שרשור מפגש 2#.

lacrimosa girl

New member
שרשור מפגש 2#.

אוקי, אז המפגש ביום חמישי בת"א, אבל כידוע, ת"א, אה, לא בגודל של קרית מלאכי D= ../images/Emo41.gifבשעה 12-1, זה טוב לכולם?../images/Emo41.gif בכ"מ, אני אשרשר מקומות אפשריים ותעשו ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

danduuu

New member
../images/Emo45.gifהכי נוח לי כי אני מתכוונת לרדת שם ברכבת

בבקשה תעשו שנפגש שם ואז מקסימום ממשיכים ברגל לסנטר או לגן המשולש או כל מקום אחר *פאפי פייס*

../images/Emo41.gif

תעזבו שטויות, עזריאלי זה ה-דבר, מקסימום הגן המשולש. לא כולם הם תל אביביים מלידה ויכולים להסתדר בפארק שליד השוק או אפילו בדיזנגוף סנטר. הרכבת מגיעה בדיוק לתוך הקניון. מדובר על יוני, וסוף יוני. בהנחה שאין מפגש ישרא באותו יום אז למה שיהיה מלא בעזריאלי?

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

ואח"כ אם לא יהיה לוהט אפשר לזרום לגן המשולש. ../images/Emo13.gif

../images/Emo45.gif עכשיו תקשיבו רבאק, אנחנו לא חייבים

להיות כל המפגש בעזריאלי!!!!! פשוט הרבה יותר קל להגיע לטאוור מאשר לגן, אנחנו יכולים להפגש בטאוור וללכת מצידי לרמת אביב, אבל רבאק, רק להפגש שם!!!! זה הכי נוח לכולם (אוטובוסים ורכבות) ואין לי כוח לחפש אותכם בכל הגן המשולש. בכל מקרה, תשמעו אקסיס.

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gifהכי נוח לכולם בערך

ואח"כ אם *כולם* ירצו (או לפחות הרוב../images/Emo3.gif) אז אולי נוכל ללכת לאנשהו (שהוא יותר רחוק מהגן המשולש- הגן המשולש לדעתי תלוי רק בטמפרטורה) רק בואו ננסה לא להתפצל ל1000000 קבוצות הפעם../images/Emo3.gif

«Adrienne»

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ייתכן שאני אוכל להגיע

המסיבת סיום שלי היא רק בערב... אם לא יהיו חזרות מפגרות בבוקר אני אגיע :] רק איך מתקשרים איתכם לעזאזל?

למעלה