לי זה נשמע סבבה. מתאים לי יום חמישי. רק שאנשים יבואוווו
W weird dust New member 28/7/05 #25 אז מה קורה בסוף עם היום? זה לא הולך טוב לקבוע תאריכים בפורום. קצת קשה לדבר בטלפון שבור
C crazy diamond 84 New member 28/7/05 #23 גם לי זה מתאים <אם אנשים יראו שיש הסכמה של המון אנשים אז אולי זה יצליח הפעם. אז שרשרו הסכמות>. וחוצמזה שבוע ראשון בצבא יוצאים רבעוש, אז לך תדע!
גם לי זה מתאים <אם אנשים יראו שיש הסכמה של המון אנשים אז אולי זה יצליח הפעם. אז שרשרו הסכמות>. וחוצמזה שבוע ראשון בצבא יוצאים רבעוש, אז לך תדע!
L LuLuLu iT New member 28/7/05 #26 ../images/Emo69.gif מחר? אפשרי. ואם לאף אז בבקשה לא ביום ראשון. כל יום אחר.
O oribarak New member 28/7/05 #29 אוקי, שלב שלישי באירגון-ההסכמה כל מי שמסכים ליום חמישי עוד שבוע שיביע את השתתפותו...ולמי שלא יכול אז שיגיד מתי נוח לו, אבל בקשה תהיו ברורים אתם מדברים כמו בטלפון שבור
אוקי, שלב שלישי באירגון-ההסכמה כל מי שמסכים ליום חמישי עוד שבוע שיביע את השתתפותו...ולמי שלא יכול אז שיגיד מתי נוח לו, אבל בקשה תהיו ברורים אתם מדברים כמו בטלפון שבור
O One Echoe New member 28/7/05 #33 ../images/Emo45.gifבהחלט. אני מציע שזה יהיה בטאוור רקורדס. נתחיל את המפגש במקום מעניין, וזה. אחרי זה נעלה לגג, נביא גיטרות ונשנושים.. =]
../images/Emo45.gifבהחלט. אני מציע שזה יהיה בטאוור רקורדס. נתחיל את המפגש במקום מעניין, וזה. אחרי זה נעלה לגג, נביא גיטרות ונשנושים.. =]
P Perfect sense New member 29/7/05 #37 ציף, תפרסמי הודעה נעוצה לגביי התאריך של המפגש (ואל תחליפו את התאריך גם אם איש או 2 לא יכולים להגיע- אי אפשר למצוא תאריך שיתאים לכולם) כי זאת הרגשה באסתית אם אתה מגיע למפגש ומסתבר שאף אחד אחר לא הגיע- או שרק עוד 1,2,3 אנשים הגיעו.
ציף, תפרסמי הודעה נעוצה לגביי התאריך של המפגש (ואל תחליפו את התאריך גם אם איש או 2 לא יכולים להגיע- אי אפשר למצוא תאריך שיתאים לכולם) כי זאת הרגשה באסתית אם אתה מגיע למפגש ומסתבר שאף אחד אחר לא הגיע- או שרק עוד 1,2,3 אנשים הגיעו.
O oribarak New member 31/7/05 #38 מקפיץ את ההודעה, יאללה תאשרו!!! מי שבא, לא יכול להיות מפגש פורום של 5 אנשים!!!