שרשור מפגש....

Death of Rats

New member
שרשור מפגש....

לפי מה שהבנתי המפגש הוא ביום חמישי הבא (העשרים ושבע בחודש) בשעה תשע וחצי (למה, הו, למה? מי שבעד לדחות לאחת עשרה שי
). אם יש הסתייגויות או תיקונים אתם מוזמנים לשרשר כדי שנוכל להתכונן נפשית. אני מביאה ווירדסט לינק אם כי רצוי שעוד מישהו יביא מאחר ואני סנילית. ליאת, את. ציורים. להביא. מי שרוצה לקחת על עצמו ארגון תוכנית אומנותית (חבילה עוברת, מתיחות-מעלית וכו' וכו') מוזמן
ממממ.... כן. זהו. ומי שבא שישרשר
כי
כבר תפוס בקשר לשעה (מה זה תשע וחצי?!?!?!?!?!? אנשים צריכים לתפוס רכבת בשמונה? תגידו, אתם שפויים? טוב, ארג, לא. אבל מידה סבירה???). הא, ואיפה נפגשים? ליד הקולנוע? בגג?

DviRincewind

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif *יום שישי ../images/Emo13.gif

כמו שכבר הבטחתי, אני אשתדל להכין מתכון מספר הבישול של נני...
חוץ מזה... איך החלטנו שנזהה אחד את השני? לדעתי נסתובב עם חפצי פראצ'ט לצורך הזיהוי. חוצמזה איפה בדיוק בעזריאלי נפגשים? טוב, אני אנסה לחשוב על עוד פעילויות בשבוע הקרוב בצבא! אני כבר לא יכול לחכות...

Athaclena

New member
לא צריך לזהות אחד את השני

כולם צריכים לזהות אותי, זה יספיק. אני אעביר לכ-ו-ל-כ-ם את מספר הנייד שלי (או בלועזית פלאפון), חוץ מפנחס ומלדיקט שלא צריכים. תוכלו להציק לי לפני, במהלך ואחרי המפגש. ואני אגיד לכם מה אני לובשת ובכל מקרה תוכלו לזהות אותי בקלות, כי כמה ג'ינג'יות כבר מסתובבות בעזריאלי? ועוד עם כובע מצחיה ותליון 42 (אופציונלי)? אני חושבת שזה יספיק בהחלט. והכי שווה שכולם יבואו עם חולצה בצבע אוקטרין. זיהוי מיידי ואין מקום לטעויות...

gilpor

New member
../images/Emo4.gif

כבר חשבתי שמצאתי את החצי השני של ZZ9 Plural Z Alpha בישראל...

שרשור לואיס....

טוב נו, סתם הזכרתי את שמו של הקדוש לואיס לשווא. אני בטוחה שיש לנצרות איזשהו St. Lewis אגב, או לפחות St. Louis (לקרוא במטעם צרפתי) אבל נניח לזה. אממ... אני קצת זקנה יחסית לכולכם... ילדודס... אז לא תעשו פדיחות כאלה... נכון? כמו "מתיחות מעלית" שהוזכרו פה... (סליחה, גברת, אני לא איתם... מעולם לא הכרתי אותם... הם בכלל לא אוהבים שוקולד מריר... אה.... כן? את אשתו של לואיס? וואו. איזה יופי שבאת למפגש...)

The Mad Hatter

New member
../images/Emo47.gif בינתיים

בקשר לשעה, אני די נייטרלית, רק שלא יהיה מאוחר מידי, טוב? (אתם לא יודעים איזה חלום מוזר היה לי. משהו בקשר למפגש..המ. לא משנה) אני אביא את הפורטפוליו של פול קידבי ואת death's domain. ואולי גם את הקומיקס של שומרים שומרים, אם לא יהיה כבד מידי. בגללכם התחלתי לעבור על כל הספרים הצדדיים של עולמדיסק שלי וספר הבישול של נאני שולת. אני חייבת להכין את הchoclate delight מתישהו.

מ א ג ר ט

New member
../images/Emo128.gif

אז ככה, אני לא באה אבל הייתי שבוע שעבר בעזריאלי, ויש שמה הרבה מתחמים של אוכל למי שלא מכיר. אז אתם יכולים לקבוע במקדונלדס או משהו כזה. ולא ראיתי זכר למקום כלשהו שהוזכר מקודם, אבל אני לא יודעת...

limilu

New member
באמפיתיאטרון, אאל"ט

ואני עושה חידון ציורים. כבר יש לי כמה טובים. ובעמת נשמע לי קצת מוקדם.

ויימס

New member
../images/Emo47.gif

עכשיו אתם נזכרים להתלונן על השעה??? אחרי חודש??? אני כועסת!!! חוץ מזה, אפשר בבקשה להבין מי מגיע בוודאות סוף סוף? אני יודעת שאני, רחל, פנחס ודביר. גם אור וליאת? האמפיתיאטרון הזה קיים בכלל??? אי אפשר לקבוע מקום מפגש קצת יותר, אני לא יודעת אמיתי??? (כן, כן, צידה המכוער של הנוירוטיות זוקף את ראשו, אני בלחץ, וזה רק ילך ויחמיר)

Death of Rats

New member
מממממ... ליד הקולנוע? ../images/Emo57.gif

בשעה אחת עשרה. כן
. תשע וחצי זו שעה מוזרה עד מאוד. אחת עשרה-הסיבות: הרכבת האחרונה יוצאת בשלוש וזה גם לא מוקדם מדי ^_^ שעה טובה, לא? אני אשתדל להיות זו שמחזיקה עותק של בשורות טובות...

*פיהוק*

בוקר טוב. לא מאמינה שאני ערה בשעה הזו. למרות שאני גרה איזה 5 דקות מעזריאליכס (באוטו)... מה, אני אבוא ואהיה הכי מבוגרת... כאילו - ביותר מעשור מכל השאר?

The Mad Hatter

New member
למה לא?

צריך גיוון (למרות שעד עכשיו אין לי מושג בת כמה את, אבל נעזוב את זה). חוץ מזה, זה הרבה יותר מביך להיות מהקטנים יותר (לפחות בעיני הלא-אובייקטיביות). כשנמצאים בקבוצה, שמים לב להבדלים כאלה יותר. תבואי, תבואי. פאדיחות זה חלק מהקטע של מפגשים כאלה. :)

ויימס

New member
הכי מביך להיות בגיל האמצע.

כאילו, בממוצע. כי אתה מתפדח לשחק עם הילדים אבל אין לך מה לעשות עם המבוגרים (ככה תמיד אני הרגשתי באירועים משפחתיים).

Gdil

New member
גם אני!

אבל רק בחמש השנים האחרונות. לפני סתם לא היה לי מה לעשות עם המבוגרים. אבל עכשיו גם אין לי מה לעשות עם הבנים של בני-הדודים שלי. אני מתפשר על לאכול ואז או לראות טלוויזיה או לשחק במחשב או לקרוא ספר. ונראה לי שאני הכי נהנה.

ויימס

New member
לא, אני עדיין משחקת עם הילדים,

ועם הזמן הם גדלים ונהיים גם כן בגיל האמצע הנורא.

הבעייה שלי היא שכל מי שבגילי

מתחמק מהמפגשים ורק אני לא מצליחה את אני נתקעת עם ילדים בני 0 עד 13 וקשישים בני25 עד 80 (בלי כוונה להעליב פה אף אחד)

ויימס

New member
אבל יהיה בסדר...

לכולם פה יש פחות או יותר את אותה מנטליות (ואם זה טוב או רע, תחליטו אתם). חוץ מדביר עם שר והמורדים שלו.

למעלה