שרשור מפורסמים

¥ LitAloSh ¥

New member
הוא דחוס בכל הקטע של המורדים../images/Emo70.gif

ואני בטוחה שהוא יכול לעשות פרוטקציות
אם הוא רק ירצה
והוא חושב ת'צמו בטירוףףףף

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא פגשתייי זה היה מהרר חיבוק וזהווו כי העבירו אותם בדיוק 2 שניות הם היו שםםם בלעטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני כ"כ אוהבת אותווווווו האאא אין לך מושגגגגגגגג היום בסוף לא נסעתי להופעה באומן17... בחיפה.... רציתי ליסועעעעעעעע ארררררר (היתה\עדיין יש הופעה במועדון אומן17 בחיפה... של שי גבסו..) האא כן.. תום.. כן הוא אחלהה בנאדם הוא מצחיק כזההה הוא מה זה חמוד

אבל התחבקת איתוווווו דייי הוא כזה

כוסוןןןןןןןןן וחמוד והוא שר כזה יפההההההההה סעי להופעה הבאה שלו! תום נראה לי מזה מאמי..

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif גמני

ראיתי גבסו!!!!!!!!!!! *חייבת להדחף!!!!* ראי תמונה----->

שניני

יש לי את התמונה הזו... חייבת להזכיר לי
האאא ודברי איתי באייסי דחוף.. בקשר לכמה דברים אני פשוט לא במסן עכשיו כנסי לאייסי

B a Z u K a

New member
אני../images/Emo26.gif

איה קורן-במרפאת שיניים בתל-אביב (היא עבדה שם אבל עכשיו אני לא כל כך יודעת אם היא עדין שם). דנה דבורין-בחנות בגדים. טל מוסרי-בקאנטרי קלאב. רודריגו-בכיתה שלי. ואני חושבת שזהו...

Love benjosh

New member
אני..

ליאת אחירון, תום אבני (כל אלו שהשתתפפו במחזמר קטנטנות)- הייתי מאחורי הקלעים. דורון ג'מג'י (שחקן כדורסל בעעעע- בושה) יעל דואני בקניון רוטשילד עודד מנשה טל מוסרי המורדים- מרחוק (חבל שלא מקרוב)

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

יעל בר זוהר- שלוש פעמים, וגם דיברתי איתה והצלטמתי איתה ... עפר שכטר- 3 פעמים..והוא זוכר אותי ויודע מי אני כי דיברנו מלא וזה..=] מלי לוי, רודריגו, נינט, יעל דואני, חמסה, צביקה פיק,יהודה לוי, אגם רודברג, שרון חזיז, סמי הורי , נמרוד רשף, מיכל ינאי ומממממ לא זוכרת מי עוד חח =]

היו מלא...

המורדים בשנה שעברה עידן רייכל מלי לוי יעל גולדמן חמסה מיכל אמדורסקי רומי אבולעפיה אדיר מילר והיו עוד מלא שאני לא זוכרת

ככה החיים שלי זה סלבריטי

עודד מנשה פעם אחת בנתבג (האמא הפדחנית שלי עשתה לו קיץ קיץ חחחח) אהה אורנה בנאי הייתה בחתונה של אח שלי (נשיקה מאורנה בנאי קולטים?!) ובאוטו בוקר בדרך למספרה את זה זמשמחק את פדרבוש....... ודיברתי עם פלי בצ'אט ו........ אה ופגשתי את יהודה לוי לפני איזה פסטיגל השנה והוא שאל אם אני אהיה ומתוך נימוס אמרתי שכן אבל אפילו לא תכננתי ללכת אבל למי איכפת הוא אפילו יותר חתיך במציאות!

למעלה