אלף. תמיד הרגשתי לא מתאים מבחינת גילאים לא משנה באיזה גיל...אפילו שבת דודה שלי גדולה ממני בשנה...היא "גדולה" :-{ }-: ביית.תשע וחצי בבוקר!!!???...בהתחלה חשבתי בערב...מזה בי"ס שצריך לבוא כלכך מוקדם? גמל.צר לי קרניאלה אבל יש לי הרגשה שאני מבוגר ממך...או לפחות מאוד קרוב(את עדיין לומדת במשרד החינוך?)
דלת.נראה שיש פה הרבה נשים בפורום....מעניין. היה. אין קולנוע אחר
W.אולי אני בכל זאת אגיע...לא תזיק לי קצת חברה. (כולם יצאו...לצה"ל) ושלא יגמר לכם החול!!!(בשעון)
זה לא דינו ששאל אם אנחנו לא נחמדים מספיק בשרשור אחר פה (זה שאנחנו מבריחים חדשים)? והסתכלתי וזה באמת דינו. אז מה, זו שאלה רטורית או משהו? כותבים פה ואתה מוריד 30 נקודות על שגיאות כתיב? נו-נו-נו, לא יפה... כמובן שאני תמיד נחמדה ואי אפשר להאשים אותי בשום דבר בכלל <חיוך מלאכי-אך-זדוני>
1) אני לא "דינו", אני "דינו_דין" (כמו שלימדו אותי בצבא, דבר ראשון, תכחיש כל קשר אליך...). 2) אני לא נוהג לשאול שאלות רטוריות (אם לא מעניינת אותי התשובה, אני פשוט לא מקשיב...). 3) יש לי בעיה לפעמיים עם שגיאות כתיב, מאוד מפריע לי בעין, תקבלו את זה בהבנה... כל אחד והסטיות שלו... 4) גם הוריקן יכול להיות "נחמד", הכל תלוי בהשקפת העולם שלך. 5) זהו, אין לי מה להוסיף. 6) שום דבר חדש. 7) תודה ושלום. דינו. ><
1. חתמת דינו, אתה דינו. אני מאשימה! 2. עובדה ששאלת. 3. גם לי מפריע, אבל לא צריך להוריד למישהו את הראש על זה... 4. הוריקן? דיברנו על הוריקן? 5. גם לי. 6. כנ"ל 7. ביי
זה היה בכוונה! נראה לך שאני אכתוב W במקום וו כשגיאת כתיב?D-: פרט לכך ששאר המכתב שלי היה בלשון סבירה ואף טובה מהממוצעת. וחוץ מזה, אני, את הבגרות בלשון שלי כבר עשיתי.
בשביל לדעת אם אתה מעל או מתחת לממוצע, צריך קודם לעשות ממוצע... בכל מקרה, אני קיבלתי 62 בלשון וגם זה רק בגלל שבכיתי למורה ("אבל המורה, זה לא הוגן, הייתי חולה באותו היום, וגם הכיסא היה עקום וזה הכאיב לי בגב, חוץ מזה השתתפתי כל השני ומגיע לי....פליזזזזזזז"). אני עדיין מנסה להשלים פערים בתחום... בכל מקרה, כמובן שאני שמח לראות דם חדש וצעיר כותב פה. אם בא לך, אתה גם מוזמן אלי הבייתה לקפה ועוגה ואם זה יהיה בסוף שבוע אז גם מסאז' תיאלנדי חינם (נו, עוד יגידו שאני לא נחמד!!!).
אכלתי את כולכם!!!! 95 סופי!!! הגשה 93 ובגרות 97!!!! מצטער על הסימני קריאה בכל משפט, פשוט יש לי אינטרנט בבסיס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!