שרשור מפגששששששששש D:

oODamnRegretOo

New member
טוב

אז אומנם הצטרפתי בסוף (זאת מור אגב, אם אפחד לא מזהה
) היה ממש כיף, התגעגעתי למפגשי פורום והייתי בטוחה שאחרי שכל מי שאני מכירה עזב לא יהיה משהו בכלל במפגש ואני חייבת להודות שנוראנורא נהניתי D: אוח אתן נורא חמודות, פשוט כל אחת ואחת מכן, שמחתי להכיר אתכן סופסוף והנהההה אני כותבת בפורום!!!!!1 (מרוצות עדי ונועם? P:) נתראה בשמחות ^^ חהחה הלכתי לישון לפני רבעוש קשה במיוחד ><

NoAmItA ChAn

New member
אני ממש שמחה שנהנית! DD:

את יותר ממוזמנת לבוא למפגש הפורום שיהיו XP והמשיכי כך!

CorEyni

New member
../images/Emo220.gifנסיון נוסף../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

STEMINEM

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה היה מפגש?... לא אמרו לי כלום מזה..

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifזה היה הדבר הראנדומאלי בחיי../images/Emo23.gif

אני חייבת לציין שהיה לי ממש כיף למרות שהשתעלתי למוות XP ובסוף יצא שבמקום לחזור הביתה וליפול על המיטה ולישון כמו שכל ילדה עם גימ"ל אמורה לעשות, היה לי הרבה יותר כיף להפגש איתכן
ואחרי זה גם עם חברות שלי כי ראינו סרט ממש משעשע ואמא שלי שלחה לי סמס להודיע לי שהיא קנתה לי 3 דיסקים מהרשימה שנתתי לה [היא בנ"י] ואחרי הסרט התקשרתי לשאול אותה איזה ו-ו-ו- אני יודעת שזה לא אומר לכם הרבה אבל היא קנתה לי את שוק של ביסט, 2009 דה ייר אוף אס של שייני ו-ו-ו- *צווחה פאנגירלית בעליל* סורי סורי של סופר ג'וניור
אני כלכךךך רציתי את הדיסק הזה כבר מהרגע שהכרתי אותם [למי שלא בעניינים- סורי סורי היה השיר הראשון שלהם ששמעתי~~] אבל משומה לא עשיתי את זה... ז"א עד שכבר החלטתי לקנות דיסק שלהם יצא להם דיסק חדש והעדפתי לקנות אותו כי הוא חדש ומגניב כזה. ואותו דבר על ייר אוף אס, לא שהייתי ממש באטרף לדיסק הזה ספציפית אבל, היי, יש שם פאקינג רינג דינג דונג
[אני לא חופרת על שוק כי לביסט יש בסה"כ 3 מיני אלבומים (אחד יצא לפני כמה ימים והוא מושלם
) ככה שכל אחד מהם הוא טוב בדיוק באותה מידה בשבילי
אם כי עצם העובדה שהיא בכלל קנתה לי ביסט זה מהמם, כי, כאילו, ביסט
] ........ נכון שהתגעגעתן לחפירות הרנדומאליות שלי? D: בקיצור- היה לי ממשממש כיף ואני שמחה שיצא לי לראות אתכן כי מי יודע מתי הפעם הבאה תהיה ;_;

NoAmItA ChAn

New member
תתחדשייייייי!!!!

היה ממש כיף שבאת!! ברור שהתגעגענו לחפירות שלך D; ואני מקווה שנזכה לראות אותך בקרוב ;_;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifגעע../images/Emo69.gif

*תודה בייב
אני ממש שמחה שבאתי בסוף, היה נורא כיף לראות אתכן3> ואני לא חושבת שאוכל לבוא עד בערך סוף דצמבר ;_; אלא אם כן הם יהיו ממש נחמדים אלינו בחנוכה, אבל הסיכויים ממש קטנים. >: אולי באיזה סופ"ש שאצא הביתה נוכל להפגש, זה יהיה נחמד. ^^

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifגם אני שמחתי לראות אותךD:

זה באמת עשה לי את היום שהייתי יכולה לבוא למפגש... למרות שהייתי חולהXD [למקרה שתהיתם אני מרגישה יותר טוב^^]

TicketToRide

New member
הגיע הזמן לחפירה שלי !../images/Emo129.gif

אוקיי הכל התחיל מיום שני בבוקר . קמתי בשעה שמונה אחרי שחלמתי חלום מושלם על אבנג'ד !
איזה בוקר מדהים ! ואז דיברתי עם ההורים שלי ואבא שלי הסכים להסיע אותי באותו לבית של דיד ! אחרי הנסיעה וזה הגעתי לבית של דיד לייד הטווסים והגמל
היא תבין
והיה כ"כ מצחיק ! אכלתי מלאמלא ודיד ואני ראינו את אולל אקסס המושלם
ואז מתיישהו החלטנו שאנחנו הולכות לישון .. ואז יצא ששעה שלמה דיברנו על מכ"ר ואבנג'ד
וכן , לא הפסקנו להתבלבל בין ההתחלה של טנקיו פור דה ונום להתחלה של אנהולי קונפשנס ! ואז אחרי איזה שעה של דיבורים הלכנו לישון. בבוקר קמנו והתחלנו להתארגן ושמענו את גאד האיט אס אול ( טוטאלייי
) וכאלה.. וקארינוש התקשרה ! טוב אני ממש חופרת . בכ"מ נסענו לת"א באוטובוס ואז כשבאנו לעלות לעזריאלי גליה ( המהממת
) צעקה לנו מלמעלה ואז נפגשנו שם ובכניסה לעזריאלי ראינו את מיכל.. ואז הלכנו ל H&M ובחוץ ראינו את ספירי ואת יובלי שקפצה לבקר לכמה דקות ! ואז ניצלנו איזה מישהי מיסכנה לצלם אותנו כשמלא ערסים עוברים
ואז נפגשנו עם נעם וקרין ת"א ועם אופק ועינת ואז קארינייי באה
. ואז .. יאו כמה ואז ?! קיצור חלק מהבנות הלכנו לאכול וכאלה ואחרי שהתיישבנו גליה ספיר נעם ואני הלכנו לאכול כאילו רק גליה ואני
קיצור הדרך לסנטר ( בלי הבנות .. היינו רק נעם גליה ספירי ואני) הייתה מצחיקה בטרוף ! ולחלק המהמם - התחדשתי בשתי חולצות מושלמות של אבנג'ד
. ולחלק המהמם 2 - כאילו הוא מעל הכל כזה .. ראיתי אותכן ואתן מ ו ש ל מ ו ת ! ומיכל הרגה אותי מצחוק שישבנו מחוץ לקומיקסים האלה
. ומור - היה ממש ממש כיף לפגוש אותך ! את מהממת! וגם את עטר ! ובכלל את כולכן ! ודיי אני חופרת יצאתי חב"ס אד"כ ! ותודה לך ספירי את המושיע שלי ! חולה עלייך ! לאב יו אול ! ולאב יו אבנג'ד סבנפולד! אוווו זאקי ונג'נס !
חחחחחחפפפפפפפפרררררררררתתתתתתתתיייייייייייייי

TicketToRide

New member
גם אותך ../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

ועכשיו אני אתחיל להעלות אותן .. לקח לי זמן להקטין
.

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif

כמה שאת מתגעגעת!!!! תעלי את התמונותתתת

למעלה