שרשור מקוון חדש

על החזירות של הסופר פארם אתן חייבות לקרוא

יצאתי השבוע למשימת "בילוש", וצילמתי מוצרים שונים בשתי חנויות בירושלים: האחת היא סופר-פארם במרכז העיר, והשנייה היא חנות "שאול תמרוקים"- בשוק מחנה יהודה. את פערי המחירים האלה אתן חייבות לראות! בואו תלמדו דבר אחד או שניים על "המבצעים" בסופר פארם.

אחרי שתקראו, אני אשמח אם תכתבו- כאן, או בבלוג, שמות של תמרוקיות קטנות ושוות כמו שאול, שאתן מכירות ונמצאות באזורי המגורים שלכן, וכך אולי נכיר אחת לשנייה עוד אופציות שפויות לרכישת מוצרי איפור וטיפוח בארץ. במדיה ואקבל רשימה נאה כזו של תמרוקיות, אני אערוך אותה ואעלה אותה כפוסט נפרד- לשימוש הקוראות.

לקריאת הפוסט ולצפייה בתמונות- הקליקו כאן!

שיהיה לכולכן סופ"ש נפלא!

סיון

danra

New member
על מוצרים מעוצבים במיוחד....

והאם אנחנו באמת צריכות אותם?....

מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט.

lilo4

New member
איפור היום- בת הים הקטנה

איכשהו השבוע דווקא בתוך הטירוף של העבודה הצלחתי למצוא זמן, סבלנות והשראה כדי ליצור שני מראות איפור קצת יותר מעניינים. שניהם מבוססים על גווני ירוק, אבל שונים מאוד אחד מהשני.

אשמח מאוד לשמוע את דעתכן

trilliane

Well-known member
מנהל
צ'יינה גלייז יצאה בקולקציית לקים דואוכרומים

בשם Bohemian Luster Chrome. מסתבר שבחלקם האפקט הדואוכרומי לא בולט במיוחד ואחד מבין השישה הוא (עוד) חיקוי לשאנל Peridot (כמו Just Spotted the Lizard של OPI) שלמרבה האירוניה נקרא Rare and Radiant (מה נדיר בזה, מה?
) אבל בכל זאת קולקציה יפה ומרשימה, כפי שניתן להתרשם בבלוגים של Scrangie ו-The PolishAholic (ויאללה שיהיה עוד אחד על הדרך).

שמתי עין על Unpredictable שלפי התיאורים הוא דומה לשנאל, OPI וכו' רק בגוונים יותר כחולים-ירוקים ופחות מוזהבים, שזה מצוין מבחינתי (כי הגוון הזהב החם הוא הכי פחות חביב עליי בלק הנ"ל). אפשר כבר עכשיו להזמין מאיביי (עולה קצת פחות מ-$9 כולל משלוח) אבל עוד לא החלטתי סופית אם להזמין עכשיו או לחכות קצת (או, אם יש כאן מישהי חיפאית שמעוניינת, אפשר להזמין יחד כדי לחסוך קצת בעלויות המשלוח).

Nakuro

New member
האמת שלא נפלתי בכלל...

וזה טוב, כי אני מתכננת גם ככה לשים יש על כל הנאונים שלהם

poynter

New member
אצל סקראנג'י הם נראים דואו ואצל פולישהוליק

סתם לקים מטאליים..
Deviantly Daring נראה ממש כמו 906, הטווס של שיק.

בכל אופן קולקציה נחמדה,
Rare & Radiant יכול להיות דיופ טוב למי שמחפשת את השאנל\OPI במחיר זול..

poynter

New member
והכחול מטאלי קיים גם בקרליין..

קיצור.. לא משהו שלא ראינו עד עכשיו

hollypop girl

New member
אממ... נראה לי שהשיק קצת יותר ככה, לא?

האמת שאין לי אותו ואני מסתמכת על תמונה אז יש מצב שזאת התאורה...

Osnatz1

New member
הם נראים מעולה אצל סקראנג'י!

אבל למדתי כבר לא לסמוך עליה.
אם הגוון שלהם דומה לסוואצ'ים של סקראנג'י אז הירוק והתכלת יהיו חייבים להיות שלי! ואולי גם הכחול, יעזור אם יהיה לו קצת יותר גוון סגלגל :)

אם לא, נראה לי שזו סתם קולקציה פרווה..

trilliane

Well-known member
מנהל
לדעתי הם נראים טוב לא פחות גם אצל האחרות

ואף אחד מהם לא נראה לי דואוכרומי מדי בתמונות... אבל זה אפקט שקשה לתפוס אז אני סומכת על מה שהן כתבו (סה"כ כתבו דברים דומים).

PeachGirl

New member
לק אדום- כן או לא?

פוסט חדש שעלה בתחילת השבוע ובו צבע אחד דומיננטי.
מוזמנות לקרוא ולהגיב

July84

New member
בלוג חדש על אופנה ואיפור- השבוע לקים של opi

פתחתי את הבלוג הראשון וחשבתי שאולי תאהבו

July84

New member
סקירת גלוסיבוקס יולי

אני אשמח אם תציצו בבלוג החדש שלי - baby steps in fashion והפעם סקירה של קופסת הגלוסיבוקס שקיבלתי לחודש יולי

מקווה שתאהבו
יולי

July84

New member
סקירת גלוסיבוקס יולי

תציצו בבלוג החדש שליי - baby steps in fashion והפעם סקירת של קופסת הגלוסיבוקס שקיבלתי לחודש יולי
מקווה שתאהבו

למעלה