שרשור מלונות

lior82

New member
כשתחזרי תרשמי איך המלון

כשתחזרי תרשמי לנו איך המלון

halva la

New member
בסוף נדחתה הטיסה :( אני טסה ב24.8

באסה שדחו אבל חפיף... מתי אתם טסים?

בית דירות הסילווניה??

מישהו יודע אם יש מלון דירות שנקרא הסילווניה משהו כזה, הוא נמצא בסקוור. אני הולכת להיות שם,ואני רוצה לדעת אם מישהו היה שם ואיך הוא.

shooshi18

New member
מישהו היה או שמע על...

aphelandra apartments?????????????? אם כן אז תרשמו לי פרטים בבקשה

shaniki23

New member
שאלת מלונות

אני מתכוונת לסגור דיל לנאפה ואני מתלבטת בין שתי מלונות ואני אשמח אם תעזרו לי בין מלון Anthea ובין Markia tourist appartment (מה יותר קרוב לים ולסקוור??) תודה

דנדן182

New member
אין מה לחשוב בכלל..

לכי לאנטיאה.. אחלה מלון במיקום מצויין, המלון דירות הכי טוב שם. לא תתחרטי

antonii0

New member
אני טס לאיה נאפה ב25

מישהו יודע איך המלון מרינאפה ואיך בבקשה שלחו לי מי שיודע איך הוא ועם הוא קרוב לסקוור בבקשה שלחו

לה לה16

New member
מלון אנטאה שאלות

שלום... אני אהיה במלון הזה בין התאריכים 25-31 לאוגוסט רציתי לדעת: 1. אם המלון הזה קרוב ל"סקוור" 2. אם צריך לשלם על המזגן 3. אם יש שם כלים במטבח..? ובכלל איך הוא.. ? תודה...!

מלון ממש ממש טוב...

הוא מאוד קרוב לסקוור אתה יוצא מהקומפלקס שלך לכיוון של הכנסיה(שנמצאת בדיוק איפה שהקומפלקס של הישראלים) ועולה את המדרגות... בסוף המדרגות רואים את המאחורה של הקסטל משמע.. אתה מגיע ישר לסקוור... צריך לשלם על מזגן..21 על 7 לילות.. והם לוקחים 5פאונד פיקדון.. ומחזירים לכם שאתם עוזבים... המטבחים מאובזרים.. מסירים עד לכוסות צלחות סכו"ם והכי חשוב פותחנים גם יש שם..
אחלה של מלון אחלה אנשים...אחלה אווירה בקיצר אתם תהנו

ziv2002

New member
שאלות למי שהיה במגדליני...

ואני מבקש רק ממי שיודע בוודאות- מצד אחד הסוכן נסיעות אמר שיש שם סירים והכל ולא צריך לדאוג. מצד שני מישהו אמר פה שבמגליני יש רק מחבט ואין בכלל סירים...?? מישהו יודע בברור מה יש ומה אין במטבח של המגדליני?

lior82

New member
קורדליה מכיר??

חשוב לי שתחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר

halva la

New member
בית דירות קורדליה?? מישהו היה??

בבקשהההה תענו ... אף אחד לא היה שם?

antonii0

New member
מישהו יודע על המלון מרינאפה?

בבקשה יש משהו שיודע על המלון מרינאפה או לינק שלו לראות איך הוא כי יש אנשים שאומרים שהוא מגעיל רצח אז בבקש שלחו לי לינק כי אני נוסע ב25 ל8 בבקשה את תבאסו

לה לה16

New member
מלון פיליפאנה....

טובבבב, הייתי אמורה להיות במלון אנטאה ששמעתי שהוא בנזונה.. אבל המלון לא אישר... מסתבר שאין מקומות.. בכל מקרה, הטיסה שלי היא מה25 עד ה31 ואיןןןן לנווווו מלוןןןןןןן אז סוכן המכירות החתיך, הציע לנו את פיליפאנה, שלפי התגובות שאני רואה כאן באתר, אני שוקלת אם לא כדאי לישון שם על החוף.. בכל מקרה, הוא כזה גרוע? למישהו יש את האתר שלו? במידה ויש כזה..? תודה.

למעלה