שרשור מסרים

kikona126

New member
שרשור מסרים

שננסה? לא צריך ידע קודם בנתינת מסרים. אז מה כן צריך? ספר. מישהו מבקשר מסר מסויים (אני חשבתי על מסרים שבועיים אבל אם יש שאלה ספציפית גם אפשרי) מישהו אחר עונה למסר: פותח ספר בצורה אקראית באיזה עמוד שיוצא, ובצורה אקראית בוחר שורה. מעתיק את השורה לתשובה, וכותב את המסר שמשתמע לו מהשורה. כל מי שמבקש מסר מסמן אותו ב-
. רק מי שנתן מסר למישהו אחר יכול לבקש מסר (את המסר החדש לשרשר להודעה הראשית עם הסימן
) אז יאללה מי ראשון?

אני שמחה להיות ראשונה שמוסרת לך מסר ../images/Emo140.gif

המשפט הוא: "איסוף קריסטלים לא חייב להיות תחביב יקר. למעשה, ניתן לעסוק בו ללא שום הוצאה כספית" מתוך: חכמת הקריסטלים/אנדי בגוט עם מורנינגסטאר, עמ' 53 שורה 1 מדהים
, מתאים לשרשור איפה מוצאים קלציות בשטח ב"פורום קריסטלים ואבני חן"
ענת

../images/Emo51.gifענתוש ומסר אליך../images/Emo24.gif

"אנשים שהופכים להיות ערוצים טובים, נהנים לחשוב בעבור עצמם, עצמיים ואוהבים לשלוט בחייהם" מתוך: להפתח לתיקשור מאת: סאניה רומן -דואין פקר באהבה אריאלה

kikona126

New member
ענתוש גם לך מגיע מסר ../images/Emo13.gif

"הוא יוצא מהחדר האחורי מכרסם מצלחת מלאת פקורות שאבי בוודאי נתן לו. "הן טעימות! לא ידעתי שלאבא יש הכישרונות החבויים האלה. את רוצה אחת?" מלכת החלומות - ע"מ 198 אין לי ממש רעיון מה אומר הקטע, משאירה את זה לך
אילו כשרונות חבויים בך?

מסר אליך....../images/Emo24.gif

ברגע שגילית איזו מכפות הרגליים היא כף הרגל הימנית, כבר אין לך הרבה התלבטויות בקשר למי מהן היא הכף השמאלית, ואז נותרת רק הבעיה באיזו מהן להתחיל לצעוד....
מתוך הספר "ופו היה אומר..." על פי א.א. מילן

H i d i

New member
אמרת מה שיוצא../images/Emo8.gif

היי טליה, מדי פעם קוראת פעם ראשונה כותבת בדיוק אני ובני הסתכלנו בספר של מילים ראשונות, והתמונה שהיתה מולנו היתה של ליויתן מחייך שיוצאים לו מים מהחור בגב תרגום : החיים שלך עמוסים עד שלפעמים את מרגישה שיוצאים ממך המים, כלומר סחוטה אבל מהצד השני את שמחה את יודעת שאלו דרכם של חיים, זו הזרימה הטיבעית של החיים ואת נמצאת במקום הנכון

../images/Emo12.gifאת לא יודעת כמה את צודקת!!!!

מילה במילה!!!
ברוכה הבאה ותודה לך ולבנך במתוק

מסר של ../images/Emo23.gif

קוורץ ורוד - מקושר במסורת עם פתיחת לב לאהבה. מתוך: חכמת הקריסטלים/ אנדי בגוט עם מורנינגסטר, עמוד 91 כ"כ מתאים לשם שלך - לזרימה מושלמת של האנרגיה צריך לפתוח את ה-
ואז תזרום האהבה בחופשיות , ללא מאמץ. בתחושה שלי, לכי קצת שרשרת רוז קוורץ, תקל עליך בתהליכים שאת עוברת.
ענת

בהמלצתך...ענדתי היום צמיד של רוזקוורץ

שחברה קנתה לי וכל היום עבר בקלילות ובנעימים...

../images/Emo51.gifקסמי אהבה ומסר עבורך../images/Emo24.gif

" כל המדרונות והחדרים הללו וגם האולם הזה בהירים כאילו הוארו באור יום , אך איני רואה את מקור האור הזה בשום מקום. נראה כאילו הסלעים עצמם מקרינים את האור" באהבה אריאלה

תודה אריאלוש../images/Emo23.gif

ואת יודעת מה התובנות שלי מהמסר?.... גם במצבים קשים ובלתי אפשריים ניתן לגלות את האור הבוקע את הטוב שאפשרי וקיים לשים לב אליו לתת לו מקום ודגש ולהעצים אותו.... זהו מסר חשוב עבורי בעיקר במקום עבודתי....

למעלה