שרשור מצוקה!!!

a d i d a s 2 1

New member
לא כדאי לאף אחת לשאול אותי מה קורה

תחסכו מעצמיכן... בכל מקרה בקשר לחיפה... נגיע...לגשר נחצה אותו מי אמרה יום שישי משהו על ההר ומוחמד?? סתאאאאם הולכים הולכים, תותה לא מבריזה לי...אין מצב.. נתארגן איכשהו, לא ידוע איך עדיין מה עם העבודה יום אחרי? יסתדר לך? ומה איתך יפה?? כדאי לך לבוא אולי תקבלי מתנה בית פיפי בצבע ורוד..

eilati27

New member
שרוטה קטנה...

לא הבנתי מה שרשמת לגביי המתנה... אבל לגביי ההופעה אני באה גם אם אני אטפס על קירות כל הלילה,רק שיהיה לי איך לחזור (או ישר לעבודה או הביתה קודם) אם אני מפספסת עוד הופעה אני לא אדבר עם עצמי חודש!!!

a d i d a s 2 1

New member
תגידי כי זה כמו מלכודת לא צחקת כבר

איזה חודש תגידי משהו... באלג'יר עשיתי לאביטל מתנה בית פיפי...אז תקבלי גם... בקיצור הולכים, לא יודעת איך, אבל יהיה בסדר, נלך, הולכים, הלכו, הלך... נגיע!

eilati27

New member
אהההההההההההההה

הרגת אותי... חחח... איזה שתיי דפוקות יצאתם,כולי בלחץ והם עושות לי בתים מקרטונים... חחח... ממי תדאגי לנו אני סומכת עלייך!

a d i d a s 2 1

New member
היי קארין נשמההה

כן אני ותות באות, לא יודעת איך אבל באות... ותגידי, אם תראי את זה, קבלתי תתמונות מההופעה אבל לא את של מי שהיה שם..יש מצב לשליחה מתישהו? ובאות באות כולם באות לא שואלים אף אחד אם למישהי יש בעיה שתלך ליאנה היא כבר מכינה את עצמה נפשית אליי, אז מה זה להוסיף עוד כמה חחחח

reviital

New member
מצטרפת לשרשור המצוקה ../images/Emo186.gif

אני מאד רוצה להגיע לחיפה ואין לי איך!!! יש למישהי מקום אחד קטן ובודד?? לא אתפוס הרבה מקום, מבטיחה! מאיזור רמת גן, או רח' ז'בוטנסקי? פליז...

reviital

New member
כן... מחשבות חיוביות!!

תהיה חלוקה נוספת של שוקולד??.... אמממממ.... זה היה טעים!!!

glitter8

New member
תגיעו אחה"צ אלי

ותעשו סופשבוע בצפון!! כולן מוזמנות אלי בכיף!! נפתרה הבעיה

reviital

New member
תודה על ההזמנה! ../images/Emo24.gif

אכן פתרת לנו את הבעיה, אבל לא לגמרי...
ראשית גם אחה"צ צריך למצוא דרך להגיע. שנית - אחה"צ זה עדיין "קצת" שבת מבחינתי כך שאני לא יכולה ליסוע...

למעלה