שרשור מכירה/החלפה/קנייה

חול1

New member
ספרים למכירה ומחיריהם:../images/Emo119.gif../images/Emo63.gif

הרפתקה במדבר, מאת לאה גולדברג צילומים: חנה רבקין- בריק. הוצ´ הקיבוץ המאוחד, 1966 . 20ש"ח. סיפורים סקנדינביים בני זמננו, כרך שמיני לסדרת אנתולוגיות של סיפורים בני זמננו בעריכת אהרן אמיר. 25 ש"ח. הלוחם מאת פיטר יוסטינוב. הוצאת "ספיח" בע"מ. "סיפורו של לוחם ס. ס. שאומן למות, אך לא ידע כיצד לחיות, במסעות המלחמה על פני פולין, רוסיה ואיטליה." לונדון ניוז. 50 ש"ח. המחירים אינם כוללים משלוח. ספרים נוספים ניתן למצוא ברשימת הכותרים שאני מציע למכירה בקישור הבא: http://www.amhasefer.com/search/searchResults.htm?type=0&uID=94&uName=hool1

../images/Emo63.gifלמכירה ספרים חדשים !

נס ונורמה-עפרה ריזנפלד: 25 שבע מטרוניתות-עדי-שורק: 25 האושר השמימי של כנען-שרי ריינולדס: 25 האי אני-מושיק סקאל: 20 ביקור התליין-לילי פרי: 25 כשהחיים יתחילו-חנה גולדברג:20 ושיודע לשאול-שמעון לב: 20 שמוט לסת-ג'ים קניפפל: 25 ריצה על עקבים-אנה מקסטד: 30 נערות קמדן-ג'יין אוון: 20 זה לא שאני לא אוהבת-אורית הראל: 35 הרומן הרומנטי של-נילי לנדסמן: 20 אם יש גן עדן-רון לשם: 35 לקרוא את לוליטה בטהרן-אזאר נאפיסי: 45 ז'וזף פושה, דיוקנו של איש פוליטי-סטפן צוויג: 45 האוטוביוגרפיה של סטלין-ריצ'ארד לורי: 45 סוויטה צרפתית-אירן נמירובסקי: 45 נכדו של הסרדין-אילן דוראן-כהן: 20 האדמה מתחת לרגליה-סלמן רושדי: 50 מסימינה היקרה-טים פרקר: 25 היפופוטם-סטיבן פריי: 35 כיסוי-אמה דונהיו: 35 הנזיר והפילוסוף-ז'או פרנסואה ומתייה ריקאר: 35 החלקיקים האלמנטריים-מישל וולבק: 35 אמא, יש לי משהו לספר לך-דבורה לוז ושרה אבני: 40 נשים מתוך קטלוג-סביון ליברכט: 30 חסד נעוריך-איל מגד: 35 נערתו-נילי לנדסמן: 30 אדום-שלמה לאניאדו: 35 הדייקנית והדיבוק-אלן גלפורד: 35 דרוש אימפוטנט-גבי האופטמן: 30 נפש אחות-אהוד אשרי: 30 בא לך להיות אלוהים-שי גולדן: 25 להיות מאדאם מאו-אנצ'י מין: 25 סיפור על אהבה וחושך-עמוס עוז: 45 סיפור העין-ז'ורז' בטאי: 35 גרעינים לבנים-יוכי ברנדס: 25 גרעינים לבנים-יוכי ברנדס: 25 עולם אחר-פט בארקר: 25 תיאם כוונות-חיים סבתו: 30 אמת דיברתי, סיפור משפט הדיבה: שרון נגד "הארץ"-עוזי בנזימן: 35 מסע ישראלי תל אביב, ניו יורק ומה שביניהן-משה שוקד: 35 כל הספרים חדשים לגמרי!!! המחיר אינו כולל דמי משלוח יהודית 052-4230162

האומיאו

New member
מחפשת נואשות אחר הספרים הבאים:

לב החשכה - ג'וזף קונראד וזרח השמש - המינגווי הזר - קאמי המשפט - קפקא הקנאה - אלן רוב-גרייה אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא אותם, או יכול לכוון אותי היכן ניתן לרכוש אותם ( משומשים) אני אודה לו מאוד. תודה רבה!

מאמיה

New member
ספרי מחשבים חדשים לגמרי למכירה בעשירית ממחירם

Design Patterns Effective C++ a More Effective C++ a Inside COM יסודות מדעי המחשב 1+2 ומדריך למורה כל אחד 50ש"ח

ספרי סוציולויגיה למכירה

יסודות הסוציולוגיה – יונתן שפירא, אורי בן אליעזר 40 ₪ - הספר במצב טוב עד סביר. סוציולוגיה – יסודות עקרונות גישות, ליאוניד ברום ופיליפ סלזניק 47 ₪ - הספר חדש במצב מצוין. היחיד והסדר החברתי – הוצאת עם עובד 35 ₪ - הספר במצב טוב עד סביר.

../images/Emo220.gifדיסקים/תקליטים יד שניה לכאן

דיסקים ו / או תקליטים לקניה / מכירה / החלפה לכאן בלבד

מורן1978

New member
דיסקים להחלפה

מצורף קובץ אקסל עם כל הדיסקים שברצוני להחליף. אשמח לקבל הצעות מעניינות בתמורה לדיסקים הללו, גם הצעות של מפתות של שנים בתמורה לאחד, כל הצעה תיבחן בכובד ראש. ניתן לכתוב למייל: [email protected]

בּני

New member
תקליטונים

מצורפת רשימה של 50 תקליטונים להחלפה. רשמתי את שם המבצע ואת השיר הראשון כפי שמופיע על העטיפה, אם יש שאלות על תקליט מסויים אשמח לתת עוד פרטים. מעוניין להחליף בגלויות תקליט/ תקליטי תמונה/ תקליטונים ישראלים ושאר ירקות. אפשר לשלוח מסר או מייל ל[email protected].
1. Roberta – peppino di Capri 2. Trio Las Paraguayos 3. John Foster – Amore scusami 4. Alain Barriere – Ma vie 5. The overlanders – michelle 6. Gigliola Cinquetti – Non ho l'eta 7. Leroy Holmes – Thegood' the bad and the ugly 8. Tom Jones – Love me tonight 9. Pascal Danel – Kilimandjaro 10. Nino ferrer – Mirza 11. Arthur brown – fire 12. Cliff Richard – The young ones 13. Marmalada – ob-la-di ob-la-da 14. Chicago – I'm a man 15. The Irresistibles – My year is a day 16. Tommy James – Hanky panky 17. The 5th diamension – Aquarius 18. Iva Zanicchi – The Zanicchi 19. Tommy Roe – Dizzy 20. Fausto Leali – A chi 21. Procol harum – A whiter shade of pale 22. Les jeunes loupes – I'll never leave you 23. להקת פקוד צפון – לוס פיקודוס צפונוס 24. Dova – Los gitanos 25. France gall – Alle redden von der Liebe 26. Elena Melik – Il disco 27. Mister group – Hijo de mi padre 28. The carmel cuartete – wolly bully 29. The tremeloes – I'm gonna try 30. The tremeloes – Number one 31. The tremeloes – As you are 32. The tremeloes – My little lady 33. Creedence Clearwater revival – bad moon rising 34. Creedence Clearwater revival – proud mary 35. Creedence Clearwater revival – fortunate son 36. Equals – Babe, come back 37. Equals – Softly Softly 38. Equals – Michael and the slipper tree 39. The beach boys – Sloop John B 40. The beach boys – Break away 41. The beach boys – Barbara ann 42. Steppen Wolf – move over 43. Bruce Springsteen – born in the usa 44. Harold Faltermeyer – Axel F 45. Doors – Hello I love you, Light my fire 46. Stevie wonder – Yester-me, yester-you, yesterday 47. Diana ross & the supremes – someday we'll be together 48. Blood, sweat & tears – Spinning wheel 49. Aretha Franklin – say a little prayer 50. Aris san – Boumpam paploma​

daniel9977

New member
למכירה: ג'ון לנון - Give Peace A Chance

למכירה תקליטון של ג'ון לנון, שהוא למעשה הסינגל הראשון שלו מ-1969, המכיל את השיר Give Peace A Chance. מדובר בתקליטון האורגינלי שיצא בארץ ב-1969. התמונה שעל גבי העטיפה הקדמית יחודית לישראל בלבד, שכן היא מראה את כל חברי הביטלס יחד עם יוקו אונו וזאת על אף שליתר חברי הלהקה לא הייתה כל נגיעה לשיר זה. העטיפה והתקליטון במצב מצוין. תמונה מצורפת להמחשה בלבד. מחיר: 100 ש"ח ניתן להתקשר אלי לאחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 דניאל.

daniel9977

New member
למכירה: תקליטונים צבעוניים של פול מקרתני

למכירה 4 תקליטונים של הסינגל Mull of Kintyre של פול מקרתני שיצאו בישראל בסוף שנות ה-70 בארבעה צבעים שונים: שחור, כחול, צהוב, אדום. למען הסר ספק, מדובר בתקליטונים צבעוניים, כל אחד מהתקליטונים בצבע שונה. ארבע העטיפות וארבעת התקליטונים במצב מצוין. תמונה של התקליטונים הצבעוניים מצורפת. מחיר לכל הארבעה יחדיו: 100 ש"ח. ניתן להתקשר לאחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 דניאל.

Caraya

New member
The Arcade Fire- Neon Bible

האלבום החדש, בעטיפה המקורית כולל ה-Sleeve מוכן למכור אך מעוניין יותר בהחלפה. דיסקים שאני ממש רוצה להחליף אותו עליהם: נושאי המגבעת- מי רצח את אגנתה פאלסקוג? Bob Dylan- Desire רוקפור- בחזרה לשבלול Blind Melon- Blind Melon אבל אני פתוח להצעות אחרות (וכאמור גם לכסף).

Caraya

New member
שלמה ארצי, טיפקס

שלמה ארצי- צימאון טיפקס- יושבים בבית קפה טיפקס- כל הלהיטים, אוסף כפול + חוברת על ההיסטוריה של הלהקה הכל כמובן במצב מצויין, כולל חוברות, Sleeves וכל המסביב.

למעלה