שרשור מלונות

טאט

New member
שאלה חשובהההה

מישהו נוסע ב28 באוגוסט למלון קורדליה..???

napa

New member
כה...

אנטאה, איי הזיכרונות... כה המלון הוא 5 דקות מהסקוור [שזה איפה שכל הפאבים והמסיבות] הוא קצת רחוק מהניסי ביץ' אבל זה 5 דקות במונית או בטוסטוס... המלון עצמו הוא בן זונה אבל את כל הישראלים תוקעים באחורה של המלון ששם הבריכה יותר קטנה .. שאנחנו היינו שם המקום היה כמעט ורק ישראלים וקראו לאיזור "גטו" חח... אני חושב שזה עדיין נשאר ככה.. אבל בגלל שהאחורה קצת יותר קטן ויש מלא ישראלים אז זה נותן תחושה יותר טובה של הבית כזה :)

ef870

New member
יש איזה ים בסביבה קרוב הליכה רגלית?

אי אפשר ללכת לניסי ביץ ברגל? מה יש בחדר?

Alisiya

New member
זה תלוי איזה חדר אתה

וכמה אנשים... אנחנו היינו 3, והיה לנו מטבח יחסית מאובזר... (יש גם גז אם אתם רוצים להכין ביצים ושטויות...) שולחן וכסאות.. 3 מיטות... שירותים ואמבטיה (שאגב תמיד יש מים חמים). ויש מזגן שצריך לשלם עליו משהו כמו 200 שקל לשבוע.. אבל מתחלקים וזה שווה את זה. בבוקר יש את הSERVICE! שזו המנקה והיא ממש מצחיקה אבל היא לא עושה הרבה... המלון באמת קרוב לסקוור. למרות שתוקעים את הישראלים בגטו ממש כייף ויש למלון עוד בריכות.. ותמיד אפשר ללכת לבריכה של ההולנדים שנמצאת מאחורי הגטו. אני מתגעגעת.

napa

New member
חחח

חחח כה מה שאליסיה אמרה די נכון חוץ מזה שלנו ולשכנים שלנו לא היום מים חמים באחד הלילות :) חחח אחד המצחיקים והמנקה שלנו הייתה הכי מצחיקה בעולם... היא גם אנגלית בקושי יודעת i dont clean your room if you sleep too much i'm drunk leave me alone ok nice day sir חחחחח כה מאחורי הגטו יש בריכה של כל השוודים הולנדים סקנדינבים וכו'... [נו.. כל העמים של הטופלס :) ] בסה"כ המלון היה ממש ממש טוב ואנחנו במקום חדר ל4 קיבלנו 2 חדרים זוגיים ומרפסת ענקית מחוברת אתה גם לא נמצא כזה הרבה במלון חוץ ממקלחת להשתכר [זה חוסך המון] ואם אתה בר מזל גם להביא בחורות... :) תהנה

DXman

New member
איך המלון מגדליני.? למישהו יש תמונו

תמונות אמיתיות של המלון וחויות לספר משם?!?! רגע לפני סגירת דיל..כמה שיותר דחוף! תודה מראש!

golo87

New member
הוא בסדר

יש סלון וחדר וצאיך לשלם על מזגן והמזגן נמצא רק בחדר הוא ממש קרוב לסקקור - 100 מטר לים הוא איזה 10 דקות הליכה ולניסי ביצ צריך נסיעה מלון שמספיק טוב לא צאיך יותא מיזה בשביל נוער יש שם גז פלטה מקרר וכיור אני מאמין שהוא יספק אתכם רק חבל שהמזגן נמצא רק בחדר אנחנו ישנו ארבע חברה בתוך החדר ובסלון אף אחד לא ישן ושאתם הולכים תמסור ד"ש לגינג'ית - שתגיע תבין

DXman

New member
כמה צריך לשלם על המזגן??..ואם יש

למישהו תמונות יהיה שסבבה..רק של החדר

חבר'ה יש לי שאלה......

היי חבר'ה אז ככה יום שלישי בע"ה אני טס לאיה נאפה למלון דירות מאוס ורציתי לדעת אם יש קומקום בחדר??? תודה רבה לכל העוזרים

1אניטוש

New member
זה לא קומקום זה בסגנון

זה לא על חשמל..יש שם קיריים כאלה וגז בקיצור לא הבנתי איך שזה עובד אבל חברות שלי בחדר הסמוך ידעו להפעיל את זה ובמילא אכלנו אצלם..אבל אני ממליצה לך להביא מזלג חשמלי..עם מתאם אנגלי ככה שאם תרצה איזה קפה או תה תוכל להכין כדי לא להסתבך עם הקומקום הזה.. בכל מקרה תשאל בקבלה איך מפעילים אותו הם בטוח יעזרו לך..הבעלים של המלון מאוד מאוד נחמדים!!

zidanne3

New member
עזרה בבקשה מי שהיה בנאפה שיכנס !

מישהו היה \ מכיר \ שמע ? על המלון tssokos holiday תודה מראש D:

אלון122

New member
הייתי בו

מלון טוב מאודדדד באמת אני אומר לךך בריכה חבל על הזמןן עם עצי דקל יפים מלצריות חבל על הזמןן יש שם ברר שכל יום מ-11 בלילה עד 1 אני חושב כל הקוקטילים רק ב-10 שקל כאילו פאונד אחד החדרים סבבה עם מזגןן מיטבח טוב מקרר לא צריך יותר זה במרחק 15 דקות מהניסי ביץ' בהליכה ו 3 4 דקות בקטנוע והסקוואר אני אומר לך פחות מדקה אתה רק עולה בעליה קטנה למעלה איך שאתה יוצא מהמלוןן וזהו אתה בתוך העיניניםם בסקוואר עצמו כבר בקיצור הוא ממוקם במקום טוב מאודד

nv19

New member
הייתי במרקייה

מלון דירות. הוא אחלה. יש 2 מיטות בחדר. אמבטיה +שירותים מקרר תנור מבטח מאוד מאובזר מבחינת סכום. נקי.. יש לך ארון וכו'.. שמע ביתדירות חמוד לאללה. ואתה כולה ישן בו.. אז הוא אחלה ויש לי בריכה משותפת עם הצוקוס שזה 40 שניות הליכה

w e n d y

New member
אתה מתכוון...

לצוקוס המלון או בית הדירות?? ואם אפשר לדעת כמה רחוק מהים מרקיה?

nv19

New member
הבית דירות..

מהים זה מרחק הליכה של חצי שעה 45 דקות מהסווקר 4 וחצי דקות =] תשכירו אופניים זה 10 דקות מהניסי ביץ' לא התלהבתי מהחוף, אבל מה שכן תעשו אופנועי ים!!!

למעלה