שרשור מכירה/החלפה/קנייה

MADMUAZEL

New member
../images/Emo124.gifספרי ענתיקה ישנים-נדירים למכירה/החלפה!

שאין להשיג בשום מקום......לאספנים בעיקר , אך לא רק............נראים טוב לגילם !!! 1. אגדות וסיפורים - סלמה לגרלף - הוצאת יבנה תל-אביב, 1952. (חלק מהסיפורים עם סוף אירוני). 2. תום סוייר בדרכים (וסיפור נוסף - הפיל להבן שנגנב) - מרק טווין - תרגמה מאנגלית שושנה חן-זהבי - הוצאת יבנה 1955.

figos

New member
2 ספרים החלפה\מכירה .

מצורף קובץ . ניתן להציע החלפה בספרים באחרים .

../images/Emo62.gifמחפשת:"למה גברים אוהבים ביצ'יות?"../images/Emo62.gif

פנו אליי

Gi Hif

New member
ספרים רבותי ספרים -למכירה

ספרים למכירה <Vox05populi@yahoo com> כל הספרים במצב טוב עד מצוין ובמחירים נוחים (20 -40 ₪ לא כולל משלוח) מקור: עמוס עוז – קופסא שחורה; מקום אחר; מנוחה נכונה X 2 חיים באר- עת הזמיר בנימין תמוז – חיי אליקום שולמית הראבן – עיר ימים רבים אליעזר ויזל – שערי יער קבק – במשעול הצר נתן שחם- הלוך ושוב גרשון שטיינר - פטריה אהרן מגד – החי על המת דוד פוגל – חיי נשואים חיים גורי – הספר המשוגע יורק בקר – יעקב השקרן חנוך לוין – חפץ שרה נשמית – מאבקו של הגטו חיים הזז – סיפורים נבחרים X 3 חיים הזז – היושבת בגנים מירי ורון – הפסקת חשמל זלמן שזר – אור אישים אנטון שאמס – ערבסקות שאול פרידלנדר – עם בא הזיכרון (חדש) עמוס מוקדי – פשוט, לחיות (חדש) אבשלום קווה – בושות (חדש) אמנון ז'אקונט/ורדה רזיאל – ש' כמו שקר (חדש) יאיר לפיד – האישה השנייה (חדש) חנה בת שחר – נימפה לבנה, שעירה משוגעת (חדש) רחל טלשיר – פגישה בקצה הערב (חדש) איל מגד – סודות המגנוליה (חדש) אבנר ש"ץ – לשוט אל השקיעה (חדש) טוביה מנדלסון – שמנים (חדש) צבי זמורה - ליסנציה פואטיקה (שירה) (חדש) שרה שילה – שום גמדים לא יבואו (חדש) תרגום: באלזק- אבא גוריו X 2 ראנדולף סטו – הסחרחרת שבים גראסיה מארקס – אין לקולונל מי שיכתוב לו; אהבה בימי כולרה חואן רולפו- פדרו פארמו ולדימיר נבוקוב – תפארת, X 2; לוליטה אמי טאן- חוג שמחת המזל חוויאר טומאו- טירת המכתב המוצפן קונרד לורנץ – הרע לכאורה מולייר – החולה המדומה איסאק באבל – חיל הפרשים ועוד סיפורים הרפר לי – מות הזמיר אלבר קאמי– אדם הראשון ג'ראלד דארל – חברברי הסוואנה קרלוס פואנטוס – מותו של ארטמיו קרוס אלכסנדר סולז'ניצין- אגף הסרטן (קשה) הלדוס לכסנס – גם הדג ישיר ונדיקט ירופיב - מוסקווה – פטושקי (חדש) ג'ומפה ליהרי- פרשן המחלות (חדש) קתרין האריסון – אישה כלב ים (חדש) פרימו לוי – מַפתֵח-כוכב (חדש) נבוקוב – ההגנה של לוז'ין (חדש) גרט הופמן – פרופ' ליכטנברג מאוהב (חדש) גרייס פיליי – בערוב אותו היום (חדש) ארווין יאלום - כשניטשה בכה (חדש) פיליפ רות – פסטורליה אמריקאית (חדש) מרגרט אטווד- בז וניאלה (חדש) עיון: יעקב בהט – עיוני מקרא: עגנון והזז (קשה) קורצווייל – מסות על סיפורי ש"י עגנון לילי רתוק – הקול האחר: סיפורת נשים עבריות מרטין בובר – מלכות שמים אברהם בלבן – בין אל לחיה סימפוזיון קפקא- קובץ מאמרים זלמן שזר – אור אישים שפה ומשמעות- תמר סוברן (חדש) קלסי-כיס (10 ₪ לספר – כולם חדשים) קארל צ'אפק – סיפורים מכיס אחד אדגר אלן פו – הבור והמטוטלת פרוספר מרימה-כרמן X 2 צ'כוב – מעשה משעמם, מבחר ספורים רוברט לואי סטיבנסון- דר' ג'קיל ומיסטר הייד פושקין – הכושי של פטר הגדול אידה פינק – סוף העולם הראשון שלי דבורה בארון – כריתות וסיפורים אחרים וגם: כ-300 חוברות של national geographic החל משנות ה-70 ועד עתה. כולן במצב טוב מאוד. מעוניין למכור את כל החבילה

halloo

New member
הארי פוטר-מכירה/החלפה

שלום, יש לי את הספר הארי פוטר ואבן החכמים באנגלית, בגרסה האמריקאית. הוא במצב טוב מבפנים, אבל הכריכה קצת מקומטת. אני מציעה או החלפה- תמורת הספר הראשון או השני באנגלית בריטית תקבלו את הספר שלי; או מכירה- תמורת 25 שקלים כולל משלוח. שלחו מסרים או תגיבו כאן

למכירה: "יש כאן מישהו"../images/Emo63.gif

אדם מתעורר בוקר אחד בביתו ברמת גן ולא מוצא את אשתו ובתו. שקט לא ברור שורר סביבו. הוא יוצא את הרחוב ואין בו אנשים, המכוניות קפואות על מקומן באמצע הכביש, החנויות ריקות מקונים וממוכרים, בתי הקפה שוממים. לחרדתו הוא מגלה שהוא נותר לבדו בעולם. הוא מוצא את עצמו במציאות פרוצה ומאיימת, מוצף בשאלות שאין להן פתרון: איך זה קרה? לאן נעלמו כולם? למה רק הוא נשאר? מתוך המערבולת הזו הוא מבקש למצוא אדם נוסף שישבור את הבדידות המעיקה, ואולי יוכל לתת מענה לשאלות המנקרות. ודווקא במקום הכי רחוק שאפשר מבחינתו, הוא מוצא את האישה היחידה שנותרה בעולם מלבדו. המציאות החדשה היא זו שפותחת להם דלת את הקשר הבלתי אפשרי שנרקם ביניהם, ובשעה של בדידות, אהבה ותשוקה נשזרים זה בזה, היא גם מוליכה אותם בדרכה המתעתעת אל הלא צפוי. רומן מקורי ומפתיע של גיל אילוטוביץ שלוח אותנו להרפתקה מצמררת במחוזות אחרים. שם הספר: "יש כאן מישהו" מחבר: איליטוביץ גיל הוצאה: ידיעות אחרונות כמו כן אני מוכרת עוד כ-100 ספרים נוספים

../images/Emo23.gif הרומן הרומנטי - ספרים למכירה

פונדק התאוות - גוסטב לורנטי קפיטן - מישל זבאקו נשות הוליבוד - ג'קי קולינס הפרידה האחרונה - דפנה דה מוריאה עזה כמוות אהבה - פרנק ירבי האשה מהוננג קונג - ארנסט גאן מארי ואהבותיה - רוברט גאיאר (חלק ב): 35 ש"ח השנים הירוקות - קרונין סוחרי החלומות - הרולד רובינס השגעון הנפלא - לויד דוגלאס מחיר כל ספר 45 ש"ח הספרים במצב ממש טוב המחיר אינו כולל דמי משלוח. אפשרות לאיסוף עצמי בחולון/תל-אביב 052-4230162

yrnkrn

New member
למכירה Harry Potter and the Deathly Hallows

מהדורה אמריקאית, נקרא פעם אחת היום, מצב מצוין, 100 ש"ח. הסיבה למכירה שהזמנתי בסטימצקי את המהדורה הבריטית למבוגרים (עם הקמע) שממנה יש לי את ששת הספרים הקודמים על המדף והביאו במקומה את המהדורה לילדים (עם הציור). זה אחרי שבדקתי איתם פעמיים שאכן הם מביאים את הגרסה הבריטית למבוגרים ואמרו לי חד משמעית שזה כך. עדיפות למסירה ביד בחיפה.

morwenen

New member
למכירה "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"

במצב מצוין - 35 ש"ח. נא לפנות במסר פרטי.

../images/Emo20.gif מוכרת כל ספר ב-20 ש"ח ../images/Emo20.gif

קוסמופוליס / דון דלילו אינטיליגנציה רוחנית / דנה זהר, איאן מרשל מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש ראשון, חלק ב' / ציפי בר-אל, מרים נוימאיר טאי צ'י צ'ואן - התרגילים הבסיסיים / שינג ין-לינג, פרופ' וונג פאי-קון קיצור תולדות הזמן / סטיבן ו' הוקינג תיאטרוני הגוף / ג'ויס מקדוגל להיות דיגיטלי / ניקולס נגרופונטי מעצבי האדם / ואנס פקרד האני ומנגוני ההגנה / אנה פרוינד תרבות בלא נחת / זיגמונד פרויד טוטם וטאבו / זיגמונד פרויד פסיכודרמה / אליאב נהרין תיאטרוני הנפש / ג'ויס מקדוגל במה במקום ספה / עיניה ארצי האבולוציה של האהבה / עדה למפרט אאגוניקה / מינה ודן גראור מדריך ACCESS 2000 ניתן ליצור קשר במייל או בטלפון (הפרטים שלי בחתימה למטה, באתר שלי) או במסרים של תפוז.
מיכל

doda101

New member
למסירה אנציקלופדיה מעריב לנוער

במצב מצויין, הרבה כרכים. נמצא בחולון.

VegTal

New member
John Grisham - The Client

John Grisham - The Client (באנגלית) כריכה רכה 20 ש"ח, למסירה אישית בתל אביב

../images/Emo220.gifדיסקים/תקליטים יד שניה לכאן

דיסקים ו / או תקליטים לקניה / מכירה / החלפה לכאן בלבד

למעלה