שרשור מפגש חדש,

חחחחחח יוו

איזה כיפלכם
תהנו!

transman

New member
המפגש אצלי בערב

יש כאן אי ודאות די גדולה. "טיפש" מגיע עם חברה, אורי מגיע, אני מגיע (
). תומס, חתולה, ואני לא זוכר מי עוד לא הביעו התנגדות אבל לא אמרו שום דבר סופי. האילוצים הם כאלה: אני גר בפ"ת. כתובת מדויקת תקבלו ממי שיודע (יסמין? חתולה, מי שיש לו את הטלפון שלי). טלפון תקבלו ממי שיודע (יסמין, חתולה, תומס?). למי שמגיע בתחבורה ציבורית, התחנה של בילינסון וזו שאחריה לכוון מזרח (על ז'בוטינסקי) הן המקום לרדת. אני אהיה בבית החל מ22:30 (ואולי אאחר מעט, אהיה כבר זמין בטלפון). לא אהיה זמין רב הזמן עד אז. השאירו לי הודעות וSMSים ואחזור אליכם עד 19:30, או עד 21:00. בבקשה אל תתיאשו בגלל ענין דרכי התקשורת, זה ממש אפשרי. (וחוץ מזה יש לי המון סרטים בבית ושתי חתולות מתוקות. והמון המון בלגן)

DarlingAdam

New member
שרשור מפגש חדש,

והצבעה בקשר למאיה ויסמין ויום חמישי הבא ופופקורן דבוק למצח - וליטל, זבלונית, אתה ער עכשיו? תרים טלפון :)

תאומים אחרונים

במידה ויש מישהו שעדיין מעונין לבוא ולא יצר קשר שישלח לי הודעה כדי לקבל פרטים(טרנסמן לא קורא את ההודעות שלו היום במידה ומישהו שלח לו).

אורי 0

New member
ביום ללא קניות

(היום אחה"צ מוקדם, קינג ג'ורג' על בן-ציון) נפגשנו אני, אלפא-בתא, קלארנס וגם (שימו לב למרחק) תומס, ויוענה (שהלכה עם כובע וסרט סגול עליו "FTM במקום F 15"). היה כיף (אם כי עם הרוב לא העמקתי לשוחח, כולנו נפגשנו עם אחרים והסתובבנו). מסקנה - המפגש הבא יתקיים לאחר פעילות רדיקווירית כלשהי. מבטיח קוורום.

אורי 0

New member
אני מצטער

אני טרחתי לברר את הטלפון של יובל בטלפונים לכל מיני צדדים שלישיים, ואחר כך ניג'סתי לו כל היום. את הביטול הסופי קיבלתי בתשע חצי בערב בערך. אולי כדאי שנדאג להחליף טלפונים שיהיה לנו להבא. מה חושבים?

DarlingAdam

New member
אם אתם רוצים,

אפשר להחזיק בפורום רשימה של אימיילים ואייסיקיו ואיימ וכולי שאפשר ליצור איתה קשר בין חברי הפורום. לצערי, אי אפשר כמובן עם טלפונים...

אורי 0

New member
יותר פשוט

שכל חברת פורום ישלח את הטלפון שלה לכמה חברים, ותבקש מכמה חברים שלא שלחו, דרך המסרים.

אורי 0

New member
תקציר הפרקים הקודמים

אחרי שנכשל הנסיון לקבוע ללילת אלקדר (הלילה), יסמין מזמינה את כולם ללילה שאחרי עיד אלפיטר (27/8.11.03). תביאו/הבאנה שק"שים בשביל להעמיד פנים שתשנו. ד"א: אני מחזיק בחדר עם מזרון זוגי + כריות ספה במרחק 300 מ', כך שאם מישהן באמת ירצו לפרוש יש פתרון ל-2-3 בלבוש צנוע.

matanbu

New member
וואי!

ב27..!! יש ממש מצב שאני אגיע!!! ~מקפצץ ברחבי החדר בשמחה~

AlphaBeta

New member
אה, ו...

אני די בטוח שאני אוכל להגיע. אז count me in. צריכים להביא משהו?

ליטל ו

New member
שיט ופאק

בי"ס שינו לי דברים. אני לא אוכל להגיע ביום חמישי הזה :(

למעלה