*** שרשור מנצחת העונה - יובל מעתוק ***

מצב
הנושא נעול.

GalK22

Well-known member
איך כל המשפיעינים מבסוטים על הגמר, לא הבנתי מה הבעיה עונה הבאה שיכניסו רק טיפוסים כמו יענקי ומעתוק אם אנחנו כלכך אוהבים לראות רק את זה בטלוויזיה.

REUT91

Well-known member
לא הבנתי איך טליה גמרה את הפורמט
כי היא הייתה ילדה טובה שכולם התאהבו בה בקהל אבל לא תרמה מספיק טלוויזיה לדעת יוני

אני חושבת שהוא טועה
טליה לא אשמה והיא דווקא כן תרמה בעונה שלה (מבלי לעשות כלכך הרבה ולהתאמץ כמו שסתיו התאמצה), עוז אשם, רשת אשמים. הם אלה שחיסלו את הפורמט.

זכייה של סתיו אגב הייתה מרסקת את הפורמט אפילו יותר לדעתי, כי סתיו לא הייתה תמימה בכלל. היו לה המון שונאים ואותי לא מפתיע בכלל שהיא לא זכתה בסוף.

הזכייה הזאת של המעתוק זו זכייה שמזכירה את הזכייה של שי מיקה. הרע במיעוטו בעונה מזעזעת.

nicknick

Well-known member
חיבוק לשמחים, למאוכזבים ולאלה שלא אכפת להם🙏

החיים ממשיכים מהר מאוד העונה נשכחת ובסך הכל נותר לאחל לדיירים שיחלימו ויתאקלמו בחזרה לחיים עם כמה שפחות נזק נפשי.

אומנם הייתי פה חלקית ומעט העונה ,
אבל...תודה לכל הכותבים המעניינים, המרגשים, המצחיקים ולאלה ששמרו על שיח מכבד...
תודה למרי שדואגת למרחב בטוח ושמור.....גם בזמנים מורכבים. שיהיו לך ימים טובים ובשורות טובות , בריאות, אושר, נחת ❤️
ולכל העוזרים בתפעול , כל הכבוד לכם על המאמץ והאנרגיה והזמן שהשקעתם, לא מובן מאליו בפורום כזה טעון וסוער🙏

חופש נעים, תהנו מהראש החופשי והלב הפנוי ומהמציאות ..
אולי ייקח לזה יום יומיים אבל בסוף זה יקרה והפרופורצייה תשוב .

nicknick

Well-known member
חיבוק לשמחים, למאוכזבים ולאלה שלא אכפת להם🙏

החיים ממשיכים מהר מאוד העונה נשכחת ובסך הכל נותר לאחל לדיירים שיחלימו ויתאקלמו בחזרה לחיים עם כמה שפחות נזק נפשי.

אומנם הייתי פה חלקית ומעט העונה ,
אבל...תודה לכל הכותבים המעניינים, המרגשים, המצחיקים ולאלה ששמרו על שיח מכבד...
תודה למרי שדואגת למרחב בטוח ושמור.....גם בזמנים מורכבים. שיהיו לך ימים טובים ובשורות טובות , בריאות, אושר, נחת ❤️
ולכל העוזרים בתפעול , כל הכבוד לכם על המאמץ והאנרגיה והזמן שהשקעתם, לא מובן מאליו בפורום כזה טעון וסוער🙏

חופש נעים, תהנו מהראש החופשי והלב הפנוי ומהמציאות ..
אולי ייקח לזה יום יומיים אבל בסוף זה יקרה והפרופורצייה תשוב .
וגם רוצה לתת עוד מילה טובה....לדיירים פורשי העונה, שידעו לקום ולצאת, לזהות את הגבול שלהם ולבחור בעצמם ובחיים האמיתיים על פני נוכחות במקום שעושה להם רע.
יש שיגידו שהם פחדנים ...בעיניי דרושים לכך תבונה ואומץ... ההבנה כי המטרה לא מקדשת את האמצעים.

מיק83

Well-known member
זה לא נצחון אמיתי. כמו שהקבוצה הכחולה לא באמת ניצחה את האדומים אחרי 5 לעומת 0 ,
עוז ארגן אז ההדחה וגם עכשיו אירגן את הנצחון
זה כמו ההדחה שעוז אירגן לספיר

תומכי סתיו התלהבו מזה, רק לא ידעו שזה יפול גם עליהם

עדגיל

Well-known member
זה לא נצחון אמיתי. כמו שהקבוצה הכחולה לא באמת ניצחה את האדומים אחרי 5 לעומת 0 ,
עוז ארגן אז ההדחה וגם עכשיו אירגן את הנצחון
השאלה אם לפי החוקים של האח הגדול בעולם הוא יכול לעשות מה שהוא עושה? הוא לא צריך אישור מהם? הוא לא צריך להיות מוגן משפטית שהוא עושה מה שהוא עושה? בסופו של דבר ההחלטות האלה גורמות נזק לאנשים. אולי לספיר לא, אבל סתיו לא תיחלץ כל כך מהר מהמשבר שנכנסה אליו הערב. אני אומרת לכם.

לך!

Well-known member
השאלה אם לפי החוקים של האח הגדול בעולם הוא יכול לעשות מה שהוא עושה? הוא לא צריך אישור מהם? הוא לא צריך להיות מוגן משפטית שהוא עושה מה שהוא עושה? בסופו של דבר ההחלטות האלה גורמות נזק לאנשים. אולי לספיר לא, אבל סתיו לא תיחלץ כל כך מהר מהמשבר שנכנסה אליו הערב. אני אומרת לכם.

לצערי הוא יכול
רשת היא חלק מאנדמול
לא סתם הוא שבר כמעט את כל החוקים
נראה כאילו הוא בעל הבית של הפורמט
עושה מה בא לו

_אלכסה

Well-known member
אין לה שום סיבה להרגיש שזה פגע בה. היום אפשר לעשות הרבה יותר כסף משתפ״ים ופרסומות ברשתות החברתיות. סתיו כנראה תישאר בתודעה הרבה אחרי רוב דיירי העונה הזאת וכבר עכשיו, בזכות התכנית, היא עם כמות עוקבים שהיא יכולה לעשות הרבה כסף בקלות אם היא תפעל נכון.

לך!

Well-known member
תגידו
זאת פעם ראשונה שההצבעה בגמר הייתה בצורה הזאת?

מצב
הנושא נעול.
למעלה