שרשור מכירה/החלפה/קנייה

ליטרט

New member
סופרים למכירה!

שמיר משה - הינומת הכלה - 19ש"ח שמיר משה - חמישה מערכונים (1959) - 29ש"ח שמיר משה - יונה מחצר זרה - 19ש"ח שמיר משה - ראובן הכט / אגדת חיים - 44ש"ח --------------------- שיינפלד אילן - כרת - 44ש"ח שיינפלד אילן - רק אתה - 39ש"ח שיינפלד אילן - שדלץ - כחדש - 24ש"ח --------------------- שחם נתן - הלוך ושוב(כריכה קשה) - 19ש"ח שחם נתן - עד המלך - 19ש"ח שחם נתן - עצם אל עצמו - 19ש"ח שחם נתן - קירות עץ דקים - 19ש"ח שחם נתן - רביעית רוזנדוף - 29ש"ח --------------------- רותנברג בנו - המאבק על ירושלים / סיפור בצילומים (1950) - 44ש"ח רותנברג בנו - תגליות סיני - 44ש"ח --------------------- ראובני יותם - בעד ההזיה - 29ש"ח ראובני יותם - דיווח מתוך התרחשות - 29ש"ח ראובני יותם - התפכחות - 34ש"ח ראובני יותם - יומן לילה - 44ש"ח --------------------- קניוק יורם - אדם בן כלב (הוצאה ראשונה) - 44ש"ח קניוק יורם - אהבת דוד - 29ש"ח קניוק יורם - בתו - 24ש"ח קניוק יורם - וסרמן - 35ש"ח קניוק יורם - חימו מלך ירושלים - 15ש"ח --------------------- קנז יהושע - בדרך אל החתולים - 34ש"ח קנז יהושע - התגנבות יחידים - 34ש"ח --------------------- קלנסי טום - המרדף אחר אוקטובר האדום - 44ש"ח קלנסי טום - מאזן כוחות / חדר מלחמה - 29ש"ח קלנסי טום - מאזן כוחות / חדר מלחמה - 29ש"ח קלנסי טום - חוב של כבוד - 24ש"ח קלנסי טום - משחקים פטריוטיים - 39ש"ח קלנסי טום - פוליטיקה / משחקי כוח - 29ש"ח קלנסי טום - פעולות מלחמה / חדר מלחמה - 29ש"ח ------------------- קונן-דויל ארתור - כלבם של בני בסקרויל - 29ש"ח קונן-דויל ארתור - כלבם של בני בסקרויל - 19ש"ח קונן-דויל ארתור - פרשת הבלש הגוסס - 29ש"ח קונן-דויל ארתור - תעלומת עמק בסקומב - 29ש"ח ------------------- המחירים לא כוללים משלוח.

ליטרט

New member
ספרים למכירה!

*בנתיב הפלמח - מתי מגד - כולל את: ´יומו האחרון של דני´ ואת ´דני בעט ובחרט´ - הקדמה מאת יגאל אלון - הוצאת ´ראובן מס´ 1958 - כריכה קשה, מצב טוב מאד - 49ש"ח. *חיי - גולדה מאיר - כריכה קשה, עם מעטפת האבק, מצב טוב מאד - 34ש"ח. *קריעה תמה - דן בן אמוץ - כריכה קשה, מצב טוב - 44ש"ח. * המדריך לנימוסי שולחן - חנה בבלי / עוגניה שמחוני / איורים: פרידל שטרן - כריכה קשה, כחדש - 34ש"ח. *הציפור הצבועה - יז´י קושינסקי - כריכה קשה, עם מעטפת האבק, מצב טוב - 39ש"ח. *מנהל לילה - ג´ון לה קארה - כריכה קשה, מצב טוב מאד - 34ש"ח. *נשים קטנות (שני החלקים בכרך אחד) - לואיזה מיי אלקוט - כריכה קשה, מצב טוב מאד - 39ש"ח. *פוליאנה - אלינור פורטר - כריכה קשה , מצב טוב מאד - 39ש"ח. ------------------- ספרים נוספים בקישור המצורף לחתימה.

למכירה ספרים

סיפורים - קפקא- 35 ש"ח קוקאין - פיטגרילי - 70 ש"ח כה אמר זרטוסטרא - ניטשה - 35 ש"ח מעבר לטוב ולרוע - ניטשה - 35 ש"ח מיתולוגיה - עדית המילטון - 50 ש"ח No Logo- נעמי קליין- 45 ש"ח מבוא לפסיכואנליזה- פרויד - 45 ש"ח כל הספרים במצב מעולה לפרטים ניתן לפנות במסרים

דיטי

New member
למכירה יבגני אוניגין

מאת א.ס. פושקין בתרגום אברהם שלונסקי בהוצאת ספרית הפועלים משנת תש"ך.

bthekid

New member
מעוניין לרכוש - ספרי אלכסנדר דיומא האב

מעוניין לרכוש יד-שניה במצב טוב ובמחיר הוגן ,כמה מספרי אלכסנדר דיומא האב הערה : מעוניין בספרים שתורגמו לעברית בגירסאות למבוגרים בלבד -- המלכה מרגו ( לא ברור לי כלל אם יצא בגירסה עברית , אשמח לקבל מידע על כך גם אם הספר לא זמין ) - שלושת המוסקיטרים - מקץ עשרים שנה ( ההמשך לשלושת המוסקטירים לעיתים נקרא גם ארבעת המוסקיטרים ) - הצבעוני השחור - האיש במסיכת הברזל ניתן לפנות אליי ישירות ב [email protected] תודה

miss_t

New member
מחפשת לקנות

משחקי הכס-שיר של אש ושל קרח-ראשון / מרטין ג`ורג` צרו קשר במסרים בבקשה

miss_t

New member
בנוסף- מחפשת את את שאר הספרים בסדרה

שיר של אש ושל קרח

noaaaa

New member
ספרים להחלפה

יש לי את הספרים שבחתימה. הספרים במצב טוב מאוד. אם מישהו רוצה אחד או יותר מוזמן לשלוח לי מסר ולהציע ספר/ים אחר/ים במקום. קריאה מהנה.

noaaaa

New member
ספרים באנגלית להחלפה:

The city of joy / dominoque lapierre Doctors / erich segal The class / erich segal The bridges of madison county / robert james waller The h

noaaaa

New member
../images/Emo43.gif קטע אותי באמצע

אני ממשיכה: The horse whisperer / nicholas evans (חסר כריכה) bridget jones's diary / helen fielding

halloo

New member
הארי פוטר-מכירה/החלפה

מוכרת את הספר "harry potter and the sorcerers stone". זו הגרסה האמריקאית, במצב טוב-25 שקלים. או, מעוניינת להחליף את הספר, תמורת אותו אחד רק בגרסה בריטית או תמורת כל ספר אחר שתציעו. לפרטים במסרים או כאן.

sigalit33

New member
המון ספרים באנגלית למכירה/מסירה

היי לכולם/ן, לחברה שלי יש עשרות (אם לא מאות) ספרים באנגלית בכריכה רכה שהיא מעוניינת למכור ו/או למסור. אין רשימה כי ממש מדובר בהמון ספרים. האם יש למישהו רעיון איפה אפשר למכור או למסור אותם (מלבד כמובן כאן בפורום)? לפרטי התקשרות נא לפנות במסרים. תודה!

royel

New member
למסירה מגזינים

שלום רב, למסירה מגזינים ישנים של נשיונל ג'אוגרפיק, מסע אחר וטבע הדברים. המגזינים ימסרו ללא תמורה. ניתן לאסוף מרמת השרון. תגובות במסרים. תודה.

beky1

New member
למכירה ספרי קראיה , עיון , רומן רומנטי

כולם כחדשים ,פרטים במסרים למסירה ישירה באזור השרון והמרכז (בהתאם לנגישות) המספרים בסוגרים הוא המחיר המקורי או מספרם בסידרה 1.קסם הזהב – אליבט לאואל (78) 2. אוצר הקיסר – אליזבט לאואל (82) 3. רק אהבה – אליזבט לאואל (84) 4. מסע לגן עדן – קרן רובארדס (89) 5. הרי את מקודשת - אמנדה קוויק (74) 6. האלמנה השחורה – אמנדה קוויק - (69) 7. נמל מבטחים – דניאל סטיל (84) 8. פיתוי לפי פקודה – קתי' ויליאמס (מספר 250) (68) 9. נישואים מסחריים – הלן ביאנצ'ין (מספר 246) (68) 10. אשת תענוגות – מירנדה לי (מספר 243) 11. אהבה ללא התחיבויות – מריון ברונקס (מספר 247) 12. תשוקה במדבר – סנדרה מורטון (מספר 255) 13. האהובה הסרבנית – מג'י קוקס (מספר 256) 14. כלה מתוקה – מירנדה לי (מספר 265) 15. לפקודת הדוכס – מדלין קר (מספר 267) 16. השותפה הסקסית – מדלין קר (מספר 268) 17. מדריכת הטיולים – מישל ריידר (מספר 269) 18. גבר עוצר נשימה – הלן ברונקס (סופר נובלה) סגנון חיים - ליאת תימור - אלבום בנושא עיצוב. מורשת - עם ישראל בתרבות האנושית - אבא אבן. דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר צופן דה וינצי' - דן בראון כל בית צריך מרפסת - רינה פרנק מיטרני אשטרלינה אהובתי - אלמוג אטינגר נערה עם עגיל פנינה - שבלייה מראות מצחיקות - עליזה אלרואי על ראש הגבעה - קריסטין גור ליבי הפצוע - מרטין דרי רודף העפיפונים חדש למכירה - הקיסרית - חדש לחלוטין

VegTal

New member
John Grisham - The Client

John Grisham - The Client (באנגלית) כריכה רכה 20 ש"ח, למסירה אישית בתל אביב

גלתו

New member
והיום איננו כלה

שלום, אני מחפשת את הספרים הבאים: - והיום איננו כלה - 1984 - התפסן בשדה השיפון - שואה שלנו יד שנייה כמובן. אם למישהו יש במחיר סביר... תודה

למעלה