שרשור מנוקד!

בארבאבא

New member
זה בהחלט לא יוצא יקר בכלל,כבר חישבתי את זה../images/Emo3.gif

היא מושלמת.וברגע שיהיה לי כסף,ו..אשראי בין-לאומי ו..מקום בארון. היא כל כך תהייה שלי!!

Aussie Girl

New member
אני קניתי מהם!

זו חנות אוסטרלית והם ממש אחלה! קניתי מהם חולצה וחצאית של הל באני והכי טוב שאם לא מתאים, אפשר להחזיר בלי יותר מידי שאלות
ממליצה עליהם מאוד!

אם מישהי קונה!../images/Emo125.gif

שתקנה מכאן, זה קצת יותר זול ויש למוכר יותר פידבקים (ועוד 100%
): http://www.ebay.com/itm/HELL-BUNNY-...t=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item7b6849723f אין הבדל משמעותי כאילו, רק איזה 30 שקל או משהו כזה.
בכל מקרה ממש התאהבתי בחברה הזו יו! יש לחברה שלי שמלת חדי קרן שרק הרגע גיליתי שהיא בכלל שלהם! והיא ממש מגניבה.
קיצר נראה לי שאני קונה לי איזה 2 שמלות רטרו כייפיות שכאלו, שיהיה לי לשירות לאומי (אסור לי להגיע עם שום דבר שלא עובר את הברכיים. וזו אני, אין לי דברים כאלה בארון חחחחח). מזל שאח שלי חייב לי 2 מתנות יומולדת
נראה לי שאקנה אותה ואת השמלה הכחולה עם הפרחיםD; ואז יהיה לי 2 שמלות לב (זו שאני תופרת היא במנטה עם נקודות ורודותD; אבל נראה לי שהיא לא תצא משהו כי התפירה שלי לא כזו ישרה חחחחח) ו3 שמלות רטרו שכאלו. יו ואקנה משקפיים חתוליות שכאלו ואז אראה ממש כמו מורה! (אני מלמדת באולפן, אז זה יהיה קולי להראות כמו מורהD;)

Blue Emptiness

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יהיה לך כל כך מקסים!!! ומה זה בהצלחה בוביק

מלא בהצלחה בשירות! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הצהרת ואת עושה דרך עמותה דתית? (ממש מסקרן אותי לדעת עכשיו על השירות שלך! ועוד באולפן, בטח זה נורא כיף להכיר מלא עולים חדשים). אולי זה מסביר למה את חייבת ללבוש בגדים שמגיעים עד הברכיים. אשמח לדבר איתך על זה בהזדמנות, אני גם עכשיו בדיוק מחפשת ותוהה וחוקרת. ותקשיבי, אל תתבאסי על זה שאת חייבת ללכת עם אורך כזה. זה ה-"תירוץ" הכי טוב לקנות מלא שמלות, ולא חסרות שמלות בגזרה מתאימה. הן לא יהפכו אותך ל-"דוסית", הן פשוט מחמיאות. אם את צריכה המלצות לחנויות, אשמח לתת לך, אבל יש לך טעם ואני בטוחה שבפישפושים בחנויות את תמצאי כבר!

תודה!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo125.gif

נופ, אני לא כשירה לגיוס, אז אני הולכת להתנדב.D; בעמותה רגילה, לא דתית.:) אלו פשוט החוקים של הקמפוס... זה די מבאס האמת, אני אוהבת את הבגדים שלי וזה שאני צריכה ללכת פתאום עם דברים ארוכים/ג'ינס וטישרט לא בא לי בטוב.): למרות שהשמלות פינאפ האלו מקסימות (וגם נגיד שמלות אתניות), אז אני אהיה בסדר... אני מהזה ממליצה על שירות לאומי! את יכולה לשרת איפה שאני משרתת, את לא מבינה כמה את מרגישה שאת תורמת! אני בקמפוס ביאליק רוגוזין (מדריכה בצהרונית של הפליטים מדרפור ומלמדת עברית באולפן). זה בתל אביב, אבל זה לא אמור לשנות לך יותר מידי. בעיקרון העמותה מסדרת לך דירה והכל אם את גרה רחוק וגם בול נסיעות כדי שתוכלי לסוע בסופש הביתה בחינם.

בארבאבא

New member
אוי.אני יודעת על מה את מדברת!

הזמנתי אותה.היא מדהימה!אבל..בשחור.בורוד היא נראית קצת פיג'מה[קיבלתי את הורודה בטעות]. את עושה שירות לאומי בעמותה דתית?

אוי, הם לא החליפו לך או משהו?../images/Emo125.gif

נופ, בעמותה רגילה. פשוט אלו הדרישות של בית הספר (חצאית/שמלות מיני ומכנסיים קצרים אסורימוש לצוות). הם גם הכריחו אותי להוריד את החישוק בנזם ולוותר על מלא דברים.
אבל כבר התאהבתי בילדים, אז פעם ראשונה בחיים שלי אני אאלץ להתאים את עצמי...

בארבאבא

New member
הם היו מעולים,בסוף נתנו לי שמלה אחרת

כי לא נשארה כבר המידה שרציתי.אבל אני מרוצה,במקום חדי קרן,יש לי ארנבונים זומבים
חח אני מבינה למה את לא יכולה לעזוב.. גם אני בשירות לאומי עם ילדים,והם פשוט מדהימים![ואני לא ממש טיפוס של ילדים..] ואמנם אני לא הורדתי את הנזם והעגילים,אבל אני משלמת על זה בציפורניים הרוסות,לכלוך והמון עקיצות
בהצלחה לך. זה יעבור לך כל כך מהר!

ארנבונים זומבים!!!!11../images/Emo125.gif

יא איזו שמלה כוסית! כייף לך*-* איך הגזרה שלה? מחמיאה? איפה את עושה את השירות?D; תודה! גם לך!!^^

בארבאבא

New member
תודה:)

השמלה מאוד מחמיאה ויושבת יפה על הגוף.צמודה בחלק העליון,ותפוחה בתחתון. סגנון פיפטיז כזה. אני עושה את השירות בחווה חקלאית,זה מן בי"ס חקלאי כזה שילדים ביסודי באים אליו. זה כייף.מלכלך אבל כייף

מלכלך ../images/Emo99.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

נשמע מה זה כיף, אשמח לשמוע בפירוט על השירות שלך

טוב קניתי את השמלת לב!../images/Emo125.gif

אם היא תשב מגניב אקנה עוד איזה 2 שמלות מהם. עשית לי ממש חשק! וזה לא טוב כי אני בקושי עובדת בזמן השירות חחחחחח ובבקשה!!D; מגניבבבבבב ממש! זה נשמע ממש כיף!!O:

innocence

New member
אני ממש רוצה שמלה עם לב מקדימה,

אבל בגרסה קצת אחרת וקצת פחות חשופה (וגם חלקה). אני אוהבת CUT OUTS!

למעלה