שרשור מפגשים ארעיים בחג:):(:

שרשור מפגשים ארעיים בחג:):(:

שרשרו מתי אתם בעזריאלי (או בכל מקום הומה אדם אחר). שם: סאפיר*O* אני אהיה ב: עזריאלי. בתאריך: 28.12. בערך בשעות: 13.00-18.00 או יותר:) תזהו אותי: ממ. אני פקאצה? D: סתם נו. פשוט תשאלו מי זו סאפיר*O* :) אני אהיה בחברת פ"ד. שזה פורום דוליז. שזה. אמ. פאדיחה? D::D: שרשרו^^ אולי יצא מזה מיני מפגשים נחמדים^^

noname202

New member
אממ../images/Emo9.gif

שם: גלי אני אהיה ב: עזריאלי. בתאריך: 28.12. בערך בשעות: 9:00-הערב תזהו אותי: ג'ינס, חולצה צהובה או סווצ'ר שחור של פורום צופים. מכוערת
מסתובבת בחברת מה"ת.. אממ...אתם מוזמנים לשלוח לי מספרי פלאפון במסרים ונתאם מפגש

Science Fiction

New member
... ../images/Emo119.gif

שם: טלי. אני אהיה ב: עזריאלי. בתאריכים: 28.12, 29.12, 02.12 בערך בשעות: החל מ12:00 ועד אחרי הצהריים. תזהו אותי: תמונה משרשורתמונות, וקרוב לוודאי שאני אחבק איזו פאקצה. ולפי התאריכים, אני אהיה ליד: כמה פאקצות שקרוב לוודאי שיצווחו משהו על רחל המשוררת/פאנגירלז/חבורת אנשים מהסוג שאנשים בחלוקים לבנים רודפים אחריהם.

Tree Hugger

New member
פאקצות ורחל המשוררת?

קצת סותר לא? אני אהיה בת"א 1.1 כנראה מהבוקר עד הערב וב2.1 מהבוקר עד הערב.

Red Sun

New member
וול.../images/Emo103.gif

אני מניחה שתראו אותי כי אני סתם אסתובב שם עם טלי ועוד מישהי לא מהפורום. אני בת 13.

Red Sun

New member
אבוא בהחלט.../images/Emo103.gif

ואם תראי חבורת קומוניסטים נלהבים, דעי שסביר להניח שאהיה איתם.

לא בטוח בכלל.

שם: תומר אני אהיה ב: עזריאלי בתאריך: 1.1 תזהו אותי: ילדה גבוהה עם שווטשירט אדום
כנראה שאני אפלוש למפגש של פורום אינויאשה, לא בטוח.

אני

שם: עומר גיל: 18 (וחצי) אהיה בעזריאלי כמו כולם ב28.12 בשעות: 16:00-17:00 (תלוי מתי אשתחרר מהלימודים ואיך אני אגיע) - עד שיתחשק לי ללכת תזהו אותי: יש תמונה בשרשור תמונות כמה עמודים אחורה, ותמונה נוספת בשרשור חדש יותר עם כמה שאלות שנשאלו ע"י advasoly אם אתבקש, אעלה תמונה נוספת, אני חושב שלא מומלץ

. ../images/Emo113.gif

שם: נטע אני אהיה ב: עזריאלי בתאריך: 2.1, ואני חושבת שאני אמורה להיות שם גם בעוד תאריך שאני כרגע לא זוכרת
. בערך בשעות: 12:00 עד, הומ, לא יודעת. תזהו אותי: ארמ, אני אהיה הנמוכה עם הקצוות הירוקים. אני אהיה ליד: חבורת בלתי שפויים. בת 13, ותמונה נורמלית אין לי על המחשב, בעצם, אין לי בכלל
.

למעלה