שרשור מכירה/החלפה/קנייה

שרשור מכירה/החלפה/קנייה

ספרים/דיסקים/תקליטים/סרטים ועוד כל הודעות המכירה/קנייה לכאן בלבד, שרשרו או שתמחקו! וגם חשוב לשרשר למקום הנכון! הודעות של מכירת/קניית דיסקים לדוגמא על ההודעה של ספרים או ההודעה הכללית גם ימחקו! אין להגיב להודעה זאת!!!

../images/Emo63.gif ספרים יד שניה לכאן בלבד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מכירת / קניית / החלפת ספרים וכו' לכאן

MommyHug

New member
מחפשת את הספר "הכל מתחיל בבית" של ויניקוט

noaaaa

New member
ספרים להחלפה

יש לי את הספרים שבחתימה- מי שמעוניין ויש לו ספרים אחרים להחלפה מוזמן לשלוח לי מסר

m a t a n 3 6 0

New member
ספרים להחלפה

מחפש סרטים בקלטות ווידאו (מקוריות בלבד) וספרים על מטבעות עתיקים

ליטרט

New member
ספרים למכירה!

האדון מסן פרנציסקו - איוואן בונין - 39ש"ח - מצב טוב מאד האדם מחפש משמעות / ממחנות המוות אל האכסיסטנציאליזם - ויקטור פרנקל - 29ש"ח - מצב טוב האוטוביוגרפיה של אליס ב. טוקלאס - גרטרוד סטיין - 39ש"ח - מצב טוב מאד (כריכה קשה) האחוזה - יצחק בשביס-זינגר - 34ש"ח - מצב טוב הבודהה מהפרברים - חניף קורישי - 24 ש"ח - מצב טוב מאד הגבר הרב-אורגזמתי / סודות מין שעל כל גבר לדעת - מאנטק צ´יאה / דוגלאס אבראמס אראבא - 39ש"ח - מצב טוב מאד הגן האנוכיי - ריצ´ארד דוקינס - 39ש"ח - כחדש החטא ועונשו - דוסטויבסקי - 34ש"ח - מצב טוב מאד החינוך הסנטימנטלי / קורות אדם צעיר - גוסטאב פלובר - 44ש"ח - מצב טוב מאד היינריך גרץ ההיסטוריון של העם היהודי - ראובן מיכאל - 49ש"ח - חדש ---------------------------------------- ספרים נוספים בקישור המצורף לחתימה. שבוע טוב, דורון.

../images/Emo41.gifהספר הביוגרפי על לאנס ארמסטרונג../images/Emo41.gif

"בחזרה לחיים" -חדש לחלוטין. במחיר 50 ש' בלבד. נא להשאיר מסר בפרטי.

כנרת21

New member
ספרים למכירה...

רשימת ספרים: סדרת הרוחות המשתנות (פנטזיה)/ג'ק ל.צ'וקר: • כאשר הרוח נושבת... • רוכבי הרוחות המשתנות • מלחמת הסערות ארטמיס פאול/אואן קולפר מי הזיז את הגבינה שלי/ד"ר ספנסר ג'ונסון אחי, היאקוזה-מסע אישי אל תוך המאפייה היפנית/יעקב רז הגר/יוכי ברנדס תורת הקוונטים/יואב בן-דב מעשה תמר/שלומית אברמסון הנעלמים/הרלן קובן ההזדמנות האחרונה/הרלן קובן הארי פוטר ואבן החכמים/ג'יי.קיי. רולינג הארי פוטר וחדר הסודות/ ג'יי.קיי. רולינג הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ ג'יי.קיי. רולינג הארי פוטר וחדר הסודות/ ג'יי.קיי. רולינג הארי פוטר מסדר עוף החול/ ג'יי.קיי. רולינג ספרים באנגלית: Love Me Or Leave Me/Josephine Cox The Search/Iris Johansen Eye Of The Storm/V.C. Andrews Oracle Night/Paul Auster The Kite Runner/Khaled Hosseini Dude, Where's My Country? /Michael Moore The Little Prince/Antoine de Saint-Exupery Harry Potter And The Half-Blood Prince/J.K. Rowlling

calya

New member
מחפשת לקנות את "היקום האלגנטי" מאת בראין גרין

aberko

New member
מעונין לקנות את הספר

מדריך אבטחת מידע והגנה מפני האקרים נייד: 0508335864

דיטי

New member
למכירה The Search for Justice

מאת Robert L. Shapiro בהוצאת Warner Books משנת 1996.

מחפשת אינצקלופדיה לציור ופיסול

של דויד פייפר 4 כרכים מעונינת לשלם עד 250 ש"ח בלבד אם למישהו יש אותה למכירה בבקשה ליצור קשר במסרים

כנרת21

New member
5 ספרי הארי פוטר ב200 שח!!!

5 הספרים במצב מצוין, חדשים הספר ה-5 באנגלית.

חול1

New member
מבקש הצעות לקניה של כל ספרי:

עקב מעבר בית אני מוכר את כל רשימת ספרי, כ-340 ספרים. מדובר על כל הרשימה כחבילה אחת. להלן הקישור לרשימה: http://www.amhasefer.com/search/searchResults.htm?type=0&uID=94&uName=hool1

dolly2

New member
תפנה לאיתמר ספרים הוא קונה ספריות

http://www.itamar-books.co.il/

חול1

New member
מבקש הצעות לקנית רשימת הספרים שלי:

עקב מעבר בית אני מוכר את כל רשימת ספרי, כ-340 ספרים. מדובר על כל הרשימה כחבילה אחת. להלן הקישור לרשימה: http://www.amhasefer.com/search/searchResults.htm?type=0&uID=94&uName=hool1

חול1

New member
למכירה שני ספרים:

אמו האינדיני (אינדיאני) מאת:ג´.מ´. גילשר. צייר:אנדרה פק. מצרפתית: משה בן שאול. 25 ש"ח. בארץ הגמדים מאת איניד בלייטון. תרגמה: שושנה חן זהבי. הוצ´ יבנה ת"א.1971. 25 ש"ח.

למעלה