אני דורשת כפכוף
T TicketToRide New member 30/9/10 #74 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif אני נראת כמו מוות .
T TicketToRide New member 30/9/10 #75 אממ ../images/Emo129.gif חב"ס אד"כ ללא חברים יושב לבד ומתבודד לו . התמונה צולמה בגלל שיערו של ח"בס האד"כ , הבנות התלהבו ממנו.
אממ ../images/Emo129.gif חב"ס אד"כ ללא חברים יושב לבד ומתבודד לו . התמונה צולמה בגלל שיערו של ח"בס האד"כ , הבנות התלהבו ממנו.
B BehindClosedDoors New member 30/9/10 #100 עלק ללא חברים../images/Emo6.gif הרגת אותי ../images/Emo223.gif לא נכון, דווקא באו אליו חברים אחרי זה והתיישבו איתו. ולכולם היה שיער והוא הזכיר לי לרגע את קרייג, נשבעת!
עלק ללא חברים../images/Emo6.gif הרגת אותי ../images/Emo223.gif לא נכון, דווקא באו אליו חברים אחרי זה והתיישבו איתו. ולכולם היה שיער והוא הזכיר לי לרגע את קרייג, נשבעת!
O oODamnRegretOo New member 3/10/10 #131 אני ממש שונאת להצטלם...... ובמיוחד עם מדים אבל אני ממש אוהבת תתמונות האלה D:
T TicketToRide New member 30/9/10 #79 קיפ ראנינג אוואיייי ../images/Emo129.gif טוממממטומממ אני חייבת למצוא חיים . אוו תמונה יפה !