היא גם הוציאה הודעת ניצחוןטליה גמרה את הפורמט הזה
נגמר הסיפור
גועל נפש של אישההיא גם הוציאה הודעת ניצחון
לא הבנתי איך טליה גמרה את הפורמטטליה גמרה את הפורמט הזה
נגמר הסיפור
כי היא הייתה ילדה טובה שכולם התאהבו בה בקהל אבל לא תרמה מספיק טלוויזיה לדעת יונילא הבנתי איך טליה גמרה את הפורמט
וגם רוצה לתת עוד מילה טובה....לדיירים פורשי העונה, שידעו לקום ולצאת, לזהות את הגבול שלהם ולבחור בעצמם ובחיים האמיתיים על פני נוכחות במקום שעושה להם רע.חיבוק לשמחים, למאוכזבים ולאלה שלא אכפת להם
החיים ממשיכים מהר מאוד העונה נשכחת ובסך הכל נותר לאחל לדיירים שיחלימו ויתאקלמו בחזרה לחיים עם כמה שפחות נזק נפשי.
אומנם הייתי פה חלקית ומעט העונה ,
אבל...תודה לכל הכותבים המעניינים, המרגשים, המצחיקים ולאלה ששמרו על שיח מכבד...
תודה למרי שדואגת למרחב בטוח ושמור.....גם בזמנים מורכבים. שיהיו לך ימים טובים ובשורות טובות , בריאות, אושר, נחת
ולכל העוזרים בתפעול , כל הכבוד לכם על המאמץ והאנרגיה והזמן שהשקעתם, לא מובן מאליו בפורום כזה טעון וסוער
חופש נעים, תהנו מהראש החופשי והלב הפנוי ומהמציאות ..
אולי ייקח לזה יום יומיים אבל בסוף זה יקרה והפרופורצייה תשוב .
כי זה לא היה ניצחון אמיתיאני מרגישה בתוך הזיה
זה לא נצחון אמיתי. כמו שהקבוצה הכחולה לא באמת ניצחה את האדומים אחרי 5 לעומת 0 ,כי זה לא היה ניצחון אמיתי
זה כמו ההדחה שעוז אירגן לספירזה לא נצחון אמיתי. כמו שהקבוצה הכחולה לא באמת ניצחה את האדומים אחרי 5 לעומת 0 ,
עוז ארגן אז ההדחה וגם עכשיו אירגן את הנצחון
אני כתבתי שעוז לא ייתן את הניצחון לסתיו. פשוט כושלזה לא נצחון אמיתי. כמו שהקבוצה הכחולה לא באמת ניצחה את האדומים אחרי 5 לעומת 0 ,
השאלה אם לפי החוקים של האח הגדול בעולם הוא יכול לעשות מה שהוא עושה? הוא לא צריך אישור מהם? הוא לא צריך להיות מוגן משפטית שהוא עושה מה שהוא עושה? בסופו של דבר ההחלטות האלה גורמות נזק לאנשים. אולי לספיר לא, אבל סתיו לא תיחלץ כל כך מהר מהמשבר שנכנסה אליו הערב. אני אומרת לכם.זה לא נצחון אמיתי. כמו שהקבוצה הכחולה לא באמת ניצחה את האדומים אחרי 5 לעומת 0 ,
השאלה אם לפי החוקים של האח הגדול בעולם הוא יכול לעשות מה שהוא עושה? הוא לא צריך אישור מהם? הוא לא צריך להיות מוגן משפטית שהוא עושה מה שהוא עושה? בסופו של דבר ההחלטות האלה גורמות נזק לאנשים. אולי לספיר לא, אבל סתיו לא תיחלץ כל כך מהר מהמשבר שנכנסה אליו הערב. אני אומרת לכם.
אין לה שום סיבה להרגיש שזה פגע בה. היום אפשר לעשות הרבה יותר כסף משתפ״ים ופרסומות ברשתות החברתיות. סתיו כנראה תישאר בתודעה הרבה אחרי רוב דיירי העונה הזאת וכבר עכשיו, בזכות התכנית, היא עם כמות עוקבים שהיא יכולה לעשות הרבה כסף בקלות אם היא תפעל נכון.השאלה אם לפי החוקים של האח הגדול בעולם הוא יכול לעשות מה שהוא עושה? הוא לא צריך אישור מהם? הוא לא צריך להיות מוגן משפטית שהוא עושה מה שהוא עושה? בסופו של דבר ההחלטות האלה גורמות נזק לאנשים. אולי לספיר לא, אבל סתיו לא תיחלץ כל כך מהר מהמשבר שנכנסה אליו הערב. אני אומרת לכם.
סתיו מרגישה יותר גרועכי זה לא היה ניצחון אמיתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.