ובכן,
פגשתי כל מיני אנשים, בעיקר לפני/אחרי הופעות.. עברי לידר (חתם לי!! אבל הבאתי לחברה שלי, כי אישית,אין מה לעשות עם זה), ערן צור, ירמי קפלן כמעט נפל עליי (הוא קפץ מהבמה בתקווה שיתפסו אותו), חמי רודנררר..פעמיים!! ואני כבר מתכננת את השלישית. דניאל סולומון (האקס-קלידן של להקת "התעויוט" של א"ג, וזמר כיום.. דווקא לא רע.) עודד שחר (המתופף של להקת "התעויוט" של א"ג) הייתי ממש קרובה לפגוש את אביב גפן, אבל חברה שלי התעלפה והעדפתי לשבת איתה מלארוב לו. וגם את אורנה בנאי פעם פגשתי בת"א. ואנשים שאני מתביישת בהם: חני נחמיאס (אבל כשהייתי ממש קטנההה.. פעם היא גרה ברחוב מולי, אז אמא שלי הכירה אותה) שרון איילון, בשינקין.. חברות שלי הציקו לה. ופעם ליאת אחירון באה לבי"ס היסודי שלי, וכל השכבות רצו אליה וכמעט רמסו אותה. אז הפגישה הסתכמה בזה שאני וחברה שלי עמדנו מולה וצחקנו על מצב הביש שלה, היה כיף. ואת תום אבני, לפני 100 שנה, כשהוא עוד שיחק בספר הג'ונגל.. אבל זאת לא היתה פגישה, הוא יותר התנגש בי. ופגשתי את מלי לוי ושמעון גרשון לפני חודש בערך, בבי"ח, וידיד שלי שר את הגרסא הפארודית של "שמיים כחולים" (הפארודיה הזאת ניתנת להורדה באינטרנט..מי שירצה אני אשלח לו, זה נורא משעשע), וזה היה כ"כ מצחיקק..ואז הם הצטלמו איתו בחיוך מזוייף-עצבני. וזהוו..