שרשור מסרים

kikona126../images/Emo51.gifומסר עבורך../images/Emo24.gif

" אלוהים נוכח בכל מקום וקרינתהוייתו בכל מתגלמת בעולם הגשמי והנגלהכחוק הטבע. לכן שום דבר אינו יכול לקרות מחוץ לחוקי הטבע" באהבה אריאלה

kikona126

New member
אריאלה תודה על המסר

אני עדיין מנסה להבין את המשמעות שלו
יש לך רעיונות? בכל מקרה אני מוסיפיה אותו למחברת מסרים שלי כמסר שבועי תודה
. (ניראה בסוף השבוע הבא מה המשמעות שלו בשבילי
) אני אגיד לך מה אני לא מבינה, אם אלוהים נמצא בכל מקום וגם בגשמי, אז למה שום דבר לא יכול לקרות מחוץ לחוקי הטבע? (יצא לי מסר פילוסופי
) הרי האל הוא האל טבעי, לא?

kikona126 יקרה../images/Emo140.gif

מסר כללי נמסר על מנת שנבין אותו בעצמנו, מתישהו שנכיל אותו, שאלות פילוסופיות את מוזמנת לשאול את הסופרת המקסימה שכתבה את הספר התקדשות
אבל במחשבה נוספת, הייתי שואלת אותך, האם את מרגישה צורך להכנס לעומקו של כל משפט מהפאן הפילוסופי שלו? אולי זה נושא שכדאי לך להעמיק בו...? מה דעתך? למרות שיש ליקום מה לומר לך.. אולי כדאי לבדוק, איך מתחברים חוקי הטבע לחייך ? חומר למחשבה. באהבה והצלחה אריאלה

kikona126

New member
הגברת מהתקדשות

היא נפטרה לא? (התחלתי לקרוא את הספר בעבר) כמו שאמרתי אני אשאיר אותו במחברת מסרים שלי ואסמן אותו כמסר שבועי, אם לא נבין אותו במשך השבוע הקרוב, אני אבין אותו בפעם הבאה שהמחברת תפתח עליו. תודה!

רותי 11

New member
../images/Emo41.gifמסר ל - kikona126

כל השאר ממשיכים לבקש תמורה - תמורה והצדקה להתנהגות שלנו... כאשר אין כל תמורה, תמורה כמו שאנחנו רוצים. התמורה היא עצם העשייה, אבל זו עשייה ללא ציפייה לדבר... עשייה לא אנוכית. מתוך הספר - מסרים מעבר לזמן את תביני מה משמעות המסר.

kikona126

New member
רותי תודה

אני מבינה מה משמעות המסר. זה לא מסר פשוט, אבל נכון...

kikona126

New member
רותי

היום שבוע לאחר שקיבלתי ממך את המסר, אני מבינה שהוא מתקשר מאוד למסר שאריאלה נתנה לי. שניהם בעצם מדברים על חוק השינויים (חוק הטבע) לעשות שינויים מתוך בחירה, לקחת אחריות על שינויים. כי אם לא ניקח את האחריות נמצא את עצמנו מגיבים לשינויים כפויים. מה שאומר שאינני צריכה תמורה לשינוי שחל בי, אלא רק לקחת עליו את האחריות. לעשות אותו ללא כוונה לקבלת תגובה כזו או אחרת, כי אז אני בעצם אכבול את עצמי לשינויים כפויים.... תודה על המסר
(אני כותבת כרגע מאמר בנושא, שיעלה בפורום הסוד בהמשך השבוע)

kikona126

New member
אני בטוחה שבפעם הבאה שיצא לי המסר

אני אבין אותו בדרך אחרת. אבל זה כל היופי

kikona126

New member
אני אשתף

במסקנה ולא במה שגרם לי להבין אותה
לטבע/לעולם /לחיים שלנו או יותר נכון למטרת החיים שלנו יש חוקים, יש מטרה מסויימת, ואנחנו לא סתם פה ולא סתם חווים דברים, כל מה שאנחנו חווים זה חלק מהטבע מהחוקים שלו, ואם לא נחווה אותם לא נלמד
בגלל זה אי אפשר לחרוג מחוקי הטבע, אין קיצורי דרך. החריגה היא קיצור דרך. (אני אתן לך תובנה קטנה שהבנתי בשבוע האחרון, נסי לייחס לאל, לאלוהים את עצמך, אלוהים - אני נוכח בכל מקום וקרינת הוייתו בכל מתגלמת בעולם הגשמי והנגלה כחוק הטבע. לכן שום דבר אינו יכול לקרות מחוץ לחוקי הטבע" כי אנחנו נבראנו בצלמו כדמותו, אנחנו חלק מהוויתו)

אהבתי את הראיה שלך../images/Emo140.gif

וזה דרכו של מסר, להתבונן , להרגיש , ללמוד, להפנים. לעיתים זה בא בקלות, לעיתים זה מגיע עם מקרה שמביא אותנו להבנות. בשורות טובות אהבה
אריאלה

kikona126

New member
תודה ../images/Emo24.gif

זה נכון מה שאת רושמת. בגלל זה התחלתי להכין לעצמי מחברת מסרים, אבל שלא כמו המחברות שאני מכינה לחברים שלי, בהן כבר יש מסרים ועמודים חלקים למסרים חדשים, אצלי כל המחברת חלקה, ופתוחה לכל מסר שהוא
מעניין מה תהיה המשמעות של המסר הזה בפעם הבאה שהמחברת תפתח עליו

רעיון יפה,מחברת מסרים../images/Emo23.gif

לפעמים אני מרגישה שאני צריכה ללכת עם רשמקול נייד כי לא תמיד אני מצליחה להעלות על הכתב את מה שעובר בראש..... והאמת?? לפעמים לא מצליחה להעביר גם בהתבטאות מילולית. המסרם מלווים לרוב גם בתחושה מיוחדת ומסויימת ואת זה בכלל לא ניתן לתאר .

kikona126

New member
אה לא

זה פנקס שיש לי שאני רושמת בו כל מיני דברים שכאלו (זה יותר קל בתיק
) המחברת זה משהו אחר, זה מסר שבועי, שבמשך שבוע אני לומדת אותו, חווה אותו, ומבינה את המשמעות שלו בשבילי. ככה כל פעם המחברת מתמלאה בעוד מסרים. הרעיון הוא שפעם בשבוע, בדרך כלל ביום שישי, אני פותחת את המחברת, בצורה אינטואטיבית, במקרה ונפלתי על עמוד שכבר יש בו מסר אני קוראת את המסר ואת מה שחוויתי בפעמים הקודמות, ולוקחת את המסרים הקודמים איתי, ולומדת להכיר את המסר גם בדרך שונה במשך השבוע. אם נפלתי על עמוד ריק, אני מקבלת מסר ממקור אחר, אם זה ספר, קלפים, תנ"ך, חלום, ואולי אפילו מדברים אקראיים ברחוב, או משפט שיש לי בראש... אני אתן לך דוגמא למסר בעל משמעות מאוד חזקה בשבילי, מסר שהגיע לי בחלום: "תהילת ה'" נפגשתי עם המסר הזה שבוע אחר שבוע ברציפות: בשבוע הראשון המסקנה של המסר היתה: לשמור על הדרך שלי, על האמונה שלי, לא לקבל על עצמי דרך של אדם אחר, לדבוק באמונה שלי. בשבוע השני המסר קיבל משמעות יותר חזקה ושונה: למדתי שלא רק צריך לשמור עלהדרך שלי אלא להכיר בה, ללמוד אותה, לבנות אותה, ולתפח אותה

kikona126

New member
דרך אגב

גם רשמקול נייד תמיד יש לי איתי, במיוחד כשאני נוהגת, כי כשיש לי רעיונות לספר שלי (ומשום מה יש לי הרבה כאלו כשאני נוהגת) אני מקליטה אותם

למעלה