הגיע הזמן לחפירה שלי !../images/Emo129.gif
אוקיי הכל התחיל מיום שני בבוקר . קמתי בשעה שמונה אחרי שחלמתי חלום מושלם על אבנג'ד !
איזה בוקר מדהים ! ואז דיברתי עם ההורים שלי ואבא שלי הסכים להסיע אותי באותו לבית של דיד ! אחרי הנסיעה וזה הגעתי לבית של דיד לייד הטווסים והגמל
היא תבין
והיה כ"כ מצחיק ! אכלתי מלאמלא ודיד ואני ראינו את אולל אקסס המושלם
ואז מתיישהו החלטנו שאנחנו הולכות לישון .. ואז יצא ששעה שלמה דיברנו על מכ"ר ואבנג'ד
וכן , לא הפסקנו להתבלבל בין ההתחלה של טנקיו פור דה ונום להתחלה של אנהולי קונפשנס ! ואז אחרי איזה שעה של דיבורים הלכנו לישון. בבוקר קמנו והתחלנו להתארגן ושמענו את גאד האיט אס אול ( טוטאלייי
) וכאלה.. וקארינוש התקשרה ! טוב אני ממש חופרת . בכ"מ נסענו לת"א באוטובוס ואז כשבאנו לעלות לעזריאלי גליה ( המהממת
) צעקה לנו מלמעלה ואז נפגשנו שם ובכניסה לעזריאלי ראינו את מיכל.. ואז הלכנו ל H&M ובחוץ ראינו את ספירי ואת יובלי שקפצה לבקר לכמה דקות ! ואז ניצלנו איזה מישהי מיסכנה לצלם אותנו כשמלא ערסים עוברים
ואז נפגשנו עם נעם וקרין ת"א ועם אופק ועינת ואז קארינייי באה
. ואז .. יאו כמה ואז ?! קיצור חלק מהבנות הלכנו לאכול וכאלה ואחרי שהתיישבנו גליה ספיר נעם ואני הלכנו לאכול כאילו רק גליה ואני
קיצור הדרך לסנטר ( בלי הבנות .. היינו רק נעם גליה ספירי ואני) הייתה מצחיקה בטרוף ! ולחלק המהמם -
התחדשתי בשתי חולצות מושלמות של אבנג'ד
. ולחלק המהמם 2 - כאילו הוא מעל הכל כזה .. ראיתי אותכן ואתן מ ו ש ל מ ו ת ! ומיכל הרגה אותי מצחוק שישבנו מחוץ לקומיקסים האלה
. ומור - היה ממש ממש כיף לפגוש אותך ! את מהממת! וגם את עטר ! ובכלל את כולכן ! ודיי אני חופרת יצאתי חב"ס אד"כ ! ותודה לך ספירי את המושיע שלי ! חולה עלייך ! לאב יו אול ! ולאב יו אבנג'ד סבנפולד! אוווו זאקי ונג'נס !
חחחחחחפפפפפפפפרררררררררתתתתתתתתיייייייייייייי