שרשור מפגשים ארעיים בחג:):(:

Ziga

New member
אממ.. היום,

ומחר, עד הערב בערך, אני אהיה בעזריאלי. אחרי זה כנס באפי וכאלה. לזהות אותי? מעיל של דוסים, מחר - חולצה של סטיות של פינגווינים. =X

Quack Quack

New member
אע.

שם: שני. אני אהיה ב: עזריאלי. בתאריך: 2.1 בשעות: מ-12:00 עד אחר-צהריים תזהו אותי: ממ, אתם לא? ><" אע, אני אסתובב עם טלי, ניבי, נטע ועוד כמה וגם אני אהיה ליד חברות לא שפויים. בת: 13 וחצי בערך תמונה: אני אוותר B|

O a s i s 3

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: אדוה אני אהיה ב: עזריאלי בתאריך: 28.12 (מחר), 2.1 בערך בשעות: 12:00 בערך, עד מתי שיתחשקלי ללכת תזהו אותי: אני יודעת עם מה אני באה
! חולצה שחורה שכתוב עליה בירוק War is over (ועוד כמה דברים שולטים בקטן יותר שתראו אם תבואו
), ג'ינס, עם שיער מפוזר (לא אסוף
), ומכוערת.
אהיה בחברת חברות שלי שבאות איתי (נהיה כולל אני 4 בנות), וענברע שנפגש איתה כשנגיע, אולי גם עוד כמה מהקומונה שלנו, אבל נברח להם המון.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif!!!!

סאפיר זו הפריחה שבתוכי, ששרה שירי מימון ומעצבנת ומכוערת! איזה נחמד לי ^-^

../images/Emo85.gifאני ודובידו ^^

שם: ענבר אני אהיה ב: עזריאלי. בתאריך: 28.12, 2.1 בערך בשעות:12:30 עד מתי שבא לי ^^ [הרבה זמן.] תזהו אותי: לא תזהו :| עוד לא החלטתי מי אני, מה אני ומה אני הולכת ללבוש ^^ תנחשו. אני אהיה בחברת אדוע הפרע ^^ (O a s i s 3)

MajorWinters

New member
מחר ומחרתיים...

מחר ב12:30 עד 18:30 בחמישי לא ידוע איך תזהו אותי? מי שירצה כבר ימצא אני מניח... אני לא מתבייש ממש להציג את עצמי לכן לרב אני מוצא אנשים...

אולי ביום חמישי. =] =]

במפגש של פורום משחקי תפקידים (
) מ..13:30 בערך עד... שייתחשק לי. בטח אלבש ג'ינס וסוודר כלשהו, אולי חום, ואם יהיה קר מעיל כהה ארוך. שיער ארוך חלק כהה ו... קופצניות, רוב הסיכויים. תבואו לומר שלום!

הומ../images/Emo60.gif

שם: ליאת אני אהיה ב: עזריאלי, בתקווה בתאריך: זהו, שלפי איך שזה מסתמן אין לי זמן בכלל לצאת מפ"ת. אם יתמזל מזלי - ב28.12, ורק ממש ממש בערב בערך בשעות: נגיד.. מ7-8? תזהו אותי: ממ.. בת אדם עייפה מאוד?

למעלה