ספירוצ'קה! זה צומר השקסי
R Rose131 New member 29/12/05 #23 אההה אתה זה עם..../images/Emo79.gif עם השיער השחור היפה... רגע... הלכת איתנו לסנטר לא?
N nowhere kid New member 29/12/05 #25 אני ראיתי אותך... וגם את ספיר, ונועה הכבשה ונועה JaNuAr ואממ.. שחף? אני לא טועה? ואת אייל. ואולי עוד אנשים. אבל אני זוכרת עכשיו.
אני ראיתי אותך... וגם את ספיר, ונועה הכבשה ונועה JaNuAr ואממ.. שחף? אני לא טועה? ואת אייל. ואולי עוד אנשים. אבל אני זוכרת עכשיו.
O O L g i T New member 29/12/05 #27 אהההההההההההההה זה אני עשיתי!!! ביקשתי מילדה אחת עם מצלמה שתצלם את זה ותעלה את זה לבלוג שלה!!! עעעעע 333>
אהההההההההההההה זה אני עשיתי!!! ביקשתי מילדה אחת עם מצלמה שתצלם את זה ותעלה את זה לבלוג שלה!!! עעעעע 333>
G GalushGalush New member 30/12/05 #43 ../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif איזה יפההההה... איפה זה בדיוק? ביומראשון אני אהיה שם אז אני אלך לראות ואולי אני אוסיף עוד מש'ו
../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif איזה יפההההה... איפה זה בדיוק? ביומראשון אני אהיה שם אז אני אלך לראות ואולי אני אוסיף עוד מש'ו
I I LOVE M5 New member 30/12/05 #41 את ג'ינג'ית? בואי למורה שלי למו"ט [עזבי לא תביני אבל פשוט הייתי חייבת לומר את זה]
W whatascene New member 30/12/05 #42 חח מסתבר.. אבל יותר נחושת מכתום חוצמזה שאין לי נמשים.. חח i'm odd like that
S ScreamingForSomethin New member 31/12/05 #55 היו שם עוד 3 כאלה! אני רק חיפשתי אנשים עם כובע סנטה וגם מצאתי עוד ג'ינג'ית אחת עם כובע כזה כי רק ככה זכרתי אותך וזאת לא היית את אהה ומתי חזרת ובאיזה רכבת? כי ראיתי עוד ג'ינג'ית עם כובע סנטה כשחיכיתי לרכבת והתפדחתי לשאול
היו שם עוד 3 כאלה! אני רק חיפשתי אנשים עם כובע סנטה וגם מצאתי עוד ג'ינג'ית אחת עם כובע כזה כי רק ככה זכרתי אותך וזאת לא היית את אהה ומתי חזרת ובאיזה רכבת? כי ראיתי עוד ג'ינג'ית עם כובע סנטה כשחיכיתי לרכבת והתפדחתי לשאול
W whatascene New member 1/1/06 #62 ממ היא יצאה ב8 וקצת, לכיוון רחובות או אשקלון.. חח איך שבא לך ראיתי אחד עם שיער צבוע לאדום וכובע סנטה, ועוד סתם כובעים משוטטים.. אבל לא ג'ינג'יות! טוב נו, בפורים\פסח
ממ היא יצאה ב8 וקצת, לכיוון רחובות או אשקלון.. חח איך שבא לך ראיתי אחד עם שיער צבוע לאדום וכובע סנטה, ועוד סתם כובעים משוטטים.. אבל לא ג'ינג'יות! טוב נו, בפורים\פסח
S ScreamingForSomethin New member 2/1/06 #63 ../images/Emo2.gif לאא אז נראה לי שזאת היית את ראיתי שם מישהי שהתחבקה עם מלא אנשים וישבה על הרצפה ליד הרציף אבל כשהגיעה הרכבת לרחובות לא ראיתי אותה קמה ולב"ש דווקא כן אז זה קצת מוזר...
../images/Emo2.gif לאא אז נראה לי שזאת היית את ראיתי שם מישהי שהתחבקה עם מלא אנשים וישבה על הרצפה ליד הרציף אבל כשהגיעה הרכבת לרחובות לא ראיתי אותה קמה ולב"ש דווקא כן אז זה קצת מוזר...
F female drummer New member 29/12/05 #30 מי שהיה שם אני נראה לי הייתי היחידה עם שיער אדום כהה וחברה פקאצה
J JaNuAr New member 29/12/05 #36 את פאקצההה אמא כבסה לי ת'סווצ'ר שאני אוהבת אז לא הייתה לי ברירה ללבוש את הסווצ'ר הוורוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את פאקצההה אמא כבסה לי ת'סווצ'ר שאני אוהבת אז לא הייתה לי ברירה ללבוש את הסווצ'ר הוורוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!