שרשור מפגש 2#.

Beyond The Veil

New member
XDDD

../images/Emo31.gif נראהלי שזה המקום הכי פחות אידאלי, אין לי אפילו מושג על איזה פארק את מדברת ../images/Emo6.gif

danduuu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם לי אין מושג ../images/Emo6.gif

וזה לא נשמע גם כזה מזמין XD

lacrimosa girl

New member
דווקא אחלה של מקום ../images/Emo3.gif

חוץ מזה שיש מלא רעש של מכוניות ואוטובוסים, נעים שם ממש :)

e b 2 2

New member
אני רוצה לקנות גם חולצה של נייט

אז אם אתם יודעים איפה אפשר..כי כאן בקריות אין כלום!!!

מה, את טחונה או משהו?../images/Emo6.gif

שוק הכרמל!!! יש שם איש אחד שכל שבוע מביא חולצות חדשות... ויפות../images/Emo99.gif בפעם האחרונה שבדקתי היה לו את AFF ואת וואנס.. אבל יש מצב שהוא הביא עוד...

Blade Of Fire

New member
כן אבל יחי ההבדל הקטן

חולצות ממטאלשופ או UFO או תומר מחזיקות שנים כשההדפסים על חולצות משוק הכרמל מתחילות להעלם אחרי 3 כביסות....

tbents

New member
יש בשוק הכרמל, אני קניתי שם את ווישמאסטר..

אבל המוכר עצבני, תזהר. ><

danduuu

New member
למה לא? אני קניתי בהדר בחיפה ../images/Emo9.gif

אבל אין לי מושג אם עדיין יש שם, לחנות קוראים "גימיק". תנסה שם מקסימום

tbents

New member
../images/Emo6.gif איזה חור זה הדרררר

אגב, בשוק [רמלה-לוד] יש לפעמיםםםם חולצות כאלה.. חברה שלי קנתה שם של דרים, והייית בשוק ממש.

החולצות בשוק רמלה לוד הן חרא של חולצות.

גם במידות ענקיות(זה נראה כמו אוהלים,לא כמו חולצות) וגם האיכות חרא../images/Emo3.gif

danduuu

New member
לא נכון! אני קניתי שם גם חולצות ../images/Emo9.gif

פשוט לא היה שם של נייטוויש אז לא המלצתי לו../images/Emo3.gif היה אפילו של HIM פעם אחת, משם קניתי ../images/Emo3.gif הייתי גם בשוק שיש את זה

בדוכן ההוא של החולצות?

אח שלי קנה משם חולצה של מתאבק(שלמרבה הפלא קיימת עד,היום ואני אפילו גונבת לו ולבשת בבית../images/Emo3.gif),אבל כשאני חפשתי חולצות של להקות הכל שם היה מעפן.מצאתי שם חולצה של אושנבורן,אבל היא הייתה זוועתית!התמונה הייתה מרוחה כזו ומטושטשת,ושאר החולצות שם נראו בדיוק ככה. מצד שני,שנים שלא הייתי בשוק אז אולי דברים השתנו שם../images/Emo3.gif

למעלה