שרשור מפגששששששששש D:

Wrath Within

New member
שרשור מפגששששששששש D: ../images/Emo11.gif

שרשרו לפה כל מיני ציטוטים מצחיקים (שלי) אני אוהבת אתכן, היה כיף, ואתן מדהימות אחת אחת. (and i'm not being sentimental) יאללה, תמונות (לא שלי!) וחוויות!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif היה ממש לראות אתכן סוףסוף!

בהתחלה היה מוזר קצת,|
| אבל היה ממש כיף. את המצלמה שכחתי אצל עינת בתיק, אז רק מחר יהיו תמונות.

../images/Emo216.giftottal nightmare!!!!!!!!!!!!

חחח..המבין יבין
אניוואי היה ממש ממש כיף לבוא למפגש הזה, ממש נהניתי. אוהבת את כולכן. וברגע זה אני מכריזה על operation A7X!!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

NoAmItA ChAn

New member
היה ממש כיףףףף!

טוב, אז קארין ואני הגענו יחד אל H&M (היא ישנה אצלי), ופגשנו שם את עדי, נועה, אליס, אופק, עינת, ספיר, יובל (שעשתה הופעת אורח) ומיכל. חיכינו שקארין האשדודית תגיע, ואז הלכנו כולנו לסבארו. חלק אכלו פיצה, קיבלנו מעדי המקסימה ברכות חג שמח צבועות (כפרעלייך!!
), ואז נטשנו כדי להתיישב ליד טויז אר אס. ספיר, אליס, נועה ואני הלכנו לארומה כי אליס ונועה רצו לקנות שם, ובזמן שהן הזמינו, ספיר ואני עמדו בחוץ ושוחחנו על הצבא. הן שבו וחזרנו כולנו לאיפה שהשארנו את הבנות, אבל הן לא היו שם! התקשרתי לעדי, והן אמרו שהן יצאו לסנטר. התיישבנו לנו ושוחחנו בזמן שנועה ואליס אכלו, וכשסיימנו הלכנו לתחנת האוטובוס. חיכינו ל-63 עשר דקות בערך, וכשהוא הגיע עלו עליו מלאאאא אנשים! החלטנו לחכות לאוטובוס אחריו, אבל אז הגיע עוד 63 וכולם רצו אליו באמוק, והצלחנו לתפוס מושבים :) כשהגענו, הלכנו ארבעתנו לקומיקס וירקות וקניתי שם קומיקס שאחי ביקש. משם נכנסנו לסנטר והלכנו לשירותים ול-UFO, ואז נפגשנו עם כל שאר הבנות בדיסק סנטר. חלק קנו שם דיסקים, ואחר כך הלכנו.. לאן הלכנו? בסופו של דבר יצא שביקרנו בכלי זמר, שנחנו במקדונלדס, אני קניתי לצהריים רי-בר (שם ייבשו אותי שעות.), עטר הצטרפה אלינו (תרגישי טוב!) וביתר היום הסתובבנו בקומיקאזה, ב-UFO ובתומר, דיברנו על אוונג'ד ובעיקר צחקנו ונהנינו. אה, וגם ראינו סלבים! מה סלבים: אחד מ-"האלופה", אחד מ-"נשות הטייסים" ואת בן ארצי. מה אני אגיד לכם, הייתי כולי צמרמורות מהתרגשות! ציטוטים: נועה: "חב"ס אד"כ!!!" XDDDDDDDD אני לבחור ברי-בר: "אחי, אתה זוכר את התקופה ההיא, שהזמנתי רי-צ'ארג'? איזה גיל יפה זה היה". האמת שאני לא זוכרת יותר ציטוטים, טיפשה שכמותי. בכל אופן - בקרוב תמונות!

NoAmItA ChAn

New member
אני צריכה לקבל מכות

שכחתי שפגשנו גם את מור ואת קמילה! ואני מצפה ממור שתחזור לפורום ומקמילה שתצטרף לפורום!

oODamnRegretOo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אני בפורום!!!!!!1 לא עזבתי אוו אפעם! ~ידעלהמצחבדרמטיות!~ כל מקרה, עוד מעט אני אכתוב משהו ><

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif נו, החלק הזה שקנה דיסק..

אני למשל !
VenusDoom

PUMPKIN juice

New member
נעה, את תשתלטי על העולם עם חב"ס אד"כ!../images/Emo6.gif

ויאאאא נשמע שהיה ממש כייף. אני באותו הזמן צבעתי דברים רנדומאלים במפעל של הקיבוץ

למעלה