1 Deicide - S/T (Roadrunner gold remaster) Destruction - Release From Agony (russian press) Dismember - Massive Killing Capacity (russian press) Emperor - Prometheus (first press) Flotsam And Jetsam - My God Mental Home - Black Art (promo copy) Mental Home - Upon The Shores Of Inner Seas (promo copy) Mortification - S/T / Scrolls Of The Megilloth (double cd, re-issued by kmg in 98) Prophanity - Stronger Than Steel AC/DC - Who Made Who Bifrost - Mythistory אחלה ת'ראש עם כל מיני השפעות בלאק \פולק וקלידים Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face (3 tracks) Coroner - Mental Vortex אלבום חובה באוסף של כל ת'ראשר, להקת קאלט Danzig II - Lucifage Deicide - Amon Dim Mak - Enter The Dragon Drakkar - Gemini Dying Fetus - Killing On Adrenaline Forest Of Shadows - Departure Gardy Loo - Stool Staple Gardy Loo - Perverts On Parade Gardy Loo - Socially Un-acceptable Gloomy Grim - Written in Blood Gorguts - From Wisdom To Hate Helloween - Steel Tormentor Single Infernal (Nasty Ronnie) - S/T Inveracity - Circle Of Perversion Killers (Paul Di'Anno) - Menace To Society Kiss - Rock and Roll All Nite (Live 76) Krabathor - Orthodox Krabathor - Unfortunately Dead אולדסקול דת' מטאל צ'כי Lemming Project - Extinction Lemming Project - Hate And Despise להקת דת' אולדסקול גרמנית, יצא בנויז Lowbrow - Victims at Play Lowbrow - Sex, Violence, Death Mandator - Perfect Progeny ת'ראש הולנדי כמדומני , עוד להקת קאלט מימים עברו Nail Within - S/T Nailbomb - Proud To Commit Commercial Suicide Nasty Savage - Psycho Psycho Ritual Carnage - The Birth Of Tragedy Rough Cutt - Live Sacrificial - Autohate משהו בין ת'ראש לדת' מלודי, לא רע בכלל מזכיר קצת at the gates / in flames Scholomance - A Treatise On Love V/A - Brutal Aggression אוסף שיצא ב-JL אמריקה, כל מיני להקות זנוחות שחתומות בלייבל שנכחד מזמן תקליטים Holy Terror - Mind Wars אולדסקול ת'ראש בהוצאה ראשונה של under one flag, כולל ליריקס Xentrix - For Whose Advantage ת'ראש בריטי, התקליט חתום (קניתי באיביי) בהוצאה ראשונה של Road Racer Massacre - From Beyond בהוצאה ראשונה של Earache פנינת דת' מטאל , אחד הגראולים האימתניים ביותר שהוקלטו D.A.M - Human Wreckage עוד קצת ת'ראש בריטי בהוצאה של Noise Wrath - Nothing To Fear בהוצאה של Medusa Records אולדסקול ת'ראש מטאל

My Art

New member
../images/Emo41.gif יותר מ- 30 דיסקים למכירה !!!

שלום, יש לי דיסקים רבים במצב מצויין, שנשמרו כחדשים (רק שעכשיו הם ללא עטיפה בצלופן שקוף כמו בדיסק חדש...) בזמנים שונים קניתי אותם (כשהמחירים היו 79, 69-63, 59 או 49 ש"ח ) עכשיו התאספו לי יותר מ-30 דיסקים שאני מעוניין למכור במחירים שבין: 35-30 ש"ח בלבד לדיסק, מומלץ לאספני שנות ה-80' וה-90': יש שם כמה להקות וותיקות כמו: דוראן דוראן, פליטווד מק, אנייה, סטינג אבל גם אחרים כמו: הקרינבריז, הקורס, טקסס, רפובליקה, דידו, ועוד... מכל אמן יש לי בין 1-3 דיסקים כולל החוברת אלבום, בלי שריטות, מקוריים. למעוניינים אנא השאירו הודעה במסר האישי של תפוז (כתובת המשתמש my art) וגם למי שרוצה קצת יותר פירוט אלו דיסקים עוד יש... * הודעה זו תקפה עד סוף החודש. תמונה מצורפת: אלו חלק מהדיסקים.... שנה טובה :)

daniel9977

New member
למכירה: תקליט הסולו הראשון של ישראל גוריון

למכירה תקליט הסולו הראשון של ישראל גוריון, המכיל את הלהיט "בוטנים" וכן את הביצוע בעברית של גוריון לשיר Can't But Me Love של הביטלס, שנקרא "לי לא אכפת". מדובר בתקליט נדיר מאוד שלא נתקלים בו בחנויות התקליטים. לצערי, אין לי את עטיפת התקליט ולכן רק התקליט עצמו עומד למכירה, ללא עטיפה! התקליט במצב מצוין! מחיר סמלי: 50 ש"ח. ניתן להתקשר אלי לאחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 בברכה, דניאל.

elr

New member
דיסקים ישראלים למכירה

פרטים במסרים. בנזין-בנזין קלינשטיין והמועצה דני ליטני-יחס חם קלינשטיין והמועצה-אהביני שלמה ארצי-לילה לא שקט פוליקר- פחות אבל כואב ארצי-גבר הולך לאיבוד זקני צפת אינפקציה-ככה מפנקים אביב גפן-יומן מסע אביב גפן-עכשיו מעונן אביב גפן-המכתב אביב גפן-שתיקה איגי וקסמן-לא מחכה יותר לדבר אולארציק-בואי נגיד שאני שלך נימרוד לב אין חלום אחר הנשמות הטהורות עברי לידר-מלטף ומשקר משינה-גבירותי ורבותי זילבר-בה דה די דיאה החברים של נטשה-בהופעה חיה ערן צור-תכלית בתחתית שלמה ארצי-תרקוד טיפקס-העצב עבר לגור כאן חמי רודנר-מלנכוליה אהובתי דני ליטני ארקדי דוכין-רוצה ויהיה שלמה ארצי-חצות תיסלם-נגנו עכשיו ברי סחרוב בהופעה 93-02 גידי גוב-דרך ארץ אורי בנאי-פרפרים שפיות זמנית-הקיץ האחרון אתניקס-פופ

hativa1

New member
מחפש לקנות תקליטים:

החלונות הגבוהים, סוף עונת התפוזים של תמוז. אם מישהו מעוניין למכור, נא ליצור איתי קשר במסרים.

Insidious

New member
למכירה שני דיסקים - Robert Wyatt ו Cynic

Robert Wyatt - Rock Bottom Cynic - Focus למעוניינים במסרים

dor and more

New member
אוסף תקליטים מפואר למכירה

פינק פלויד ביטלס עד האנתולוגיות דייויד בואי יהונתן גפן פסי קול שונים רוק מתקדם נדירים ועוד צריך לבוא כדי לראות מודיע מראש אני יקרן התקליטים האלו (הכל בויניל) הם חלק מלבי וקשה לי למכרם אך זקוק אני למזומנים... וגר ברחובות לרציניים בלבד 054.7334296 יובל (לא בשבת).

ofekkehila

New member
בוב דילן למכירה

bob dylan greatest hits בהוצאת סוני, מצב כחדש. מחיר: 30 ש"ח, מסירה באזור המרכז צרו קשר במסרים או מסנג'ר [email protected] או בפלא: 0508231810. יום נעים, אופק.

hativa1

New member
מחפש "צליל מכוון", "חלונות הגבוהים"

מחפש לקנות את התקליטים "צליל מכוון", "החלונות הגבוהים" ו"ששת". מי שמעוניין לקנות שיצור קשר במייל [email protected]

נר2

New member
מחפשת לקנות תקליט

הראשון של שלום חנוך שיצא באנגלית ב1971 במהדורה הבריטית "shalom" או- במהדורה הישראלית "under tropical sky" נא לשלוח מסר אישי. ד ח ו ף !

נר2

New member
מחפשת לקנות תקליט

הראשון של שלום חנוך שיצא באנגלית ב1971 במהדורה הבריטית "shalom" או- במהדורה הישראלית "under tropical sky" נא לשלוח מסר אישי. ד ח ו ף !

נר2

New member
דיסק ../images/Emo220.gif למכירה!

שלמה ארצי - צימאון 40 ש"ח במצב מ צ ו י ן ! פרטים במסר אישי

למעלה