שרשור מלונות

לין18

New member
מישהו שמע משהו על הבית דירות markia

בבקשה תעזרו לי אם מישהו יודע פרטים על המלון תמונותת... פליזז

tal sh

New member
מישהו מכיר AGIA NAPA HOTEL APARTMEN

מישהו מכיר את המלון הזה ויודע אם הוא קרוב למרכז העיר ולים אולי?

tipsy37

New member
MARE NAPA

חבר'ה אני נוסע ב19 החודש ואני הולך להתאכסן במלון דירות הזה, קראתי פה הודעה ישנה שכתבו שהוא ממש מסריח.. מישהו יכול לאמת את זה? לתת לי מיקום של המלון ? וביחס לחוף הים ולמרכז.. וזהו קצת פרטים אם אפשר תודה רבה רבה :)

קרמינל

New member
שאלה בקשר לבחירה של כמה מלונות כנסו

שמעו אני והחברים שלי הסתדרנו בדיל ויש לנו אפשרות לבחור מבין איזה 5 בתי דירות אז אלה השמות שלהם כל מי שיודע עליהם משו או שהיה באחד מיהם ויכול להמליץ אז תרשמו פה זה יעזור לי..מי שמכיר את כולם ברשימה ויודע איפה הרמה הכי גבוהה מבחינת המיקום הבריכה החדר ... תודה לעוזריםםם אלה השמות magic vassiliana cordelia river side magdelini

אחח..חחח

אחחחח לינצ'ק את בודקת אם מישהו יודע פרטים על המלון? חחחחח מותק גם אני בדקתי,אמרתי לך אף אחד לא ממש יודע הרבה על "המלון" חחח אולי הוא בכלל לא קיים? ודפקו אותנו?!
חחחח סתם...

מרה נאפה

חזרתי אתמול מהמלון הזה.. מה שנכון נכון המלון די גרוע.! יש בנאדם אחד שעובד שם! גם מנקה ת'בריכה גם בקבלה גם מתקן! בקיצור הוא עושה הכל. הודי אחד קוראים לו האג'י! עזוב לא מנקים ת'חדרים , אין קבלה בכלל, מזגנים לא משו, אין מים חמים בגרווווש כיאילו! המזגן בתשלום של 21 פאונד לשבוע, ושלנו כל הזמן הטיף מים. היה לנו שכבה של מים בחדר לא משנה. העיקר שאתה באיה נאפה תהנה כמה שיותר זין על המלון.. ד"א יש הרבה מאוד נמלים קטנות כאלו בחדר!

עוז 18

New member
כנס

לא הייתי שם עדיין אבל יצא לי לברר פה ושם על בתי דירות ולדעתי כדאי לך ללכת על מגדליני (גם אני אוליי סוגר שם דיל בספטמבר) שמעתי שזה מקום נחמד והיתרון הכי גדול שלו שהוא ממוקם ממש במרכז הבילויים ככה שזה יחסוך מוניות ונסיעות צירפתי לך פה אתר אם כמה תמונות מישם תהנה

קרמינל

New member
אה תודה אחי..עוד מישו אולי?

יש עוד מישו שיכול לתת עליו פרטים ועל שאר הבתי דירות שרשמתי איך הם?

liorNapa2005

New member
המלון נראה בן זונה ! סבבה לאללה

רק חבל שאני לא אהיה בו :( אני כבר סגרתי דיל על בית דירות אחר

פרילי

New member
לגבי התמונות של מגדליני

מה זה לא הייתי שם לפני כמה שבועות אין קשר בין התמונוחת למציאות אבל הוא מלון טוב וכייפי וממקום באחלה מקום כן זה לא חמש כוכבים אבל בשביל לישון ומקלחת הוא אחלה מקום

לינור17

New member
הייתי בוסיליאנה

הינו אמורות להיות בריבר סייד אבל העבירו אותנו לשם.. בדוגרי מלון מסריח אבל המיקום שלו פשוט מעולההה ויש בריכה ... קצת מסריחה אבל זה בסדר.. גם יש שם ישראלים שזה סבבה .. והמלון לא כזה משנה כי את תהני בכל מקרה!!

לינור17

New member
הייתי בוסיליאנה

הינו אמורות להיות בריבר סייד אבל העבירו אותנו לשם.. בדוגרי מלון מסריח אבל המיקום שלו פשוט מעולההה ויש בריכה ... קצת מסריחה אבל זה בסדר.. גם יש שם ישראלים שזה סבבה .. והמלון לא כזה משנה כי את תהני בכל מקרה!!

עוז 18

New member
אני מתאר לעצמי שלא היית בחדרים..

רוב התמונות שם הם של החדרים עצמם

אני הייתי במאוס שזה ליד מגדליני...

אין קשר בין התמונות שבאתר לבין המציאות... כנראה שמדובר במלון אחר בעל אותו שם... המלון עצמו לפי מה ששמעתי לא רע, רק שאין בו בריכה אבל אפשר ללכת לבריכה שבמאוס..או בבריכה שבמלון של הבריטים שצמוד למגדליני.

1אניטוש

New member
בתמונות זה לא מגדליני..

א. אין במגדליני בריכה וב. אני ראיתי את המלון וזה לא זה.. מוזר:|

halva la

New member
מישהו יודע על הקורדליה??

אני טסה ב17.8 זה דחוףףףף תודה

I t a M a R 1 1

New member
אייכסססססס מגעיל...

חד משעמית חרא מלון! כנס לתמונות שהעלתי פה לא מזמן ותחליט בעצמך...תגיד מה אתה חושב ותקרא מה רשמתי שם תיכנס לארכיון ותראה.. תנסה לשנות מלון..

musTUL

New member
אחלה מלון תלוי בחדר!

אחלה אחלה אחלה אחלה מלון מבחינת אנשים! כל הישראלים שם! חזרתי משם ממש לפני כמה ימים! היה הכי כיף שעולם! חברה שלי הייתה במלון אחר ובאה אליינו כי אצלנו כל הישראלים היו! מבחינת חדר וניקיון וזה....נידפקנו בחדר חרא הבתחלה ואז התלוננו והעבירו אותנו לחדר ממממש טוב! היה סוווווווף

למעלה