הכל ֶתלוי בה. כל עוד תתנהל נכון, בחוכמה ותנצל טוב את הכישורים והיכולות שלה.לסיכום, אין לי ספק שסתיו תהיה אחת מקמצוץ של דיירים שניטעו חזק בתודעה הציבורית
ולא נעלמו אל תהום הנשיה כשהסתיימו 15 דקות התהילה שלהם.
היא תישאר בפרונט של הביצה הישראלית, תככב בעוד תכניות ריאליטי ואת המיליון תעשה בעצמה, וכבר די בקלות.
אין ספק שלי, באופן אישי, היא עשתה את העונה וגם להמון אנשים אחרים שכרגע מקללים את עוז במרץ.
מי יתן ויפוטר המנחוס הזה אינשאללה, כי אחרי זהבה, טליה ועכשיו מעתוק - נראה שהפורמט כפי שמכירים אותו ברחבי העולם - גמור.
ברכות לכל מי ש, שוב, חיפש צדיק או צדיקה כדי לשמש דוגמא לנוער המעפן שלנו באח הגדול.
הצדיקה נמצאה וכולם יכולים לנשום לרווחה ולחזור להמליך את אייל גולן.
לאב יו
אגב, ממה מתפרנסת היום בר כהן? אז היתה למיטב זכרוני מסדרת גבות?הכל ֶתלוי בה. כל עוד תתנהל נכון, בחוכמה ותנצל טוב את הכישורים והיכולות שלה.
לא לשכוח שיש לה גם ילדים בחוץֶ וחיים שצריכה לדאוג להם, בעיות כלכליות.
מקווה שתמנף את העסק שלה בראש ובראשונה, היא אוהבת את זה, טובה בזה ויש לה עכשיו מעוף חזק שיכול לכלכל אותה מעולה בשנה הראשונה לפחות מלבד קמפיינים, פרסומות אינסטגרם ושלל תוכניות
אני פה רק בשביל @בסדר555חחחחחחחחחחח
מי מתקשה להפרד?
תודה בזה,
ותבקש סליחה שדפקת אתמול סצנה של דרמה קינג.
אני פה רק בשביל @בסדר555
כפרררררררה, אבל למה להדאיג?לסיכום, אין לי ספק שסתיו תהיה אחת מקמצוץ של דיירים שניטעו חזק בתודעה הציבורית
ולא נעלמו אל תהום הנשיה כשהסתיימו 15 דקות התהילה שלהם.
היא תישאר בפרונט של הביצה הישראלית, תככב בעוד תכניות ריאליטי ואת המיליון תעשה בעצמה, וכבר די בקלות.
אין ספק שלי, באופן אישי, היא עשתה את העונה וגם להמון אנשים אחרים שכרגע מקללים את עוז במרץ.
מי יתן ויפוטר המנחוס הזה אינשאללה, כי אחרי זהבה, טליה ועכשיו מעתוק - נראה שהפורמט כפי שמכירים אותו ברחבי העולם - גמור.
ברכות לכל מי ש, שוב, חיפש צדיק או צדיקה כדי לשמש דוגמא לנוער המעפן שלנו באח הגדול.
הצדיקה נמצאה וכולם יכולים לנשום לרווחה ולחזור להמליך את אייל גולן.
לאב יו
נו, הוא התאהב בה כליל. אהב שהיא מובילה אותו, ככה הנשים בחייו. גם אחותו וגם אמא שלו. תסביך אדיפוס נראה לי קוראים לזה.
גיא וליןמישהו מהמודחים העלה סטורי לתמיכה במעתוק? ראיתי שלא ספיר, לא שניר, לא שי ולא עדן העלו משהו לגביי זה אלא רק דברים שפורסמו עליהם, תמונות וכאלה אבל שום דבר בקשר לזכיה
ראו אותם קופצים חחחגיא ולין
הם אמרו שנותנים לה יותר מדי קרדיט. כלומר על השפעת ההדחות.בחוזרים לבית... גיא ולירון...
יכולים לומר להם...
ש...
אמרנו לכם.. כשנכנסו...למועצת שבט...
.כבר שסתיו.....
היא לא..."משהו מוחלט"....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.