שרשור מכירה/החלפה/קנייה

../images/Emo219.gif ועוד - כל השאר לכאן

אתם חושבים שהמוצר שלכם יכול להיות קשור לפורום [בלבד!!!! דברים שקשורים לתרבות, כל השאר ימחקו כמו מכירות ספה/כורסא/אופנוע] אבל אין לו קטגוריה משלו? שרשרו לכאן

ET2k

New member
מחפש כמה משחקי מחשב במצב קריא (בלי שריטות )

כולם בגירסה עברית: מהפכת הנמלולים כוכב כחול סידרת לגו (לא סטאר וורס) פיפא 2001/2000 עם פרשנות בעברית (לא הטלאים של הלאומית!) הדיסק של הקומדי סטור (לא המוזיקה) אתה חושב שאתה חכם (לא מיני, לא חלק ב' ולא 2) , ספורט או ילדים .

ET2k

New member
אופס, התכוונתי גם לאתה חושב שאתה חכם 1 המלא

(לא רק ספורט וילדים)

שלמונזה

New member
יש לי אותו איפשהו.... ../images/Emo168.gif

את אתה חושב שאתה חכם ספורט, הוא כבר לא יעיל כי ממזמן אין לי וינדוס 98 |עצוב|

YUYOYU

New member
צריך להיות לי כמה..

אתה חושב שאתה חכם הרגיל + ילדים כוכב כחול ויכול להיות גם פיפא צור קשר במסרים..

luski89

New member
ח'ברה אני מחפש פטיפון ואני חדש בעסק...

היי אני חדש פה בעסק.... ואני מחפש פטיפון.....איפה אני יכול לקנות מה המחירים פחות או יותר? תודה מראש....

תסתכל ב YAD2

ברוכים הבאים ל"עסק"...
אתה יכול למצוא משומשים גם בחנות "פיוז" בגבעתיים.
נראה לי שב 500 ש"ח אפשר למצוא דברים נחמדים.

mosh511

New member
מצבו נראה תקין (הוא מסתובב אך אין לי תקליט)

בקשר למגורים פנה אליי בפרטי.

rommur

New member
מוש?

ראשית כל, הספר 30 פרשיות... אני רוצה אותו - בכמה אתה מוכר? מאיפה אתה? תחפושת של התפוז המכני - זה מהפורים האחרון? אם כן, האם יש קשר בינך לבן שלומי פרוכטר?

mosh511

New member
../images/Emo6.gif לא מכיר את פרוכטר...אני ממזרח ת"א...

בקשר לספר - מצבו כמו חדש, בעבור 25 ש"ח בלבד הוא שלך (ניתן להציע גם פריט החלפה במקום כסף). התחפושת השלמה (חולצה מעוצבת בעיניים "מדממות" בשרוול, כובע, מכנס, מקל, מגן תחתון, סכין, אף) לא מפורים האחרון אבל בעבור 95 ש"ח בלבד היא שלך...(או פריטי החלפה).

rommur

New member
"מזרח ת"א" - מה??

בקיצור אני אקנה את הספר ב-25 ש"ח, אלא אם כן אתה מעוניין בספר "טאואיזם" של מרטין פאלמר - הוא חדש, לא נקרא ואין לי מה לעשות איתו. מתי נוח לך להפגש, אני בתל אביב כמה פעמים בשבוע....

luski89

New member
מאיפה אני יכול להשיג מחט?

ח'ברה אני מחפש מחט..... אני יודע שזה כללי ויש כל מיני סוגים אני ישמח אם מישהו יוכל קצת להסביר לי....... ודבר נוסף....מישהו מוכר תקליטים אולי ??...

מחט..

ניתן למצוא בהמון מקומות. למען האמת.. כאן ברחובות.. יש שני מקומות שאני מכיר תלוי איפה אתה נמצא בארץץ... כן.. העיקר לא להכנס לפאניקה

luski89

New member
אני מירושלים

אני מירושלים ואני בפאניקה

knappertsbusch

New member
אז תיכנס לפורום 124

ותרשום "פטיפון" או "מחט" או "תקליט" או "תקליטים" בשורת החיפוש, ותקרא במשך מספר שעות. בירושלים ניתן לקנות תקליטים מיד שנייה ברחוב ש"ץ - יש את מחסן הספרים, הם מחזיקים בקומה התחתונה מספר לא קטן של תקליטים, וקצת מעל למחסן הספרים יש חנות אחרת (שאינני זוכר את שמה) המיועדת אך ורק ל-CD ול-LP ביד שנייה. אם אתה מחפש פטיפון, הרי שניתן למצוא כמה אקזמפלרים חדשים ב"ליאור", רחוב הלל, וגם אצל אייל פור - www.aufi.co.il, למרות שהלינק האחרון מכיל דברים שלא מתאימים כנראה לתקציב שלך...

למעלה