שרשור מפגש חדש,

אורי 0

New member
../images/Emo10.gifסיכום בינים

יסמין הזמינה לסמיבת פיג'מות ביום ה' בלילה. אמרו שיגיעו: אני, טרנסמן, כמעטבטוח אלפא בתא, אולי מתן. ביטלו: ליטל, איילה. לא הגיבו בינתיים (אבל רצו עקרונית להגיע בשרשורים קודמים): יוענה, קלארנס-תומס והחתולה. שכחתי מישהוי? נראה לכנם שזה מספיק בתור קוורום?

יסמין 28

New member
בדקתי באוזן השלישית

ויש את "חמים וטעים" עם תרגום את "סורוריטי בויז" עם תרגום את "מולאן" בלי תרגום (או בדיבוב) כי ככה זה דיסני את "הכל אודות אמא" יש לנו בבית ויש לנו גם את "מופע הקולנוע של רוקי" אז למי שזה מתאים...

קלארנס

New member
אה,

על אף זוגיותינו המלבבת לי ולתומס אישיויות נפרדות, תודה לא יכול להגיע ביום חמישי בערב, אם תחליטו לשנות את התאריך אז יכול בשישי בערב או שבת.

יסמין 28

New member
גם לא מאוחר?

עד מתי השיעור או המשמרת? חבל ליטל כי ממך התחיל כל הרעיון... אולי נשנה יום? ליטל?

ליטל ו

New member
../images/Emo24.gif

גם לא מאוחר <pout> אבל את מותק שבמותקיות, ותודה :) אתם לא צריכים להחליף יום, חבל על התכניות שתוכננו :) ולמען שמירה על קרדיט - הרעיון היה שלך, דווקא - אני סתם נדנדתי :)

יסמין 28

New member
חדשות לא טובות

מאיה חרדה מהפלישה ומעדיפה שהאירוע לא יהיה בבית שלנו. ואם הוא כן יהיה בבית שלנו, אז שיהיה קצוב בזמן. נניח, משמונה בערב עד אחת בלילה או משהו. ובכלל נראה לי שכל העניין סתם נגרר. שזה חבל אבל זה באמת לא נורא. אז תחליטו אם בא לכם לעשות את זה אצלנו קצוב, או אצל מישהו אחר (טרנסמן?) בלי הגבלת זמן, או בכלל לבטל בגלל שלא הרבה מתכוונים לבוא. לא רוצה להיות party pooper אבל נראה לי שהתכניות קצת משתנות... יסמין

אז אולי

באמת לא לארגן משהו מפוצץ מדי, בלי פיג'מות וכל זה. מצד שני אולי אפשר פעם אחרת כי נראה שכמה אנשים לא יכולים לבוא בסוף(לי אישית אין בעיה עם הזמן).

AlphaBeta

New member
גם לי נראה

שכדאי לתכנן מחדש את העניין האמת היא שאני גם כבר לא כל כך בטוח אם אני אבוא או לא בסוף שבוע הזה.

transman

New member
בימי חמישי בערב

אני לא יכול להגיע הביתה לפני עשר, עשר וחצי. (ליסמין ומאיה אני יכול להגיע בתשע וחצי) אם זו לא בעיה, והעובדה שאני לא אספיק לנקות ולסדר את הבית עד חמישי זה גם לא בעיה (תחשבו על בית סטריאוטיפי של רווק עצלן עם שתי חתולות נמרצות), אז הנה כמה תמריצים: שתי חתולות הרבה סרטי "טרם הספיקותי" ו"ואו, שכחתי שבכלל הקלטתי את זה" יש DVD

למעלה