שרשור מכירה/החלפה/קנייה

עוז מ

New member
ספרי מתח למכירה - במחירים מדהימים

מזוית עינו - דין קונץ טעויות הפיכות - סקוט טורו מפלצת - ג'ונתן לקרמן מידה של צדק - ג'ון לסקואה שליטה מוחלטת - דייויד בלדאצ'י כשהרוח נושבת - ג'יימס פטרסון בית שחור - סטיבן קינג שליטה - ויליאם גולדמן המהפנטת - סת' מרגוליס החזאי - סטיב תייר המודיע - ג'יימס גריפנדו הזעקה האדומה - מרי ווקר לצוד את אמנדה - אנדרו קאלוואן אשמה - ג'ון לסקואה הוכחה חותכת - ג'ון לסקואה להרוג את הזמן - דרק ואן ארמן רצח אופי - קלייב קאר תוכנית פשוטה - סקוט סמית המשפחה האחרונה - ג'ון מילר הזימון - ג'ון גרישם הלהטוטן של השטן - מרי סמית מחבואים - ג''מס פטרסון חוק הרחמים - ג'ון לסקואה פרוטוקול סיגמה - רוברט לנדלום מוות בסימן שאלה - קתי רייכס טיסה קטלנית - קתי רייכס כבר מתה - קתי רייכס הזדמנות מס' 2 - גיימס פטרסון לוכד החלומות - סטיבן קינג התאום השלישי - קן פולט פחד מקפיא קלות - קארן סלוטר כל הספרים במצב מצוין, כל 31 הספרים - מי שלוקח את כולם 10 ש"ח לספר בלבד. עוז

../images/Emo63.gifספרים למכירה:

אם לא עכשיו אימתי פרימו לוי: 40 את כולם ברא אלוהים ג´יימס הריוט: 45 בית ארמא טיילור קולדוויל: 50 בית האצילים א+ב ג´יימס קלאוול: 65 סופה א+ב ג´יימס קלאוול: 65 בעקבות המלך דוד לשער הזהב לארי אלפסי פסטמן: 45 ג´יימס ג´ויס דיוקן האומן סטן גבלר דייוויס: 40 דבלינאים ג´יימס ג´וייס: 45 דיוקן האומן כאיש צעיר ג´יימס ג´ויס: 45 הבישול הטוב מזרח ומערב ליליאן קורנפלד: 85 הזמן הצהוב דויד גרוסמן: 35 ספר הדקדוק הפנימי דויד גרוסמן: 35 החטא ועונשו דוסטוייבסקי: 30 המאהבות אלפרידה ילינק: 30 הצלחה בשבעה חוקים דיפאק צ´ופרה: 35 זכרונותיה של גיישה ארתור גולדן: 30 חוף הזהב: נלסון דה מיל: 85 חיים על נייר זכוכית יורם קניוק: 40 חיסול שירותים טרווניאן: 75 הקיץ של קטיה טרווניאן: 75 כוחו של התת-מודע ג´וזף מרפי: 35 כלולות/הקיץ אלבר קאמי: 45 כניסה אחורית עידית נעמן: 25 לקסיקון אש"ף גיא בכור: 55 מינוטאור בנימין טנא: 30 מרקובלדו איטאלו קאלוינו: 35 משלי קרילוב: 75(ציורים: נחום גוטמן) סיפורי כלבים ג´יימס הריוט: 45 ספר המו"מ הרב כהן: 50 עמק הסוסים א+ב ג´ין מ. אואל: 65 אגדות ארץ ישראל א+ב זאב וילנאי: 50 אהבה בת 50 יואב קוטנר: 50 כל הספרים במצב כמו חדש המחיר אינו כולל משלוח יהודית 052-4230162

../images/Emo220.gifדיסקים/תקליטים יד שניה לכאן

דיסקים ו / או תקליטים לקניה / מכירה / החלפה לכאן בלבד

daniel9977

New member
למכירה: תקליטון של צביקה פיק - הרקדן האוטומטי

למכירה תקליטון של צביקה פיק עם שני שירים: הרקדן האוטומטי, מחשבות. התקליטון והעטיפה במצב טוב מאוד. מחיר: 60 ש"ח. ניתן להתקשר אלי לאחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 בברכה, דניאל.

daniel9977

New member
למכירה: צוות הווי פיקוד מרכז - פרצופים צוחקים

למכירה התקליט של צוות הווי פיקוד המרכז מ-1974 שנקרא: פרצופים צוחקים. התקליט כולל להיטים רבים ויפים ובינהם: אי שם בבקעה, אין בגני שקדיה (ביצוע בעברית לשיר Here, There & Everywhere של הביטלס עם המילים של נעמי שמר). התקליט במצב מצוין. העטיפה במצב טוב מאוד. על העטיפה האחורית של התקליט יש הקדשה וחתימה של אלוף פיקוד המרכז בזמנו, יונה אפרת, שהיה קודם לכן מפקד חטיבת גולני במלחמת ששת הימים. כמו כן, הוא היה חבר בועדת כהן לחקר האירועים במחנה סברה ושתילה. מחיר: 60 ש"ח. תמונה של העטיפה מצורפת להמחשה בלבד. ניתן להתקשר לאחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 בברכה, דניאל.

bellyboy

New member
תקליטי פראנק זאפה למכירה

הכל הדפסות מחו"ל התקליטים במצב מעולה ללא שריטות them or us we r only in it for the money(הוצאה מחודשת כפולה עם כל הניירת ) man from utupia the tinseltwon rebelion sheik yerbooti x2 orchestral favorites apostrophe you are what you is hot rata thing fish(שלושה תקליטים -דיגיטל מאסטרינג-האריזה במצב ככה ככה) joe's garrage -1 ship arriving too late to save a drowing witch בנוסף אוסף התקליטים שלי נאלץ להמכר כליל המון תקליטים ישראלים ולועזיים king crimzon,camel,pink floyed,genesis,elp,gentale giant נא ליצור קשר במסרים או במייל [email protected]

YugiBoy

New member
מחפש _ סינגלים

עברית: מהשנים האחרונות.... עד 6 שנים אחורה ... אנגלית: בעיקר בריטני ספירס, אבל אם יש זמרים \ זמרות אחרות סבבה (=

Takuto

New member
רוצה לקנות קלטות של פוקימון

רק לאחרונה פתחתי את הארגזים האחרונים מאז שעברנו וגיליתי שכל הקלטות של הסרטים של פוקימון שהיו לי - נעלמו פוקימון = החיים שלי אני פשוט חייב להשיג שוב את הקלטות האלה התקשרתי לגלובוס יונייטד ולפורום פילם (המפיצים של הסרטים) ואין להם כבר ובחנויות אני אחפש אבל ברור לי שרוב הסיכויים שלא אמצא (אבל אם מישהו יודע על חנות שעדיין מוכרת קלטות של פוקימון בבקשה תגידו לי!) הדרך היחידה להשיג היא כנראה רק לקנות מאנשים וגם- ממש חשוב לי לדעת אם הקלטות מקוריות כי אני לא רוצה מזויפים אז לכל מי שיציע למכור לי: הקלטות שלכם באו עם קלף ועוד כל מיני ניירות/פוסטר בפנים? כי ככה אדע אם זה מקורי וגם אם שמרתם את הניירות שהיו שם אני אשמח לקבל גם אותם!! כי למרות שאולי זה נשמע טיפשי אפילו כל הניירות האלה חשובים לי מאוד ותמיד שמרתי אותם בקופסה עם כל קלטת ולהפגש אפשר בכנס אנימה של אנימהוליק שיהיה ב- 10.7 אם אני זוכר נכון ואפשר גם להפגש במקום אחר אם תרצו ושוב אגיד- אם מישהו יודע על חנות שעדיין מוכרת קלטות של פוקימון בבקשה שיגיד כי אני ממש מעדיף לקנות קלטת חדשה ולא משומשת! תודה

beky1

New member
יש לי כמה

השאלה כמה אתה מוכן לשלם ? המשך במסר... הקלטות מקוריות ולא העתק של המקור.

../images/Emo219.gifועוד שרשרו לכאן בלבד../images/Emo70.gif

אתם חושבים שהמוצר שלכם יכול להיות קשור לפורום [בלבד!!!! דברים שקשורים לתרבות, כל השאר ימחקו כמו מכירות ספה/כורסא/אופנוע] אבל אין לו קטגוריה משלו? שרשרו לכאן

dolly2

New member
שאלה: רבקה מיכאלי בגן החיות ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif

בשנת 1967 הוציאה רבקה מיכאלי אלבום לילדים שנקרא "רבקה מיכאלי בגן החיות" האלבום כלל שירים וסיפורים בביצועה האם הוא יצא כ-CD? האם למישהו יש (למכירה) את התקליט המקורי במצב חדש? (יש לי אותו אבל לא כמו חדש)

קוליפון

New member
התקליט הזה לא יצא ע"ג דיסק,

מה שכן יצא הוא "ת'רפואה ניתן לפיג'מה",אחד "ההמשכים" של אותו תקליט מווצלח. תקליטים נוספים באותה סדרה היו: "רבקה מיכאלי בשכונה", "רבקה מיכאלי בירושלים העתיקה" ו"רבקה מיכאלי בקרקס".

למעלה