שרשור מכירה/החלפה/קנייה

שרשור מכירה/החלפה/קנייה

ספרים/דיסקים/תקליטים/סרטים ועוד כל הודעות המכירה/קנייה לכאן בלבד, שרשרו או שתמחקו! וגם חשוב לשרשר למקום הנכון! הודעות של מכירת/קניית דיסקים לדוגמא על ההודעה של ספרים או ההודעה הכללית גם ימחקו! אין להגיב להודעה זאת!!!

../images/Emo63.gif ספרים יד שניה לכאן בלבד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מכירת / קניית / החלפת ספרים וכו' לכאן

ליטרט

New member
ספרים למכירה

קפה למיטה - יוסף (טומי) לפיד - 50ש"ח - מצב טוב (כריכה קשה). ג´יין אייר (כל החלקים) - שרלוט ברונטה - תירגום של ליאורה הרציג בהוצאת זמורה ביתן - 49ש"ח - כחדש (כריכה קשה). האיש הקטן - אריך קסטנר - הוצאת "אחיאסף" - 39ש"ח - מצב טוב (כריכה קשה). הרצוג - סול בלו - 45ש"ח - מצב טוב מאד (כריכה קשה). סמטת השקדיות בעומריג´אן - דורית רביניאן - 29ש"ח - מצב טוב מאד (כריכה רכה). הטור השביעי / שירי העת והעיתון (חלק שני) - נתן אלתרמן - הוצאת "דבר"(ראשונה) תשי"ד(1954) - 45ש"ח - מצב טוב מאד (כריכה קשה + מגן האבק). היינריך היינה (ביוגרפיה) - לוודויג מרכוזה - 34ש"ח - מצב טוב (כריכה רכה). ----------------------------------- ספרים נוספים בקישור המצורף לחתימה. קריאה מהנה ומועילה, דורון.

ליטרט

New member
עוד ספרים למכירה

דן בן אמוץ (ביוגרפיה) - אמנון דנקנר - 44ש"ח - מצב טוב מאד פחד גבהים - אריקה ג´ונג - 29ש"ח - מצב טוב הראש הכפול - יאיר לפיד - 34ש"ח - מצב טוב אהבת איתמר - דבורה עומר - 34ש"ח - מצב טוב מאד רעידת אדמה בצ´ילי+האירוסין בסן דומינגו+האסופי - היינריך פון קלייסט - שוקן, הוצאה ראשונה, 1946-תש"ז - מצב טוב ------------------------- שבוע טוב, דורון.

noaaaa

New member
ספרים להחלפה

יש לי את הספרים שבחתימה מי שמעוניין באחד או יותר מוזמן לשלוח לי מסר ולהציע ספר/ים אחר/עם במקום. בכייף קריאה מהנה

r i n i

New member
מחפשת שלושה ספרי מבוכים ודרקונים יד שניה

מגיה קדושה לוחמה תודה

taltalim46

New member
מחפשת ספר ילדים של ינוש

"אני אבריא אותך נמרון " אמר דובון . הסופר והמאייר ינוש (לא קורצ'אק....) תודה מראש

beky1

New member
ספרי קריאה ומעט עיון למכירה../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

למכירה ספרי קריאה ומעט עיון כולם כחדשים , לא קרועים , לא מלוכלכים , חלקם לא נקראו כלל , חלקם נקראו פעם אחת בלבד. פרטים במסרים למסירה ישירה באזור השרון והמרכז (בהתאם לנגישות) סגנון חיים - ליאת תימור - אלבום בנושא עיצוב. מורשת - עם ישראל בתרבות האנושית - אבא אבן. תהליך התוכנית העיסקית - דן גלאי , ליאור הלל. דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין ארמון הקרח - טרי ואסוס סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר צופן דה וינצי' - דן בראון כל בית צריך מרפסת - רינה פרנק מיטרני אשטרלינה אהובתי - אלמוג אטינגר נערה עם עגיל פנינה - שבלייה מראות מצחיקות - עליזה אלרואי על ראש הגבעה - קריסטין גור ליבי הפצוע - מרטין דרי רודף העפיפונים

כנרת21

New member
למכירה:כנף הדרקון (מחזור שער המוות),חלק ראשון

הספר חדש לגמרי פנטזיה מאת מרגרט וויז וטרייסי היקמן

כנרת21

New member
למכירה:הארי פוטר והנסיך חצוי הדם!

באנגלית כריכה קשה ספר חדש לחלוטין. לא נפתח.

דיטי

New member
למכירה Treasure Island

מאת Robert Louis Stevenson מהדורה חמישית בהוצאת .Pocket book, Inc משנת 1947.

Daniels Vision

New member
מחפש את "איזורי המשגעה שלך"

ספר שאמרו לי שכבר לא מודפס אך מסתובב הרבה בחנויות יד שניה. תורגם מאנגלית. "you erroneous zone". דניאל.

friend9

New member
אזורי המשגה שלך,

מאת וויין וו דייר. 1976. אוליי פרטים נכונים יעזרו לך למצוא את הספר.

Daniels Vision

New member
היי

לפני יומיים עשו לי הפתעה ולהביאו לי את הספר...תודה לכם בכל מקרה : ))

../images/Emo63.gifספרים למכירה

מיתולוגיה – (חדש)ע. המילטון: 40 מי ומי במיתולוגיה העתיקה גרהארד פינק: 40 מיתולוגיה – סיפורי איליאדה, אודיסיאה ומלחמת טרויה ספרה מחדש: עפרה דשא-דלמן: 30 מצעד הסגנונות – תולדות המלבוש על רקע הזרמים באמנות מרים ניק: 85 מרפא הבושם הרב משה כהן שאולי: 40 מרכבות האש וו. ג´. וויתרבי: 30 מצעד האיוולת ברברה ו. טוכמן: 40 מבעד לעבותות נתיבה בן יהודה: 45 מהלר מייקל קנדי: 50 מלאכים נופלים טרייסי שבלייה: 30 משתה הציד מייקל קורדה: 25 מפגש גודבאר ג´ודית רוסנר: 35 מגרש השדים וויליאם פ. בלאטי: 55 מפיסטו קלאוס מאן: 45 מכתבים גנובים ז´ראר דפרדייה: 30 מה משמח עכבישים שולמית לפיד: 20 מישהו לרוץ איתו דויד גרוסמן: 40 100 חורפים מיכל שלו: 20 מר מאני א. ב. יהושע: 20 מלחמת העולם השניה ג´. פ. צ´. פולר: 65 מובי דיק א+ב הרמן מלוויל: 65 משהו קרה א+ב ג´וזף הלר: 50 מונימבו רוברט מוס, ארנו דה-בורגרב: 20 משחקי קבורה מרי רנו 100 ילדים שלי – באיידיש לנה קיכלר מיומנו של שבלול גינטר גראס: 25 מעבר לגשר רגינה צימט-לוי: 20 מאדאם בובארי : 25פלובר מוות בחוג לספרות בתיה גור: 20 מרי ולאדימיר נאבוקוב מינוטאור/רקוויאם לנעמן בנימין תמוז: 35 מלאכים באים יצחק בן-נר: 25 מהנדס הנפשות יוזף שקבורצקי: 20 מישל עזרא ספרא ובניו אמנון שמוש: 25 מזל איילה : 25חנוך ברטוב מישהו נפל : 25חגי לינק משורר היחפנים – חייו ויצירתו של מאקסים גורקי מרדכי אבישי:55 מסיפורי צפת ומסיפורי ירושלים יהושע בר-יוסף: 45 מידלמארץ´ג´ורג´ אליוט: 50 מעצמי אל עצמי :עגנון: 50 מלאך האופל קייל קאר: 40 כל הספרים במצב חדש המחיר אינו כולל דמי משלוח 052-4230162

mayosh 15

New member
"הלוחם הנסתר"

מחפשת את הספר הזה של דיוד מורהאוס מי שרוצה למכור או להחליף אפשר לשלוח הודעה תודה

Mandate

New member
"ספר זכרונותיו של האלוהים"ג'ובאני פאפיני

אני מחפש את - ספר זכרונותיו של האלוהים, ג'ובאני פאפיני (1980עם הקדמה מאת פנחס שדה), הוצאת פרוזה תודה

למעלה