שרשור מכירה/החלפה/קנייה

benrubin

New member
מנסה פעם שניה-מחפש סינגלים של היהודים

אם למשהו יש שיצור איתי קשר תודה

redcliff

New member
מחפסת תקליט שלישי של לד זפלין

למי שיש אשמח לקנות... צרו קשר במסרים. אסיה.

daniel9977

New member
מחפש תקליט של ישראל גוריון

שלום לכולם, אני מחפש את התקליט הזה של ישראל גוריון (כפי שניתן לראות בתמונה). לא משנה לי מצב התקליט..... ניתן ליצור קשר באחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 בתודה מראש, דניאל.

digression

New member
מחפשת אלבומים של גלעד כהנא

עדיף מסירה אישית, אזור ת"א

NY STEEL

New member
מחפש את "בגלל המנגו" של שלמה גרוניך

מעוניין לקנות את התקליט הנ"ל וכן עוד פריטים של שלמה גרוניך. הצעות במסרים.

ירדן88

New member
מחפשת את הדיסק"בעדינות"שח איגי וקסמן

אם למישהו יש שייצור איתי קשר כאן או במסר.
תודה מראש!!

gryphon music

New member
פסטיבל בנגלאדש "גירסת האספנים"

שני תקליטורים {dvd} באריזה מהודרת הכוללים את כל הפסטיבל האגדי מ 71 שיזם ג'ורג' האריסון למען רעבי בנגלאדש. משתתפים - האריסון,אריק קלפטון ,בוב דילן, לאון ראסל,רינגו סטאר, בילי פרסטון וראווי שנקאר בהופעה מדהימה ובלתי נשכחת. הדי וי די השני דקומנטרי. מצורף ספר, כרזת ההופעה וגלויות. המחיר 100 במקום 200. חמישה עותקים אחרונים.

YUYOYU

New member
מוכר עשרות כותרי DVD מקוריים

כולם מקוריים ומאוסף שלי פרטי. עשרות כותרים למכירה, זון 1 וזון 2. 5 ב-100, 4 ב-100, 3 ב-100 ועוד. סרטים, סדרות. מחירים גמישים מאוד. לפרטים ורשימה נא לשלוח מייל או מסר. [email protected] *פתוח להחלפות*

hila3000

New member
2 סרטים למכירה

למכירה: *הארי פוטר ואבן החכמים על גבי DVD 2 דיסקים (סרט+תוספות). נצפה פעם אחת. זון 2, תרגום עברי. 40 ש"ח *פאקינג אמאל על גבי DVD דיסק אחד זון 2, תרגום עברי 20 ש"ח לפרטים נוספים ולקנייה, פנו במסרים או באימייל [email protected]

../images/Emo219.gifועוד שרשרו לכאן בלבד../images/Emo70.gif

אתם חושבים שהמוצר שלכם יכול להיות קשור לפורום [בלבד!!!! דברים שקשורים לתרבות, כל השאר ימחקו כמו מכירות ספה/כורסא/אופנוע] אבל אין לו קטגוריה משלו? שרשרו לכאן

למעלה