שרשור מכירות והחלפות

mortis

New member
למכירה

אקווריום - אורכו הוא אחד מטר , עיצוב פנורמי , פלוריסנט ,מסנן עם משאבה , משאבת אוויר , חול , אוכל של דגים. ספרים פריהנד 10 בעברית - ערן בורוכוב המדריך השלם לטכנאי PC חומרה ותוכנה בעברית - דורון סיון המחשב האישי בעברית - משה קליג' , עידו שרון HTML & CSS בעברית - זהר עמיהוד DREAMWEAVER 8 בעברית - דקל מועלם , תמיר מואב , אורי סגל אופני כושר ביתיות צרו קשר ב0502151025 (המחשב שלי מת אז אין טעם לשלוח לי הודעות)

jen10

New member
ספרים למכירה ולהחלפה

רשימה שלי בת המזל - איזבל איינדה קרן רוברדס- ים בלהבות- כמעט חדש חלום חייה- לינדה שאו לילות בשלג- דיאנה ויטני קורסרודס קסם שבלב- מרגוט דלטון בחיק המשפחה- הקשטור נאלו לחיי האהבה לגעת באושר תכשיט נסתר- וי.ס אנדרוס הבורחות-וי.ס אנדרוס הדיבה המרקדת- פיטר דיקינסון ברטני ספירס מלב אל לב בקסטריט בויס הסיפור האמיתי נוער חלומות ומשאלות- 2 ספרים של תאומות אולסן הנשיקה הראשונה שלי אש השדות יוקטן- אורית עוזיאל ווינטר בלו- אשכר ארבליך כל הספרים שלי חדשים אז מהמחירים שלהם יורדים רק 10 עד 20 ש"ח החלפה - רומנטיים היסטוריים מכל הסוגים האימייל שלי או בפרטי [email protected]

מעוניינת לקנות מדבקות

אם יש לכם מדבקות נוצצות, צבעוניות וילדותיות שאתם לא צריכים- אשמח אם תפנו אלי במסר.

rudes30300

New member
דיסקים/תקליטים יד שניה!! מכירת חיסול!! רשימה:

למעוניינים צרו איתי קשר, נעם. 0526264546 [email protected] hades - the dawn of the dying sun CD 25 Deicide - legion CD 40 Mayhem - wolf's lair abyss DigiPack 55 Sepultura - beneath the remains CD 40 immortal - sons of northern darkness DigiPack 55 cryptopsy - none so vile CD 40 sanitys dawn - mangled in the meatgrinder cd 35 behemoth - thelema 6 DigiPack 55 necrophagia - holocausto de la morte DigiPack 55 Napalm death - enemy of the music buisness CD 35 slaughter lord - thrash til death CD 25 forest of impaled - demonvoid CD 25 mayhem - medioanum capta est CD 45 mayhem - live in leipzig DigiPack 55 mayhem - grand declaration of war CD 40 soulreaper - written in blood CD 40 abhorrence - evoking the abomination CD 40 admortem - living through blood CD 35 avulsed - eminence in putrescence CD 25 Unleashed - where no life dwells + demos + video CD 45 satyricon - nemesis divina CD 45 overkill - wrecking your neck 2CD 30 deranged - plainfield cemetary CD 40 carcass - reek of putrefaction CD 35 burzum - aske DigiPack 55 darkthrone - panzerfaust CD 45 darkthrone/mayhem - the true legends in black CD 45 darkthrone - under a funeral moon CD 45 marduk - infernal eternal 2CD 55 melechesh - djinn CD 45 burzum - filosofem DigiPack 55 Satyricon/Enslaved - the forest is my throne/yggdrasill DigiPack 55 nile - in the begining CD 40 Deicide - Amon: feasting the beast CD 30 abaddon incarnate - the last supper CD 55 immortal - damned in black DigiPack 55 sanitys dawn/exhumed - split 7EP 30 severe torture - pray for nothing 7EP 25

GIL49

New member
למכירה "סיפור לכל יום"

סדרת 36 ספרים עם סיפורים לכל יום לפי חגים ועונות השנה

GIL49

New member
מעוניינת בספרים הבאים בנושא לקות למידה

הדיסלקציה כמתנה (1994) - דייוויס ר. מריטת עצבים - הפרעות קשב וריכוז (1998) מלוויל א ורייטי ג' המוח זיכרון וחשיבה (1999) - קהלסה ד.ס הילד הלא מתואם (2005) - קרנוביץ מדריך למשתמש במוח (2005) רייטי ג' ריפוי ADD (פריצת דרך המאפשרת לכם להבחין ב= 6 סוגים של ליקויי קשב וריכוז ולרפא אותם - ד"ר ג. אמן

1האספן

New member
למכירה: התסריט המקורי של הסרט "הלהקה".

העותק הרביעי של הסרט "הלהקה",שיצא לאור ביולי 1977, מוצע למכירה
התסריט כולל סצינות שלא צולמו, הערות בימוי והערות צילום (כנראה שהעותק היה שייך בזמן ההסרטה לצלם יעקב קלח), חלקן מודפסות וחלקן בכתב יד. לפרטים נוספים ולמחיר נא להשאיר מסר.

1האספן

New member
איך "העמידו" וצילמו את "הבן יקיר לי":

הערת צילום, אחת מיני רבות, המופיעה בתסריט:

למעלה