שרשור מקוון חדש

hollypop girl

New member
פוסט חשוב, כבר

הראיתי לכמה אנשים...אשמח אם תראי גם הבדלים במחירי האיפור כי ממה
שראיתי עד עכשיו ההבדלים לא היו כאלה גדולים...

תודה על הפרגון:) וכן-

בפעם הבאה אני אנסה לצלם גם איפור.
מה שקורה באיפור בדרך כלל הוא, שבפארמים "דופקים" מחירים ממש גבוהים ואז עושים 1+1 או 40% הנחה. אז בעקבות המבצעים המחירים לפריט יוצאים דומים. הבעיה היא שהמבצעים האלה לא נותנים באמת שום הטבה, ומאלצים אותך להוציא סכום גדול עכשיו, כשאם היית קונה במחיר השפוי היית מוציאה בדיוק כמה שאת צריכה.
כלומר- אם את רוצה לקנות עכשיו מייקאפ בסופר פארם, תאולצי לשלם משהו כמו 180 שקלים על רבלון, למשל, ולקחת שניים, כשברשת קטנה היית לוקחת רק אחד ומשלמת 85. פה לא "אילצו" אותך לגהץ על משהו שאת לא באמת צריכה.

בכל אופן, תמונות של איפור יעלו בפעם הבאה שאצא "לבלוש".

וואו! איזה הפרש שערורייתי!

וסחתיין על שאול תמרוקים שמחזיקים מעמד כל כך הרבה שנים.
כשהייתי בחטיבת ביניים הייתי קונה שם לקים של ברברה וולף
(וזה היה מזמן..
)

yair and sveta

New member
זה ברור חנות גבוהה חייבת לגבות יותר

כי ההוצאות שלה יותר גבוהות
וחוץ מזה אני תמיד אומרת שכל עוד אנשים קונים מבחינת החנויות זה בסדר לגבות מחירים גבוהים
זה כמו שבעלי החנויות בקניות מרשים לעצמם לגבות 400 ש"ח על בגדים בינוניים ומטה
אבל מצד שני אנשים קונים והם לא בהפסד אז יש להם סיבה להמשיך לגבות מחרים כאלו!

שטויות במיץ--

לחנויות גדולות יש כח קניה גדול יותר- בגלל שמדובר ברשת שקונה בכמויות עצומות הן מקבלות מחירים הרבה יותר טובים מהספקים מאשר בעלי החנויות הקטנות. בדיוק אותו הסיפור עם הסופר מרקטים והמכולות. שתדעי לך ששאול תמרוקים, ספציפית, מחזיק לפחות חמש חנויות בסביבת מרכז העיר של ירושלים. אני מתארת לעצמי שמדובר בהוצאות שכירות לא קטנות בכלל.
שנית- העובדה היא שבסופו של דבר הסופר פארם עושה מבצעים ומוכר את האיפור במחיר יותר נמוך מהמדבקה שעל המוצר- השאלה שלי היא למה לעזאזל לשים מדבקות עם מחירים כל כך גבוהים מלכתחילה. התשובה: שטיפת מוח ועבודה בעיניים על הלקוחות.
עכשיו, זה נכון שכשאנשים קונים אז אין סיבה להוריד מחירים- זה בדיוק מה שכתבתי בפוטס אם קראת.. ולכן מפה צריך לבוא השינוי- צריך לפתוח לאנשים את העיניים כדי שיפסיקו ליפול בפח וכשי שיפסיקו לקנות במחירים הגבוהים האלה. אחרת- איך נשנה???

כן- אבל אין לי כתובות מדוייקות

הסניפים שאני מכירה:
מדרחוב בן יהודה
רחוב יפו
שוק מחנה יהודה
רחוב שטראוס
רחוב בר אילן

hollypop girl

New member
יש במדרחוב? אני עוברת שם

כל הזמן ועוד לא נתקלתי בו... את יודעת ליד איזה חנויות הוא?

אני לא זוכרת בדיוק את המספר אבל--

אני זוכרת שהחנות ממוקמת בחלק העליון של המדרחוב ובצד של בנק דיסקונט.

hollypop girl

New member
אני חושבת שאני יודעת איפה זה, אני אסע

בימים הקרובים לבדוק מה קורה שם...

איזה עוד חברות קוסמטיקה נמכרות שם חוץ מרבלון? והאם יש שם לקים?

אם זכרוני אינט מטעה אותי יש שם גם קרליין,

ג'ייד, לוריאל, אולי סופט טאץ? יש שם מוצרים של גרניה.. לא חברות יוקרתיות. אגב, אני לא יודעת אם בסניף במדרחוב תמצאי הכל כי הוא ממש קטן. יש להם סניף גדול ברחוב יפו, אני חושבת מול החנויות של הבדים, ששם יש מבחר הרבה יותר גדול.

למעלה