R Ruth Fletcher New member 15/8/11 #25 ../images/Emo210.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif להלהלהלהלה
A Adimenzer1 New member 15/8/11 #28 ../images/Emo119.gifבאופן כללי אני יכולה כמעט בכל יום... לא תאמינו מה אני אעשה כדי להגיע למפגש אז מה שייבחר רוב הסיכויים שיהיה טוב בשבילי אני לא אצביע על ימים מסוימים....
../images/Emo119.gifבאופן כללי אני יכולה כמעט בכל יום... לא תאמינו מה אני אעשה כדי להגיע למפגש אז מה שייבחר רוב הסיכויים שיהיה טוב בשבילי אני לא אצביע על ימים מסוימים....
S Serena16 New member 15/8/11 #32 האמת שאני לא מאלו שמתכננים את החודש שלהם מראש ככה שאני לא יודעת.. כעיקרון כל יום הוא טוב לי חוץ משישי ושבת
האמת שאני לא מאלו שמתכננים את החודש שלהם מראש ככה שאני לא יודעת.. כעיקרון כל יום הוא טוב לי חוץ משישי ושבת
S stasia היחידה New member 15/8/11 #33 לי תהייה בעיה לקבוע יום כי בשבילי לנסוע לת"א בשביל מפגש זה קצת סיבוך ומלא שעות נסיעה [שלוש וחצי] כעיקרון אם תבחרו יום ורק אז אני אדע אם אני אוכל לבוא או לא...
לי תהייה בעיה לקבוע יום כי בשבילי לנסוע לת"א בשביל מפגש זה קצת סיבוך ומלא שעות נסיעה [שלוש וחצי] כעיקרון אם תבחרו יום ורק אז אני אדע אם אני אוכל לבוא או לא...