שרשור מנוקד!

NyaPrawr

New member
שרשור מנוקד! ../images/Emo221.gif../images/Emo222.gif

אז בעקבות הצבעוניים וכו', הגיע תור הנקודות. לא, מרווה, אין לי אובססיה לנקודות. לצערי תכננתי אותו לפני הרבה זמן ולא שמרתי קישורים כמו שצריך~ אז אני לא יכולה לקשר בחזרה למקומות שמהם זה נלקח. ): נתחיל! זה אגב מה שעולה בגוגל שכתובים polka dots.

NyaPrawr

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo222.gif 1

אחת השמלות החביבות עלי בעולם! הלוואי שהיה לי כסף. ושהם היו עושים משלוחים לישראל. ):

יוווווווו איזה קטעים../images/Emo125.gif

אני בדיוק תופרת אחת כזו! ראיתי את זה פעם אצל אחת המעצבות הגדולות (שפרשה לפני שנה כזה לדעתי): חבל, היה לה טעם כזה חמוד ויפה), ורציתי לעשות אחת מלא מלא זמן. התחלתי להכין אחת לא מזמן אבל כמה ימים אחרי גם התחלתי שירות לאומי (ועכשיו אין לי זמן לכלום>:).

innocence

New member
לא.

כאילו, היא של מעצבת, ומצאתי מקום לקנות אותה בBULK, אבל באמת שאין לי צורך במינימום של 25 שמלות.

MyTaoWay

New member
מצטרפת לנאהבות ! אבל

אבל שהלמטה יהיה לא כזה נפוח יש לי גזרה יפה ואני דורשת שיראו אותה.

כתוב שם שזה 65 דולר ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

שזה בערך 260 ש"ח לשמלה. אין לי מושג כמה עולה משלוח, אבל... נניח גג 40 ש"ח? 300 ש"ח זה ממש סבבה לשמלה הזאת :-O (הייתי בטוחה שהיא תעלה 500...) ניצן, לדעתי הכחולה עם הטול והחגורה האדומה תהיה מושלמת כי זה בול את, וזה גם המחשוף שנראה לי הכי מחמיא בעולם לחזה. אז בכלל. מקווה בשבילך שתוכלי להשיג כזאת בעתיד, כי היא מדהימה.

כולל משלוח זה יוצא משהו כמו 320^^../images/Emo125.gif

המשלוח הוא 21 דולר ואם אני לא טועה הדולר עומד עכשיו על 3.7 (לפחות זה היה כך לפני איזה שבוע כשאני קניתי משהו באיביי). אין לי כוח לעשות יותר מידי חשבון עכשיו חחחח אבל זה יוצא משהו כמו 320 שח אם מישהי מעוניינת.D;

אוי אני חוזרת בי, זה פחות../images/Emo125.gif

המכירה הזו היא לא לפי דולר אמריקאי, אז כן - זה באמת יוצא משהו כמו 300 שח כולל משלוח!D;

לגמרי!../images/Emo125.gif

עשיתן לי חשק לקנות גם! אם האחראית עליי תאשר לי לבוא איתה לשירות (מחשוף ועניינים) אקנה!D; ואם לא אז אקנה 2 שמלות רטרו בלי מחשוף.D; יאייי

Blue Emptiness

New member
../images/Emo45.gif מחיר סביר בהחלט!

יאללה ניצן מצאתי מתנה ליום הולדת 19 שלך.

למעלה