שרשור מכירה/החלפה/קנייה

כנרת21

New member
למכירה/החלפה הסרט נערה עם עגיל פנינה

חדש בלי טביעות אצבעות בלי שריטות עטיפה מקורית

indigo3688

New member
מחפשת

את כל העונות של הבית הלבן בDVD בעיקר את העונה השביעית נא לפנות אליי במסרים

evilihi

New member
סדרות וסרטים למכירה

ריימונד 1, איאר ,3 עמוק באדמה 3, סיינפלד 4 חדשים באריזה, זון 2 ישראל (מתורגמים). שר הטבעות הראשון - גרסה מורחבת 4 דיסקים - מצב מעולה (משומש) נני עונה 1 המלאה - במצב מעולה (משומש) הנסיכה הקטנה (שירלי טמפל). במצב מעולה (משומש) הכי טוב שיש (חדש באריזה). זון 1 ללא תרגום. נא לפנות במסרים.

naudg

New member
כל פריט 40 ש"ח

DVD: Celine Dion - The Colour Of My Love Concert Israel In The Eurovision - ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים וידיאו: ריטה - אהבה גודלה - ההופעה (וידיאו של ההופעה + חוברת תמונות + דיסק

DEATH82

New member
קומדיות והופעות...

מת לצעוק 2 - 50 שקל אוסטין פאוורס - המרגל שתקע אותי - 50 שקל שלום אסייג - סטנדאפ לא מצונזר - 50 שקל Metallica - S&M - 120 שקל American Pie ללא תרגום - 40 שקל מייל 8 - 50 שקל קיץ אחד של סוטול - 50 שקל הסרטים במצב מעולה, בקושי שומשו.

evilihi

New member
מחפשת דיוידי של הפסטיגלים

לא ברור לי למה נמחקה ההודעה שלי במקום לשרשר אותה לפה. כל דיוידי מתקבל בברכה - פרט לפסטיגל 2006 גיבורי הממלכה האבודה. רצוי באזור ת"א.

YUYOYU

New member
למכירה הסרטים קליאופטרה, בן חור, חלף עם הרוח

למכירה סרטים רבים מאוסף פרטי, ביניהם: בן חור - גרסת 4 דיסקים מושקעת כחדשה. קליאופטרה - גרסת 3 דיסקים כולל תרגום לעברית כחדשה, לא נצפתה מעולם. חלף עם הרוח - גרסת 4 דיסקים כחדשה, לא נצפתה מעולם. ועוד עשרות כותרים נוספים, סרטים וסדרות, מאוסף פרטי - למכירה. מחירים מאוד גמישים. לפרטים במסרים או בטלפון 054-5544639 רשימה מפורטת תשלח לכל דורש. תודה, ראביב.

../images/Emo202.gif../images/Emo219.gifועוד שרשרו לכאן בלבד../images/Emo70.gif

אתם חושבים שהמוצר שלכם יכול להיות קשור לפורום אבל אין לו קטגוריה משלו? שרשרו לכאן

DJ Dawn

New member
למכירה- פוסטרים חדשים ומשומשים בני 10 שנים...

היי, מוכרת פוסטרים בני 10 שנים לפחות, משומשים (במצב טוב, לא זבליים...) וחדשים: 12 של ג'יימס דין 5 של פרינס 3 של ג'ורג' מייקל וואהם! 2 של מטאליקה 2 של נירוואנה 2 של הרד הוט צ'ילי פפרס ועוד... במחירי מציאה... שווה.

ערן222

New member
מחפש ציוד כושר- משקולות וכד`.

מעונין לקנות מוט+משקולות. ניתן להגיב כאן או במסרים. תודה.

למעלה