שרשור מפגש-כל מה שקשור תשרשרו פה

oribarak

New member
שרשור מפגש-כל מה שקשור תשרשרו פה

בגלל ששאר השרשורים של המפגש פורום ירדו לטמיון בגלל שאנשים ניצלשו אותם לדברים לא קשורים, אז החלטתי לעשות שרשור מפגש פורום פה נחליט מתי איפה למה ומי יאללה להתחיל

holo

New member
יאללה מה שצריך לקבוע עכשיו זה תאריך

אחרי שנקבע מקום - עזריאלי (איפה בעזריאלי?), צריך למצוא תאריך מוסכם על כולם, אני מעדיף שזה יהיה שבוע הבא, לא משנה התאריך.

חמישי שישבת

הימים הכי מתאימים לכולם נראה לי. אם המפגש יתקיים בעזריאלי, בערב, בסופו של דבר אז צפונים, דרומים, ירושלמים יגיעו ברכבת (זה לפחות מה שאני אעשה אם ויתאפשר לי) אז היום הכי מתאים זה *יום חמישי*. ואם כבר יש הסכמה לשבוע הבא. אז מה דעתכם על חמישי הבא???

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif מי יכול..

מחר ב-12 ליד הקולנוע בעזריאלי? אני אגיע בסביבות אחה"צ..

One Echoe

New member
לדעתי,

בואו נעשה את זה מחר, בעזריאלי, בשעה 2. בטאוור רקורדס...

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אני באה. אולי באיחור קל.

[מישהו יכול לשלוח לי במסר פלאפון, שאוכל למצוא אתכם במקרה הצורך?
]

One Echoe

New member
אין לי בעיה..

אבל ציף, קחי את זה על עצמך ופשוט תקבעי תאריך, ותפרסמי... כי אין תאריך שמתאים לכולם. מקסימום נהיה קצת אנשים.. ד"א, את מגיעה?

תשמע, זה לא בשבילי - זה עבורכם

הצעתי לסייע לקבוע מועד שעדיף על הרוב. אני עדיין מחפשת אותו. לכשיימצא, אגיע גם אני. מה עם יום א' ה031 לחודש, בשעות הצהריים?

weird dust

New member
לי זה נשמע בסדר

יחסית לזה שזה מתקרב לאט לאט לגיוס
אני מעדיף שזה לא יכנס לחודש הבא (אם אני בכלל מוזמן בתור ענתיקת פורום)

brotos

New member
אני אהיה, כמובן, בצבא.

אמלא פקודות למען הכיבוש.

One Echoe

New member
את המנהלת.

את חייבת להגיע ציף! בלעדייך זה לא יהיה אותו דבר
... בעיקרון אם זה יהיה אחרי ה7 ל8 אני אוכל לבוא רק מאוחר...אם בכלל. כל השאר-לא משנה לי.

אפשרי.

כל מי שמתכוונים להגיע - אנא שרשרו לכאן. מי שלא יכולים - נקבע יום אחר עבורם, בנוסף.

One Echoe

New member
ציףציף.

לא עושים את זה בכמה ימים. עושים ביום אחד! שיהיו כמה שיותר אנשים! אל תעשו את זה ביום ראשון :( דווקא ביום ראשון אני לא יכול... בכל מקרה אם תעשו אני אשתדל להגיע.

נדמה לי שאמרו שאחרי ה-1 באוגוסט

הרבה אינם יכולים. קשה למצוא תאריך שמתאים לכולם, מסתבר. מה עם הצעתו של קרייזי, ליום חמישי? מי יכולים אז?

למעלה